Ани искрено съжалявам мила,преживяла съм го....
Златна имаш ли си щъркелче?
Мони аз отдавна се отказах от БГ почивките -съжалявам,че сте прекарали болнички.
ИВКО ВЕчЕ Е НА ЯСЛА-ДНЕС -ТРЕТИ ДЕН БЕшЕ МНОГО ПЛАчЛИВО -оБАчЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВчЕРА като отидох да си го взематанцувашеи всичко беше ОК.Затова пък аз през тези 3 дни се скъсах от чистене,но днес ПРИКЛючИХ И утре ше го отдам на релаксация и наслада от това да съм САМАААААААА!!!!
Ако нямкоя мама или няколко мами искат да си чукнем срещичка аз вече съм Свобода Маданска:) така ,че съм на линия

Някой да знае нещичко за МАДАМ И НИЯ?уТРЕ щЕ ИМ ЗВЪНАНА.
МАЦКИ НА ВСИчКИ СНИМКИТЕ ВИ СА СТРАХОТНИ-А ДЕЦАТА НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ....
Дени дано минава тая болест по-бързо ,че нямам търпение за снимки от новия дом мила,за това стегни сеее и не и се давай на таябацилка

МОМИчЕТАААА ДОЙДЕ СИ ЕСЕНТА И НАЛИ СЕ СЕщАТЕ КАКВО НАБЛИЖАВАААА-ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИМ ЗА ГОДИшНИНАТА-2-РАТА-КАДЕ КАКВО И КОГА???Давайте предложения!
Много писах утре пак цунки

На Златните не й беше мокро
В Анталия малко ходихме на плаж, че беше голяма жега, а и Теа прекарваше времето на душовете, дебнейки някой да пусне водата да се мие и тя да се навре от доло.Предпочитахме басейнчетата и особено тези в детския кът, които бяха с водни пързалки.На тях се пускаше самичка.
ТОва, което ще те излекува най-бързо са следващите две чертички, а и си имаш Румчо, който да те развеедрява.Дано скоро пак се похвалиш.
... 
т.е. от октомври живот и здраве ще откликна на поканата ти за кафенце, защото няма да се връщам веднага на работа

и приятни ясли на всички, които сега ще тръгват
Бързо приспособяване и много весели игри на мъничетата
дано всичко да е наред, мисли положително.
пак започнаха болестите, ама те пък кога ли са спирали
. Радвам се, че си добре.
.
/,само да е здравичък
-мога спокойно да кажа,че от както ходим на хомеопат не е боледувала -тоест цяло лято-имаше само преди 2 седмици висока температура 2 дни -39-40-без никакви други симптоми обаче и като отидохме на лекар се оказаха 4 зъба едновременно-нямаше и никакъв апетит -по което се досетих и аз ,че са зъби-сега след като избиха пак си яде нормално
И не минава само с нани-нани и да я залюшкам в леглото,но трябва и да легна до нея и процедурата тогава става около 35-40мин.заспиване.