НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 582
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
ЧРД, Мария!!
Много положителни емоции и все хубави неща Simple Smile

Саши го оперираха вчера от хидроцеле (вода в тестиса). Сега е добре, същия ден ни изписаха дори.
Няма да разказвам подробно, само напомнящо - ако някоя момчешка мама е чула някога по някакъв повод лекар да е казал нещо за асансьорни тестиси - тичайте в Пирогов да го погледнат детето, опасно е и води до безплодие ако не се вземат мерки навреме.

# 61
  • София
Привет от мен! Нищо не съм чела ще наваксам само поста на Жени - радвам се, че всичко е минало Жени и бързо да се възстанови Сашето Hug
Ние се завърнахме от най-ужасната почивка през живота ми. Хвана ни още на втория ден някакъв отвратителен ентеровирус, който май масово върлува на юг - разстройство, повръщане, температура. Първо мен (мислих, че ще умра направо), после Иван и накрая Митко. Добре, че той го изкара най-леко - два пъти повръща, малко разстройство, но днес пак има #Cussing out Всеки втори в Лозенец беше болен, а аптеките не работеха. Изкарахме морето на сухари, солети и вода Mr. Green  Повече кракът ми няма да стъпи на нашето Черноморие или поне не и на Южното. А Митко е станал невъзможен тръшка се за всичко, ляга по земята, блъска с крак. Ужасен е ако нещо не стане на неговото!
Извинявам се на мацките, с които щяхме да се виждаме там, но си забравих телефона в Сф, а и при тези болести хич и не ми беше до срещи.
Спирам до утре!

# 62
Жени,желая бързо възстановяване на Саши PraynigРадвам се че всичко е минало благополучно Hug
Мони,жалко че не сте си изкарали добре,много е неприятно да си болен на морето CryЯвно масово върлува този вирус,защото доста хора го изкарахме.Дано всички се оправите по скоро и да няма повече болести PraynigЦелувки на Миташки Hug
Лека и спокойна нощ ви желая и хубав уикенд Hug

# 63
Привет и от мен набързо. Голямата ми отпуска отлетя и вече започнах работа, така че се надявам (както всеки път ) да съм по-редовна.
Ани много съжалявам за случилото се, няма да се повтарям с другите, само ще ти кажа, че Господ си знае работата и когато пак сте готови ще си имате прекрасно бебче
Приятно доизкарване на почивката на почиващите!

# 64
Честитя именните дни на всички Александровци, на Аля на д-р Дженд и на всички Йоанки Simple Smile

# 65
честито на всички именници,които празнуват днес,със здраве да носят името си.  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Здравейте, мадамки! Heart Eyes

Нашата почивка също свърши Sad Доволни сме от Магнолиите, Тедката е на оздравяване, но аз от вчера съм на АБ...както каза вчера лекарката, имам "хубав свиркащ бронхит", а как кашлям ако знаете Tired
Ето снимки от нашата морска седмица http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259103&pid=7258310 grinning039

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Със здраве да си носите името!  bouquet
Честит рожден ден, karil (на патерички)! Бъди обичана, обичаща, желана и все така щура и темпераментна!

jenny, съжалявам за това, през което сте преминали със Сашето, но важното е, че всичко е вече зад гърба ви! Бързо възстановяване на Сашун! Hug
Мони, кофти преживяване наистина Sad този вирус развали на много хора почивката тази година...пожелавам ви бързо да забравите неприятното преживяване Peace
Ana2, съжалявам ...нямам какво друго да добавя към думите на останалите момичета, освен "Кураж!" Hug
Пете, как е Никол? Преборихте ли се с проклетия вирус?!?
masha, дано има ефект от лекарствата и Мишон бързо да се отърве от пъпките Praynig
Слави, стискам палци занапред ходенето на ясла да е безболестно, малката да почне да хапва и да спинка там!  Hands Thumbsup

Ние още вчера като се прибрахме, заведохме Тедката при майка и хукнахме по задачи...майсторите са свършили хубава работа в новия апартамент, но сега иска чистене и захващане с пипкавите работи...уморително е, но доближавайки се до края, все по-ентусиазирана ставам Mr. Green

Целувки на всички! lovekiss

# 67
Честито на всички именици   bouquet! С гордост да си носят имената   bouquet!

# 68
  • София
Здравейте и от мен!
Появявам се най-накрая. Още не съм чела, но ще наваксам.
Само да кажа "Дзак", а после подробности от лятната почивка и треската около търсене на нова работа.

Честито на всички празнуващи и празнували!  bouquet

Целувки!
До скоро!

# 69
Днес започнах работа! Чувствам се като след майчинството, малко неориентирана, ама така е като мързелувах 3 месеца Simple Smile
Успешна година на всички (тя май се измерва от лято до лято Simple Smile ) на болните да оздравяват, на здравите да не се разболяват, а на търсещите работа късмет newsm10

# 70
  • София
Eхо, привет и от нашата банда!!!

Минавам само да ви поздравя! Повече - тези дни
  Hug

# 71
  • София, Дианабад
Ехо, и аз да кажа привет!
И ние приключихме с почивките, май, Борис с лека настинка завърши втората. Но сега сем добре, Слава Богу.
Започваме ремонт и не знам лудницата колко голяма ще бъде и нервите, ноо нямаме избор  - трябва стая за човека.

Жени, дано се възстановите бързо и всичко е ок!
Дени, да оздравяваш, стискам палци.
Мони, много неприятни преживявания сте имали. Досетих се за телефона...

Честити именни дни на всички празнуващи!!!  smile3525

# 72
Аз пък минавам само да се оплача Sad ...втори ден "съм приета" в болницата с диагноза "пневмония"...сложиха ми абокат и три пъти на ден ходя до отделението да ми вливат антибиотик и да ми правят инхалации...днес "за по-сигурно" ми включиха и втори АБ, но през устата...изобщо идилия...
На всичкото отгоре се разболях в най-неподходящото време - през следващите 14 дни трябва да се преместим в новия апартамент, а аз съм като вързана в ръцете...

Айде, оплаках се...

Пазете се и целувки на дребосите! Heart Eyes

# 73
Дени,мила,стискам палци за бързо и скорошно оздравяване PraynigОт къде дойде това чудо,та чак и на системи и инхалации са те подложили,много неприятно,аз със Симонката изживях това нещо,та косата ми е още настръхнала като чуя бронхит SadПрегръщам те Hug

# 74
И аз влизам с оплакване  Sad Моника от снощи е с температура, та днес цял ден - нищо не помага...Силно зачервено гърло е диагнозата. Нищо чак толкова според мен, ама каква е тая температура, не знам  Confused Да ви попитам - давали ли сте Хексалгин? Изписа ни го педи, но като прочетох листовката, не посмях да го дам. Иначе си давам обичайните темепературопонижаващи - Панадол, Нурофен, Ефералган на свещички. Ефект - почти нулев - смъква малко и рязко пак нагоре. Направо в чудо се видях  ooooh! Изкарахме много тежка нощ, а тази май се очертава още по-тежка  Tired Оплаках се  Confused

Дени, бързо да се оправяш  Praynig  Апартаментът ще изчака; сега гледай себе си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт