НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 595
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
   Привет момичета!!!
   Ани искрено съжалявам мила,преживяла съм го....
   Златна имаш ли си щъркелче?
   Мони аз отдавна се отказах от БГ почивките -съжалявам,че сте прекарали болнички.
ИВКО ВЕчЕ Е НА ЯСЛА-ДНЕС -ТРЕТИ ДЕН БЕшЕ МНОГО ПЛАчЛИВО -оБАчЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВчЕРА   като  отидох да си го взематанцувашеи всичко беше ОК.Затова пък аз през тези 3 дни се скъсах от чистене,но днес ПРИКЛючИХ И утре ше го отдам на  релаксация и наслада от това да съм САМАААААААА!!!!
   Ако нямкоя мама или няколко мами искат да си  чукнем срещичка аз вече съм Свобода Маданска:) така ,че съм на линия newsm44
    Някой да знае нещичко за МАДАМ И НИЯ?уТРЕ щЕ ИМ ЗВЪНАНА.   
   МАЦКИ НА ВСИчКИ СНИМКИТЕ ВИ СА СТРАХОТНИ-А ДЕЦАТА НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ....   
     Дени дано минава тая болест по-бързо ,че нямам търпение за снимки от новия дом мила,за това стегни сеее и не и се давай на таябацилка  love001
     МОМИчЕТАААА ДОЙДЕ СИ ЕСЕНТА И НАЛИ СЕ СЕщАТЕ КАКВО НАБЛИЖАВАААА-ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИМ ЗА ГОДИшНИНАТА-2-РАТА-КАДЕ КАКВО И КОГА???Давайте предложения!
    Много писах утре пак цунки

# 91
Привет, момичета!  Hug

И ние най-после се завърнахме от почивки.В Анталия беше страхотно, пак бих отишла.За сметка на това се разочаровах от нашето черноморие, но няма да коментирам.
Теа беше като една жаба, не излизаше от водата.Гони вълните, цопа сама в детските басейни и сияеше от кеф.Само един и беше проблема...водата в Турция й се видя "мооока", тоест мокра  Laughing От къде я вземат турците тази мокра вода така и не разбрахме  Wink На Златните не й беше мокро  Simple Smile В Анталия малко ходихме на плаж, че беше голяма жега, а и Теа прекарваше времето на душовете, дебнейки някой да пусне водата да се мие и тя да се навре от доло.Предпочитахме басейнчетата и особено тези в детския кът, които бяха с водни пързалки.На тях се пускаше самичка.
Аз се разхождах като един хипо край нея с големия шкембак, но поне си починах добре.А и как няма като спяхме, когато и тя заспи, тоест всеки обяд и вечер в 22.00 си лягахме.
Още не съм качила снимките от морето, но се надявам да ми остане време през почивните дни.

От началото на август вече сме в новото жилище, най-накрая.Все още чакаме някои неща, но са дребни и определено се чувствам супер в този простор.Теа тича като луда и само ни търси и з стаите, викайки "мамоооо, татееее".От една седмица спи сама в стаята си и то успешно.Имаме 2 вечери, в които е идвала при нас, ама в момента й никнат и зъби та е по-неспокойна и се буди повече.Като сложим всичко по местата, ще ви пусна и снимчици.

Честито на всички рожденнички, чиито рожденни дни съм пропуснала.Бъдете много здрави и щастливи  Hug

Ана, съжалявам мила за случилото се.  Sad ТОва, което ще те излекува най-бързо са следващите две чертички, а и си имаш Румчо, който да те развеедрява.Дано скоро пак се похвалиш.
Дени, стискам палци да оздравяваш вече, че много се измъчи с тази болест.
Златна, малко ти остана, но прекрасно те разбирам за това колко ти е трудно вече.Нормално е да се спечеш, аз също от сега се панирам, но съм сигурна, че като се роди бебка ще се справиш повече от чудесно с двете дечица.Не си избързала, това си е божа работа.Леко разждане на едно здраво и красиво бебе ти желая  Hug Чакаме добри новини от теб.
Успешна ясла на малките ни ученичета Ивко и Йоанка  Peace

Сега ви желая лека нощ и целувки на дечицата, а болничките бързо да оздравяват  Hug

# 92
Клю,
не мога да кажа нищо по темите, дето си засегнала, но искам да отбележа, че Мохера е невероятно сладък и красив младеж!
 Heart Eyes ...

А, сетих се да ви питам, имаме ли някое октомврийско- ноемврийче, което да е родено на 24.10, че ми се иска да си представя някои неща по- ясно... (засега тази дата ми се очертава за секциото, чакам да ми кажат дали е свободна)...

Питам и сама си отговарям, защото чак сега се сетих да видя списъка отпред. lightblue, харесва ми тая дата 24.10, да знаеш... Целувки на малката русалка от нас с Данни!!!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:56 от [sfkbfk]

# 93
Добро утро, мацки!  Simple Smile

Аха да отговоря на Софко и тя се ориентирала в ситуацията  Wink Радвам се, че ти е харесала датата, само да знаеш, че Теа е доста бойна като за момиче, ама те май всичките ни ноемврийчета са такива  Mr. Green Ама ми стана много приятно като си помислих, че може и твоята госпижица да се роди на тази дата  Hug Когато и да е важното е да е жива и здрава  Praynig
Целувките са предадени и ви се връщат в двоен размер на теб и Дани  Heart Eyes И докато не съм забравила...аватарът ти е жесток  Peace

Тази сутрин дзверо се провикна  малко преди 7.00 ч. от стаята си "мамооо", та от тогава сме на крак.Закусваме и тръгваме за "нуките"(превод в ефир:"люлките)  Wink

Лек ден на всички   bouquet

# 94
  • София
Мацки привет! Ради чакаме снимки с нетърпение - и от морето и от новият простор Hug
Миленче бързо адаптиране пожелавам на Ивко, а и на всичките ни дечица, които ги чакат яслите. Нашата е в ремонт и вероятно ще тръгне Митко края на месеца и от сега ми е много спечено, а и доколкото си познавам детето съм почти сигурно, че ще са големи драми Sick т.е. от октомври живот и здраве ще откликна на поканата ти за кафенце, защото няма да се връщам веднага на работа Laughing

# 95
Здравейте и от нас!  Hug

И Гери да включа в списъка на болничките, дано до уикенда да е отшумяло. Ние бяхме на моренце за 1 седмица - за първи път от 3 години; Гергана няма никакъв страх от водата /за разлика от кака си/ - по-късно ще кача снимки. Не се разболяха там - всичко това е към '+'. Лошото е, че раздразних една голяма бенка на гърба, която оттогава си кърви, да не говорим колко много е порастнала и как само изглежда... Записах час за д-р Люси Попова /Токуда/ за 04.09., но няколко дена по-късно се обадиха да кажат, че няма да я има тогава, и сега съм чак на 11.09. М/увременно се опитвам да не полудея, защото колкото повече мисля по-лошо става... Мамета, много ми стискайте палци, то че ще трябва да я махат е ясно, но резултата да е ок...  Praynig Praynig Praynig

Ана 2Hug, всичко ще е наред следващия път, бъди сигурна в това. Сега си дай почивка малко /ако можеш/ и мисли само позитивни неща /ха, кой го казва/.  Peace

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 14:35 от Роси74

# 96
  • Ботевград
Привет, момичета!
Искам да Ви помоля, ако пазите телефона на Д-р Жекова от Окръжна да ми го изпратите на ЛС Hug
Търсих и във форума, но нещо май не се справих и не можах да го открия Rolling Eyes

Дайте ми и едно телефонче, за да изпратя СМС на щъркелче Hug когато момента настъпи baby_neutral  
 smile3504
Добре дошли на всички починали си newsm01 и приятни ясли на всички, които сега ще тръгват smile3540 Бързо приспособяване и много весели игри на мъничетата Hug

Ана 2  Cry Cry Cry бъди силна, ще чета всеки твой пост и ще очаквам скоро най-хубавата новина от теб Hug

Роси стискам силно палци  smile3525 дано всичко да е наред, мисли положително.

Бързо оздравяване на всички мъничета, в това променливо време Sick ooooh! пак започнаха болестите, ама те пък кога ли са спирали ooooh!

# 97
Привет момичета  Hug,

тук нещата май се пооживиха.
Радинка  Hug, добре си се завърнала. Вече се чудех къде се губиш толкова време  Thinking. Радвам се, че си добре.

Роси, не можеш ли да се свържеш с друг лекар. Мен много ме е страх от такива неща, защото никак не са за подценяване. До 11.09. ще се побъркаш  Sick. Отстранявай проблема на време  Naughty.

Дени, как си миличка? Оправяш ли се вече?

Мама МОНИ, че драми ще има...ама търпение му е майката. Аз Анелия още не съм я записала на домче  Thinking. Така ми се иска поне зимата да изкара у дома...но знае ли се. Май в последния момент ще се уточнят нещата. Слава Богу тук нямаме софийските проблеми с ясли и детски градини. Радва ме, че е общителна и контактна, та дано се размине реването.

Днес и пробихме ушичките след дълго канене. Все още се намираха хара, които и говорят в мъжки род, затова решихме проблема окончателно. Вече си говоря като с голям човек и когато и обяснявам, тя ме слуша с разбиране  Mr. Green. Когато направи беличка и възмутено възкликва "Ей Боде моооййй" /в превод - Ей Боже мой/. Напоследък е на вълна "дедко, бабко, татко", та с ужас вчера чух и "мамко"  Shocked.
Имаме един проблем и се надявам да ме посъветвате нещо : Преди детето си заспиваше само с шишето и биберона. Сега обаче отказахме бибероната, но за сметка на това някой трябва да заспива с нея, иначе става. Не стига, че спи на спалнята при мен, ами и това сега...Споделете при вас как е и как да противодействам на този лош навик.

Хайде, че стана дълго  Heart Eyes. Приятен следобед.

# 98
Привет ,мацки Hug
Златна,радвам се че се разписа Hugно трябва да го правиш вече почти всеки ден,защото всички тръпнем в очакване Simple SmileЗа телефона на Жекова не мога да откликна,дано някоя мама има информацията която ти трябва.Целувки на Злати Hug
Роси,стискам палци за бързо разрешаване на проблема PraynigИ никакви такива лоши мисли,ей PraynigИ по скоро да се оправяте Hug
Ради,добре завърнала се,очакваме снимков материал с голямо нетърпение.Да нагушкаш Теа от нас Hug
Мони,както казах вече Митака е голям сладур,има много хубави очи,пу-пу.А за яслата-няма какво да му мислиш,каквото дойде/кой го казва само newsm78/,само да е здравичък PraynigЩе има всичко,казвам го от опит и най-тежко като че ли е на мама,но и това се преживява.Аз имах чувството че ще умра само като чуех как навива гайдата и ми се късаше сърцето,но си казах пък че  е за добро и сега ни най-малко не съжалявам за действието си.Стана много по контактна,взе да бъбри и да повтаря всичко,по самостоятелна е,дори вече и песнички пеем LaughingВъпреки че относно контакта с други хора не сме имали никави проблеми,но много плачеше. Явно си е до дете.Та искам да кажа че има и положителни страни.
Клю,бързо адаптиране на Ивко желая,дано нямате никакви проблеми.А между другото Ивко много е пораснал,страшни къдрици има.Голям сладкиш е.
Ох,стана много дълго,сори Wink
Хубав ден ви желая Hug

# 99
Здравейте и от мен- Hug Heart Eyes-скоро не съм се вясвала тук-ама то и цялата тема беше замряла-лято,море-какво да се прави
съвсем на кратко ще се разпиша за нас-за тия дето хвърлят боб Mr. Green(КЛЮ-днес видях ,4е си ми звъняла-ама ей сега-след като ти 4етох поста-утре ще те преслушам,щом си сама-а другата седмица и ли4но ще те притесня-надявам се Wink)
НИЯ е добре-расте и се променя с всеки ден и става все по-забавна и голяма хитруша-а каква е кокетка-думи нямам-не се излиза от нас без парфюм и 4ервило-а в4ера като ми видя новия лак на ноктите-лудо преследване-и нейния да сме сменили-абе жени-какво да ги правиш Joy-мога спокойно да кажа,че от както ходим на хомеопат не е боледувала -тоест цяло лято-имаше само преди 2 седмици висока температура 2 дни -39-40-без никакви други симптоми обаче и като отидохме на лекар се оказаха 4 зъба едновременно-нямаше и никакъв апетит -по което се досетих и аз ,че са зъби-сега след като избиха пак си яде нормално
водих я на палатки няколко пъти и страшно се кефеше-дивя на воля-всикна с водата ,че в на4алото я беше страх и после няма излизане-беше много примерно дете и вси4ки мои приятели са възхитени-(хмм-така е-умее да се прикрива пред хората-скорпионка Mr. Green)
аз също съм прекрасно-(мерси на вси4ки дето не са ме забравили и ме радват по телефона или скайпа)-4акам с нетърпение голямата сбирка за 2-рия рожден ден-май е ве4е време да помислим къде ще е а? newsm78-няма да я пропусна за нищо на света като предишната-макар 4е в момента съм адски заета около едно събитие(споко няма да се женя Mr. Green-работа е ама тука много ме 4етат едни " цветни приятели" и ще ви разказвам по-подробно в 4ата)
това е около нас с НИЯ в няколко реда-надявам се скоро да се видя с пове4ето от вас-другата или по-другата седмица ще имам път за 1 ве4ер до софия по работа
целувки и прегръдки на вси4ки Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
  • София
Ети целувки на теб и на кокетка Ния HugДоста се посмях само като си я представих с червило, лак и парфюмче LaughingМ/удругото и Митко не излиза от нас без парфюма - баща му го научи преди няколко месеца и сега като види, че се пръскам застава до мен и вика "айде пръс" и аз, за да не мирише на жена пръскам от на Иван естествено, при което той със смях ми заяви, че вече му използват нещата, но затова той си е виновен. Той го научи, така че по-често вече ще се бърка за нов парфюм Laughing Да се обадиш като дойдеш ама предварително да ти спретнем посрещане! И от сърце успех в новото начинание. Убедена съм, че ще бъде нещо прекрасно Hug 

# 101
 Hug

Много ви се радвам като пишете по много, но никак не ми става хубаво, когато новините са кофти .. Пожелавам на всички болнички малки и големи бързо да се оправят  Praynig  Peace Благодаря ви за информацията за хексалгин, помъкнали сме си от Бг от списъка с лекарства, които педи ни направи и незнаех за какво е - пише, че е за болки в корема  Thinking

Ради, Ети  Hug Златна, кураж мила  Peace
Ели, Габи също заспива така - в събота и неделя сме така, лягам на обед до нея и се "миляме" докато заспим и вечер също.

Софи, мисля, че на Данни трябва да му говориш за новата му роля и колко е важна тя .. може би вече разбира, че мама ще дава любовта си и на друго бебче. Той е много чувствителен и ще има нужда от много, много, много гушкане  Hug
Апропо, виждам, че Хана ви е навестила и се надявам да сте добре  Praynig Ние я чакаме утре вечер  ooooh! Вече на входа имаме разлепени бележки и всички само за това говорят ... Надявам се всичко да се размине  Praynig

# 102
Здравейте Hug
Ели,честити ви обички HugСъс здраве да си ги носите.Мен още ме е страх да сложа на нашата Убавица такива,защото едно време аз съм била с проблемни уши и си мисля че и тя ще е така.И без да имаме обеци ръцете са и все там,все ги човърка нещо.Та ще поизчакаме с тази процедура.Пусни когато можеш снимки Hug
А относно спането,ние сме така много отдавна.Ни обяд,нито пък вечер може да заспи сама,трябва да има някой,и този някой е Мама GrinningИ не минава само с нани-нани и да я залюшкам в леглото,но трябва и да легна до нея и процедурата тогава става около 35-40мин.заспиване.
На мен ми идва много ташкън така,защото вместо да си свърша нещо в домакинството през времето когато заспива,аз стоя при нея,но се надявам скоро да отмине и този период Peace
Ети Hugрадвам се че ни навести.Целувки на сладката Ния HugИ успех в новото начинание Peace
Бела  гушки и на двечките от нас със Симончето Hug
Дени,не се е вясвала,дано да е вече по-добре Praynig
Оставям ви че ме чака бачкане,хубав и усмихнат петъчен ден ви желая Hug

# 103
.....
Роси, не можеш ли да се свържеш с друг лекар. Мен много ме е страх от такива неща, защото никак не са за подценяване. До 11.09. ще се побъркаш  Sick. Отстранявай проблема на време  Naughty.
....
Знам, Ели, и мен много ме е шубе, но искам при тази докторица... подмотвах се аз сума време да не отида на лекар за бенчоците, и стана тя каквато стана.. не правете като мен!  Peace И се оказа, че и в онкото били пълни часовете до 11-ти, така че... ще чакам Simple Smile. И мисля положително  Hug.

Благодаря на всички, момичета!!!  Hug Hug Hug

# 104
Благодаря ви за загрижеността, момичета! Hug

Не мога с нищо да се похваля Sad...удължиха ми АБ до понеделник, а тогава и ще ми правят контролна снимка и кръвни изследвания...лошото е, че на моменти започнах да усещам болка вдясно Tired
Радва ме, че при Тедката нещата май са на добре...пу пу Praynig

Иска ми се да драсна още някой друг ред, да споделя радостите и тревогите ви, но нещо...
Радвам се за вас, с вас съм и ви прегръщам! Нацелувайте дребосите! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт