ОКТОМВРИЙЧЕ ще съм аз, мама чака ме в захлас!

• 16 090
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами Simple Smile
и аз май ще нападна меда и маслото Simple Smile
Неди мерси Simple Smile аз бая качих като килца Sad +17 съм и се моля докато родя да съм макс +20  Praynig
Моя тумбак е много смешен Simple Smile постоянно е несъразмерен, малката добре го опъва от страната от която е застанала Simple Smile а понеже кожата ми е тънка и на целия ми корем му личат вените...
На мен една приятелка ми каза да не чакам корема да ми "слезне", че при спортувалите корема си седял все високо... така че и другите мами спортистки да го имат предвид!
За желязото доки каза, че ми се е вдигнало ама да продължавам, че иска още... а за течението и на мен ми се появи някакво такова, каквото описвате... дано да нямам нищо, сега в пон. съм при доки и ще ми взима секрет, ще се  Praynig
Сев и аз съм така с плодовете... сега предимно наблягам на диня, защото най я обичам от плодовете в момента...
аз сега съм решила да правя компоти  Laughing ще видя като купя плодовете дали ще останат и за компоти  hahaha аз съм решила да купя праскови и кайсии Simple Smile като за второто ще реша на борсата... вчера една съседка какви праскови донесе от борсата.. хмммм

# 211
Ох, Трикс, много кофти това с хапчетата, ама като се налага ще си ги пием. Аз не успях с храна да си задържа добри нива на хемоглобина, та затова сега съм на хапчета. Но ако ти теб не е паднал много наистина е по-добре да се опиташ да си спестиш поне тези хапчета.

Ей, много ме радвате така като гледам, че и вие наблягате на плодовете. Аз винаги много съм обичала плодове, но сега чак аз се изумявам как успявам да изям такива количества. Пък и със зеленчуците съм така, оня ден ми докараха пресни-пресни от градината на баба и сега всеки ден си правя едни големи салати като слагам всичко дето имам.

Еличка, защо ли се съмнявам, че ще остане някой плод за компот  Laughing Май-май пресни ще си ги хапнеш  Hug

# 212
  • Бургас
И аз съм наблягам на плодчета,нали си донесохме от село.
Обаче тази година нямаше дини и сега,за да ям динка трябва да се ходи до пазара,а мен ме помръзва,честно казано.
Та сега похапвам грозде,ябълки и праскови,че кайсиите преминали и си взех компотчета.
Не знам за вас ама аз много си падам да разбия компот от кайсии и да сложа сметанов или ванилов сладолед-шейкче един път.Пък ниско калорично-да не ви разправям.хи-хи-хи.

# 213
  • Бургас
Момичета Съни 77 нещо ми се губи.
Някой да се сеща?

# 214
Неди, Съни 77 мисля, че днес щеше да ходи на ден на отворените врати в Тина Киркова, та някои от другите момичета, което е ходило може да каже дали е отишла. Ама кой друг ходи  newsm78, мисля че Радкакака

# 215
Здравейте пак  Party

Nedialka_81 , на мен ми се схващаха много гадно, по-точно изтръпване най-ве4е от китките докато вършех нещо еднообразно или по време на сън, оправих се с магнезий, беше към средата на бременността, сега ми се случва рядко.

Bebo4ka, аз съм си купувала от магазин "mia" на Княз Борис I Nо69, от магазина на ъгъла на Алабин и Княз Борис I- там има и за дебели и за бременни, от тук също съм си купувала:  http://www.boyorgirl-bg.com/contacts.php, има и един магазин под колоните на графа за бременни.Други които знам са Княз Борис 55 магазин Мами и на  “Цар Самуил“37Мама Дона. Скоро не съм ходила в нито един от тях така че не мога да ти кажа какво предлагат в момента, дано все пак съм ти помогнала  Flutter

За гъбичките-аз се оправих с Гино дактарин, канестен за мазане и миене с вода със сода, този път много бързо ми минаха, а беше гадно имах и сърбежи... ooooh!

Благодаря на всички, които ми отговориха за 3Д-то.То незнам ако съм решила да ходя ей така да проверя какво прави малкия и дали е ок Blush кога мислите че е най-удачно, аз главната фетална съм я минала, но сега се чудя ли да отида или по-близо до раждането  newsm78 Ох, нямам си занимавки, та си намерих за какво да мисля  Simple Smile

Пуснете и анкета ще шарите ли парички за раждането и ако да под или над масата  Crazy Mr. Green Извън майтапа има ли такива от вас,които се колебаят частно или безплатно и ако не е безплатно имате ли угризения, че е излишно даване на пари  Embarassed Rolling Eyes
Ох, май схванахте над какво разсъждавам тия дни  newsm78

Качих моите засега малко придобивки за бебчо /някои са сякаш за мен  Mr. Green, гледах да съм подробна, може да ги видите тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251280&pid=7033552

# 216
Здравейте, Октомврийки! Днес качвах снимки и ще пусна линкче на който му се гледат снимки от Троянския балкан и от наща отпуска изобщо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275518
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275513
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275497
Виждам, че сте пуснали анкета за раждането и повечето са за нормално раждане, аз също мисля, че природата си го е измислила как да стане и ако няма причина за др. е добре да си раждаме нормално. А коя от мамите е родила и е станала августувска мама? От една страна и завиждам, защото ние трябва да се търкаляме още цели два месеца, но иначе за бебчетата си е най- добре да се родят когато му дойде времето. Надявам се, че всичко е наред с нея и с бебчето.
Плодове и аз си хапвам много и разнообразни, сигурно затова съм толкова дебела, но иначе не пия витамини и затова няблягам на плодовете.
Аз утре съм на преглед и също мисля да си пусна една микробиология, нямам течение, но за всеки случай, понеже ходихме по разни басейни и колкото и да се стараех да не влизам във водата, все пак се топвах от време на време, затова мисля да се проверя.

# 217
MMMMMM, днес изтъпках 5 вафли и две сухи пасти, мхм. И ко викате да си намажа филийка с медец? Добрееееее Grinning За сусама и аз съм чувала, даже имало няколко вида бял и черен примерно/ не съм сигурна/. Знам, че е много полезен против остеопорозата! Мисля, че може да се намери в билкови аптеки, а може би Пуки би могла да ни каже повече инфо за това.
Неди, тя татуировката ми не е шедьовър, но ми е много скъпа, защото е свързана с най-буйните ми години и приятели! Сега се е вдигнала доста нагоре, дано не се разтегне много... Ще гледам да я снимам и да я покажа цялата  Wink. Иначе съм си я кръстила "черен мак", според легендата за Златното руно с тази билка Медея е приспала дракона, който го е пазел Grinning. Абе има си история тази татуировка, не е просто прищявка Peace!

# 218
А, какво ли става с Калоянчо?

Аз знам, че сусамът съдържа много калций, така че ще е добре да се яде при всички положения.
Пу, няма спасение от тези жеги.
Ще съм с планово секцио, но още не ми е насрочена датата.

# 219
  • Велико Търново
И аз се присъдениявам към мамите с течение, и моето подмокря по-скоро отпред. Утре рано сутринта съм на консултация и ще взема да питам доктора и ще докладвам.

Старя се да хапвам доста плодове, но определено първенството това лято се държи от пъпешите Simple Smile Сорт медна роса за предпочитане. Даже долу в хладилника има един, ама първо ще свърша малко работа на компа и после ще отида да го изям.

Да ви се похваля - днес ми се обадиха, че ме одобряват за кредита Simple Smile Доволна съм. Утре след консултацията ще мина през банката.

# 220
адинка, аз мисля да си платя за раждането и доколкото съм поразпитала май моя доки иска да му се плати на ръка, а не на каса в болницата. Точно днес на прегледа мислех да повдигна въпроса и да го питам колко и кога иска.
След малко ще пусна анкета за нова тема и после ще пусна и една за платено-безплатно раждане  Peace
Много сладки покупки, а плетените може и да ги покажа на баба за модел  Mr. Green, ама по натам, че и без това имаме много вече
DEZIRELA , да се включиш утре след прегледа. Снимките ей сега ще ги погледна.
shikimiki, ако трябва да съм честна и на мен от 2 седмици освен плодове ми се дояждат и сладки неща, ама гледам по малко само да хапвам. Иначе си мечтая за няколко кутии Тофифи  Crazy
Неди, браво за кредите  Peace Само дето съм забравила за какво е  Blush, ама важното е че са ти го отпуснали  Hug

# 221
Аз по принцип съм за нормалното раждане! Но за съжаление трябва да признаем, че човешкото раждане не сред гениалностите на природата! Никой друг бозайник не ражда толкова трудно колкото човека, а с цивилизоването на света и условията в които живеем става все по-трудно да родиш нормално! Разбира се, това е за сметка на развитието ни в други отношения като факта, че ходим на два крака и умеем да мислим Grinning. Една мишка например има доста по съвършенна родилна система от човека hahaha. И все пак съм на мнение, че трябва да държим връзка с произхода си, стига да можем! Все пак това е магията на новия живот, а хубавите неща са трудни Hug!
Айде, пофилософствах си Joy!

# 222
Момичета, благодаря ви много за отговорите.

Въпрос:   Как смятате да родите?

Нормално            - 36 (70.6%)
Планово секцио    - 7 (13.7%)
Все още не знам    - 8 (15.7%)

Общ брой гласове: 51

Запазвам го така за статистиката  Peace

# 223
  • Бургас
Дезирелка кажи първия албум къде сте,че ми изтекоха очите.
Втория Шипка ли е?А третия ми прилича на Чифлика?

Целувки на малкия плувец и по бялото тумбаче  love001

Наде със здраве да си харчиш кредита и безболезнено и неусетно да го върнеш.

Адинче аз пия магнезии,но ще питам доки като се видим другата седмица.
За раждането-аз мисля да си отида без уговорки и без допълнителни плащания.
Просто повечето ми позноти родиха така и са добре.
То за нашта болница това е върхът,че тук отношението и условията са пословични.
Но като искам да раждам нормално не искам да рискувам с родилни болки да пътувам до Сливен или Варна във хубавите и човечни болници.

Адинче жълтата жилетка ме грабна да поздравиш бабата която го е изплела.

# 224
  • Варна
От сусама се прави тахан.Да е богато на желязо обаче аз поне незнам newsm78. Съдържа 60 % масло и белтъчини. Е, и някой други неща, но откъм желязо куца. Използва се за лечение на трахеити и бронхити, както и гастрит и язва. Меда освен имуностимулатор,знаете е много добър и за лечение на горните и долни дихателни пътища, така че комбинацията мед и сусам е по-скоро лечебна в това отношение. Wink
За желязото откъм храни са богати спанак и такива разни зелении,копривата доста. Продават пюренца на Хипп с елда, така че това ми се струва най-удачно.

Общи условия

Активация на акаунт