когато с Данни си бяхме в БГ и го беше хванал прословутия вирус, заради който не отидохме на софийския рожден ден, малкия ми беше вдигал докъм 39.6 в дупето. Беше доста отпуснат, преди това кашляше и т.н., но мисълта ми е, че звънках на педката на Гадамер и тя точно хексалгин ми каза да му дам по телефона. Тъй като бях доста панирана, защото за първи път ми беше болен му дадох, даже на другия ден пак... нищо лошо не му стана от него, дори не съм чела за кофти ефекти, защото гледах бързо да реагирам... тъкмо беше навършил годинка.
Давай на Монката щом са ви го предписали... това е моето мнение...
Днес на мен ми е супер крив ден. Имам сили да се радвам на дребния само докато спи. В останалото време се гоним по разни поводи, рита и ме удря по доста бременния корем, колкото и да се опитвам да се предпазвам от него. Случва се и да ме захапе или ощипе по пъпа. От дума абсолютно не разбира (въпреки, че знам, че абсолютно всичко разбира), освен ако му се разкрещя, при което си вдига ръцете нагоре като военопленник, стои като препариран гледа "мръсно"... и след малко пак атакува.
Незнам вашите деца как реагират на помещения без прозорци, от сорта на обществена тоалетна, асансьор или нещо подобно, но моят син се държи като супер уплашен- реве и трепери много силно с крака, сякаш ще го изяде ламята. При педиатрите също го прави, а наскоро констатирах, че и на рецепцията на зъболекаря ми го направи... много сме сърцераздирателни, само дето вече аз не издържам и честно да си призная съм пред нервна криза или депресия и аз незнам какво... с едно дете трудно се справяме, с две не мога да си го представя... май затова е добре, човек да създава поколение по- млад... Пропуснах да отбележа, че и ако сме на събиране с други деца на закрито- пак първо ревем, за да ни чуят всички, после си търси повод да го прави пак за най- малкото... Ако сме на открито е социален и е ок... ама вече и аз се чудя само ние ли сме така
... Златна не е влизала наскоро, замислила съм се, че може да е родила вече, някой има ли новини за нея?

А относно Дани - Велизар е точно на обратно.Обожава да се вози в асансьор (понеже сме на първия етаж и не му се случва често
) Не знам на какво може да се дължи, но ще го израсте с времето.Като гледам през колко периоди сме минали до сега 
но ми направи впечатление вчера, че не се притесняваше толкова много и бързо се успокои и даже лекаря спокойно го преслуша и му погледна гърлото...мое мнение, че това е период, че просто им трябва време да разберат и осъзнаят за какво иде реч...

направо съм се спекла яко, стоя като наказана и се чудя дали не прибързах много
въпреки, че връщане назад няма