НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 594
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
ВечеПетя,
когато с Данни си бяхме в БГ и го беше хванал прословутия вирус, заради който не отидохме на софийския рожден ден, малкия ми беше вдигал докъм 39.6 в дупето. Беше доста отпуснат, преди това кашляше и т.н., но мисълта ми е, че звънках на педката на Гадамер и тя точно хексалгин ми каза да му дам по телефона. Тъй като бях доста панирана, защото за първи път ми беше болен му дадох, даже на другия ден пак... нищо лошо не му стана от него, дори не съм чела за кофти ефекти, защото гледах бързо да реагирам... тъкмо беше навършил годинка.
Давай на Монката щом са ви го предписали... това е моето мнение...

Днес на мен ми е супер крив ден. Имам сили да се радвам на дребния само докато спи. В останалото време се гоним по разни поводи, рита и ме удря по доста бременния корем, колкото и да се опитвам да се предпазвам от него. Случва се и да ме захапе или ощипе по пъпа. От дума абсолютно не разбира (въпреки, че знам, че абсолютно всичко разбира), освен ако му се разкрещя, при което си вдига ръцете нагоре като военопленник, стои като препариран гледа "мръсно"... и след малко пак атакува.

Незнам вашите деца как реагират на помещения без прозорци, от сорта на обществена тоалетна, асансьор или нещо подобно, но моят син се държи като супер уплашен- реве и трепери много силно с крака, сякаш ще го изяде ламята. При педиатрите също го прави, а наскоро констатирах, че и на рецепцията на зъболекаря ми го направи... много сме сърцераздирателни, само дето вече аз не издържам и честно да си призная съм пред нервна криза или депресия и аз незнам какво... с едно дете трудно се справяме, с две не мога да си го представя... май затова е добре, човек да създава поколение по- млад... Пропуснах да отбележа, че и ако сме на събиране с други деца на закрито- пак първо ревем, за да ни чуят всички, после си търси повод да го прави пак за най- малкото... Ако сме на открито е социален и е ок... ама вече и аз се чудя само ние ли сме така  newsm78...

Златна не е влизала наскоро, замислила съм се, че може да е родила вече, някой има ли новини за нея?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 05:43 от [sfkbfk]

# 76
  • Бургас
Привет  Simple Smile

Първо да кажа честито на всички които са празнували тези дни   bouquet

Като прочетох колко болни има пак лошо ми става.Велизар от два месеца не ми е боледувал защото не е ходил на ясла.Като си представя, че от понеделник започваме и ми се свива всичко.Дано вече не се разболява така  Praynig

ВечеПетя и аз съм давала Хексалгин.Велизар ми е вдигал 40 градуса Т, с разтройство и нищо друго не помагаше.Нямахме проблеми след това.Дано бързо да се оправи Монката.

Дени и ти да оздравяваш ей, представям си какво ти е.Но няма начин - здравето на първо място, а апартамента наистина може да почака.

Ана2 ужасно съжалявам за случилото се мила.Прегръщам те  Hug

Софко и аз си мислех скоро за Златна.Дано се включи с радостна вест  Grinning А относно Дани - Велизар е точно на обратно.Обожава да се вози в асансьор (понеже сме на първия етаж и не му се случва често  Wink ) Не знам на какво може да се дължи, но ще го израсте с времето.Като гледам през колко периоди сме минали до сега  Rolling Eyes

Моята отпуска свърши и ми е едно криво все още.Не мога да се настроя на работна вълна, но ще трябва  Tired

Момичета, на всички болни пожелавам скорошно оздравяване, аман от  болести.Ако съм пропуснала някого моля да ме извинява, но още дремя сама в офиса.
Приятни почивки и разходки на всички почиващи.
Лека и спорна на работещите.
До скоро  Grinning

# 77
ВечеПетя, аз лично не съм давала Хексалгин, но моята приятелка е много доволна от него...това всъщност си е течен аналгин...може да се съчетава със свещички против Т...как е Моника днес? свалихте ли Т? Стискам палци да не е нещо сериозно Praynig

sfkbfk, предполагам, че тесните пространства претисняват Данни...колкото до "белите манти" и изобщо хора в подобно облекло, Тедката също не ги долюбва...пред кабинетите играе, закача се, но влезем ли вътре и надува гайдата и започват едни истерии ooooh! но ми направи впечатление вчера, че не се притесняваше толкова много и бързо се успокои и даже лекаря спокойно го преслуша и му погледна гърлото...мое мнение, че това е период, че просто им трябва време да разберат и осъзнаят за какво иде реч...
Абе, Софи, този Густав усетихте ли го при вас?!? Извинявай, но нямам спомен къде на топло сте...върти ми се из главата Флорида, ама... Embarassed
МАРИЯ, успешен следотпускарски старт Peace

И аз си мислих за Златна тия дни и се чудя дали вече не са радва на две принцески newsm78

# 78
Благодаря ви за съветите, момичета  Hug Ако днес се наложи, ще дам Хексалгин  Peace Температурата я смъкнахме през нощта по някое време, а сега има малко. Дано днес е по-добре, че се измъчи детенце  Praynig От високата Т й се напукаха устничките, та сега и там допълнително я боли  Tired

# 79
  • Ботевград
 Hug Hug Hug
Тука съм, мъча се още малко Whistling
Термина е на 13 или на 15  ooooh! ooooh! ooooh! не могат да го сметнат докторите точно Mr. Green Laughing
Момичета, вече накрая не се издържа, чета тука, не смея да пиша, че само ще се оплаквам Tired
Страх ме е и след раждането как ще потръгнат нещата с двете дечица Sick направо съм се спекла яко, стоя като наказана и се чудя дали не прибързах много Thinking въпреки, че връщане назад няма hahaha

# 80
  • София - Дианабад
Привет!
Ние сме още на морето.
На болните желая бързо оздравяване  Hug!
И най-вече да успокоя Златна
- не си прибързала, поне ако питаш мен. Ако кака Злати се радва на бебета - всичко е ок  Peace. Достатъчно е да приобщиш малкото бебе към голямото - да й покажеш как да го гали, да го цунка и да й казваш колко много бебето я обича, как тя е най-добрата кака и бебето го зное и как ти знаеш, че тя също обича бебето - няма проблем. Е, при нас се случва от време на време да си чукнат главите, но е неизбежно, а и важното е, че не е нарочно.
Сега да ти пожелая леко доизбременяване и най-лекото раждане на най-великолепното бебче Hug.
Чакаме прекрасната новина   bouquet! А ако мога да помогна случайно с нещо - насреща съм  Hug.

Целувки на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
  • София
Златна наистина връщане назад няма LaughingНяма начин ще се справиш както и Горис ти е казала!
Петя аз досега не съм давала Хексалгин, но имам вкъщи и при висока темп. не бих се поколебала да го дам. По-добре него отколкото да стане гърч (аз си признавам, че много съм се наплашила от темп. особено като се сетя за преживелиците на Каан, така че темп. дори и ниска да е гледам да я свалям.) Хубаво е, че темп. е почнала да пада. Дано по-бързо и мине на Монката Hug
Дени къде си го докара и ти това чудо до главата, хайде дано вече ти минава, че много се проточиха и твоите неща Hug
Софко Митко обожава да се вози в асансьор. Чудя се възможно ли е да има клаустрофобия и при малките деца newsm78 Не знам защо, но все си мисля, че малката принцеса ще е много кротко и спокойно бебе и така ще компенсира магариите на Данни.
Лек ден мацки!

# 82
Здравейте  Simple Smile Да взема да се разпиша и аз , че вече ми се случва дооооста рядко  Wink

ВечеПетя Мина в петък беше с такава висока температура 40,4 в ухото и я сваляше само до 39,7, дадох веднъж хексалгин и два пъти и правихме обливания във ваничката, но я свали чак на сутринта. При нас беше херпангина и стомашен вирус едновременно Mr. Green за разкош Mr. Green
Но ВЕЧЕ СМЕ ДОБРЕ , да минава бързо и при вас Hug Praynig

ЗЛАТНА стискам палци да мине бързо и леко, след това нещата ще се подредят  Peace  bouquet
Софко просто е по-чуствителен Дани, не му се притеснявай  Sunglasses
Дени - оздравявай бързо  bouquet много гадно нещо са тези скритите пневмонии, нашия татко изкара една такава зимата Mr. Green

Ана2- много съжалявам Hug бъди силна Hug

# 83
Здравейте. Златна, кураж, накрая си, идва по-хубавата част.
sfkbfk, и аз имах проблем с ритането в корема - Румен спи до нас и нощем все в моя корем му бяха краката, та се налагаше да му обръщам гръб, докато бях бременна. Иначе и той се плаши от асансьори, непознати помещения и хора, които се натискат да го щипнат, погалят и т.н. Но пък от вчера е на ясла и там, за моя радост, се чувства повече от добре (засега).
Вече Петя, аз не съм по лекарствата (то не ми се е и налагало много де) и затова не съм давала Хексалгин, но моята приятелка го ползва, и то за по-малко дете.
Дени4ка, не се давай, бързо да оздравееш!

# 84
 Hugгуш на всички, жива съм!!
Честито на Сашковците и Сашунките дето са имали имен ден...леле така и не съм разбрала.. Blush Embarassed
Радвам се за благополучно оздравялите, и стискам палци на болните!

ЗЛАТНА, всичко от само себе си ще се случи, не го мисли сега толкова Naughty

# 85
Добър вечер и от мен Hug
Честито на всички,които са имали повод за празнуване  bouquet
Златна ,не остана миличка,потърпи още малко HugИ съм сигурна че ще бъдеш прекрасна мама на две също толкова прекрасни кукли HugЖелая ти най лекото раждане на най-красивото момиченце Hug
Петя,аз съм давала вече два пъти Хексалгин.Но Симона вдигне ли Т и е все над 39.5,така че нищо друго не ни помага освен това лекарство.Ако видиш зор те съветвам да дадеш,щом ти го е предписало педито.Бързо оздравяване на малката кукла желая Hug
Марианка,радвам се че Мина вече  е добре. Да я гушнеш от нас със Симончето Hug
Софко,Монката също е привърженничка на по екстремните неща,общо взето не и пука от нищо,и в асансьор се вози и на батутите на най-високото ниво се качва,в болницата като влезнем започва да вика и да се хили като тиква.До сега не сме имали такива проблеми,но си мисля че си е до дете.И Данни явно е по чувствителен,но ще го израсте,няма за какво да се притесняваш Hug
Мария,желая ти бързо адаптиране на работното място Hug
Ние иначе сме добре,Монката вече втора седмица ходи на ясла,днес я похвалиха че е започнала да се храни по малко,дано в най-скоро време започне и да спинка повечко там.Госпожите все я хвалят,казват ми че е много занимателна,все гушкала и успокоявала другите дечица,изобщо че нямат никакви проблеми с нея,което много ме радва.
Това е от нас за сега.Лека вечер Hug

# 86
Здравейте,и от мен Hug.Като чета колко болнички има в редиците  ни ми става много мъчно.Дано всички да оздравяват бързичко Praynig ,че с тези вируси оправия няма,лятно време-вируси,застудее  пак вируси .Хексалдина и и аз знам,че е от вида на течният аналгин,и е много ефикасен при температура.
Златна,стискам палци всичко да мине по вода :hug и в най-скоро време да се похвалиш със  сладко ,здраво бебче Peace Hug

И Поли обича да се вози в асансьор,да се качва на високи пързалки и всики неща от този сорт.А като отидем на преглед при педито направо пощръклява не може да се спре да тича по коридорите и да пищи,в кабинета не съм имала проблем.
Поли от октомври ще я пускам на ясла.Дано бързичко свикне,ама още от сега имам предчувствие,че и тя няма да иска да се храни и да спи там.Има да казва на госпожите"Моя,те нещем" това е последният и цветущ израз в речника.А пък за спането,не заспива без Маци-един плюшен заек.

# 87
  • София
http://picasaweb.google.bg/simonamarkova78/20080901200802#5241734317018683442

http://picasaweb.google.bg/simonamarkova78/200809032008#5241737822362771234

Ето малко снимки и от нас. Скоро не съм качвала - първите са от морето, а другият албум е от днес сутринта.

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мами.

Дени мила стискам палци да се оправиш и да не повтяряш повече.

Софко - съчуствам ти заради Дани. Дано да преодолее бързо тази възраст и да започне да ти помага с бебка. Все пак "ужасните две години"  продължават около 1 година!  Shocked

# 89
  • София
Привет и от мен!

Първо да почерпя за нашия батко:
 nbirthday  ura

ZLATNA,  просто си изморена и изнервена в края на бременността. Всичко ще мине добре, а поради малката разликика хлапетата ще са страхотни приятелки Hug

goris, поздрави от Кюстендил!

Дени, от къде си натресе тази екстра?
Скорошно оздравяване!

Ana2, съжалявам за загубата ти.

Общи условия

Активация на акаунт