ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 286
  • 387
  •   1
Отговори
# 300
Ех Пинки как се зарадвах в първия момент щях да хвърля компютъра от радост (че ми е на краката)...ами ти нещо завърши не както трябва  Wink То и аз съм същата история развявам се по цял свят.
Сега понеже ми се вдигна малко настроението.....
Ани, поздравявам те, много ти се възхитих, такова тяло, такава амбиция, плюс спортивен дух към цялата тази работа...БРАВО!!!
Небесна гледам те и и ти си с една лека душичка,само така!!!
На Криси честито, спящо и папкащо бебенце!

# 301
Момичета от днес започнах отново с нашият режим.Пиша си до момента
Закуска кисело 4,5%трици и лен
Предиобяд: пуешко филе 100гр.+5 маслинки
Обяд 3 яйца 1 домат и зехтин
Вода 1,5л.Целувам ви като има време пак ще драсна

# 302
Ама Щъкчо,няма ли да хапнете нещо по вечерно време бря? 
И да не хапнеш,аз вече хапнах и за теб,така,че можеш да пропуснеш спокойно... Wink
Ох,Сиююююююю...и на мене пак ми се пътешества,ама един Бог знае кога..пък дали и той знае,идея си нямам вече... Hug, но едно е сигурно,надигна ли гъзята в таз посока...до Варна ще прелетя задължително,срещи да направя,бебе Грахчо да видя,и с Небесна да побродя , на онез гуляй хубавите...снагата да рзкършим,баджака да попържим...Небесна,ще ме вземеш ли с табой ?
Днес не съм режимна,а циклична...утре пак,наново...
Ами като отворих хладилника,и таз торта,като ми скочи,и като ме захапа...И от две кутий сладолед от камерата..като замятаха едни студени топки по мене,и аз докато кажа ;"Ох,Ах...".и те попаднаха някак си извънредно неслучайно в устата ми...а тя от страх отворена...и...ами така ми се случи таз работа.. Embarassed  хай утре в залата 5 часа,щот много ми седи устата отворена...то зима иде,а тя зяпа ли зяпа,ама ха !

# 303
  • Варна
Хелой  Sunglasses малко съм втасал, но тъй било в началото
Само да кажа-Щъки, получел съм ви съобщежа, но тогаз получих множество от варненките от отчетната, от нашта мазната тема, от други френдове,дет ги известил щъркела и не на всеки върнах
Иначе да ви кажа ко пише в една книга, дето е за отглеждане на грах от 0 до 7год-кърмачката да яде всеки ден поне по един път месо, млечен, течност, тестяно

Мисля че туй ми е режимът сега-тестяно не е баш тъй де, щото сутрешното кисело мляко е с трица и сусамен, обядът пържол със зарзават, и тук-там картоф или оризи
НО едно кило изчезна някъде, няма да го търся, ще следя и другите да фанат същия път
Хайди

# 304
Много хубав този грах Момо, бееееееееее. Пу-пу, Тихомире!
Аз като видна все ощекърмачка да се изкажа- месо, яйца, сирене и мноооого вода е 99% сигурна рецепта за достатъчно кърма.

Мацки, какво ще кажете да си направим срещичка? Ама ако искате да е през почивните дни в по-прилично време, че и Тихомир да се включи с граха.

# 305
  • да има едно лесно - на мотора
Аз като видна все ощекърмачка да се изкажа- месо, яйца, сирене и мноооого вода е 99% сигурна рецепта за достатъчно кърма.

Мацки, какво ще кажете да си направим срещичка? Ама ако искате да е през почивните дни в по-прилично време, че и Тихомир да се включи с граха.

Peace
  bouquet

# 306

Peace
  bouquet
Party
Ох Мина ти ме разби,той чиляка на 2 ще стане тука тия дни Simple Smile
Ади да се видим,че да си дам подаръчето за малкия бебешок.Ама да минат 20-30 дни ли ко?Да изкара жълтеничката първо.

# 307
Привет   bouquet  Граха много сладък  Hug
Щъки радвам се да те видя  Hug За мен първия работен ден приключи - факт, кво правих цял ден не знам  ooooh! четах вътрешни правила имам и сумати наредби да чета  Crazy Липсва ми старата работа колектива и всичко  Cry искам си в мойто си вкъщи  ooooh! Вече съм във Варна и то за постоянно  Confused продължава да ми е трудно...корав съм аз няма се дам ще свикна Peace

Лека вечер  Hug

# 308
Сладур е бебе Момчо. Тончо, много хубав режим ама може по-начестичко да ядеш. Вкарвай орехи, сега им е сезонът. Много течности и често слагане на гърдата и ще има много мляко. Аз кърмих 3 години и няколко дни. Ето ме дебела мама кърмачка и с цици!  hahaha

# 309
3 годиниииииии  Shocked *аси ма*а*а
Това ми се струва толкова много,че чак извънземно.
Днес
закуска:кисело лен и трици
Обяд пиперки на фурна заляти с яйца и пр.мляко и зехтинец
Следобяд едни свински филенца се мотаха небрежно из хладилника на мама,така с доста мазничко по тях.От гърдички ми се видяха.Ама без зеленчук.
После половин ябълка.Дятито е виновно
И за вечеря гювечета ще папкам.
Аз снощи не се оставих гладна /Пинки/една скромн вечеря със салата зехтинец и суджук,че ме мързеше пак яйца.Оу и малко солен кашкавал
Днес водата ми е само 1,5л.Много несериозно от моя страна,но ако се метна сега да гоня още литър да пия довечера ще спя в 00
Ади лека от мени и цунки   bouquet

# 310
  • Варна
Их,ама туй кърмене е голям зор....ама той Тихомир е магаре, без бой няма да се откаже
Сякаш не ям както трябва и не получавам достатъчно лактация или гъстота, лешники набивам, кисело и прясно мляко, месо, кашкавал, яйцата нещо сега не са ми вкуски, трица и сусам...ама не е тамън положението

За среща не съм готов още, мина ни жълтеницата,обаче преди първата консултация...нямам смелост
Имайте търпение, ще дойде и туй време
Рема-разбирам те, то и на мен още колектива ми е чужд и все питам за старите колежки, телефони звънят, мейлове фърчат, ама -тряба се работи...туй е то

# 311
На чичи сладкият грах бе... пу-пу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Друзя, после ще пиша повече. Очаквайте... Mr. Green

Малко 'злъгах,  Confused низнам кога ща пиша.
Цалуф на всичкото тукашно човечество!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 18:29 от Фен

# 312
Ох,че е сладичко Грахчето....пу,пу,кокошките да го наакат...то се казва с дуга дума,ама нали сме във форума...да ти е жив и здрав Тонче,голям банбончо е!  Hug
Днес съботно ми е слугинажен ден...не е за хвалене,но поне не съм се дънила и яденето ми е много добре...ама на кантара ще се качвам след седмица,така съм го замислила..Утре ще ми е ден за хойкане,сама!  Вече съм уредила срещите,без мъж,без деца...и телефона ще го вдигам само ако реша!  Ми така де,и Хасан душа носи!

# 313
Тончо,няма да са даваш.Пий течности.Аз диетата я осрах пак.Ноооооооо от утре съм желязна.Напълнила съм хладилника с режимности.Хайде сега лека ви пожелавам.

# 314
Няма никаква активност в нашата темичка.Да дръпна една хвалба,че изкарах един режимен ден
С 5 хранения и много вода,а също така и малко спорт.
Хубав ден на всички и целувки.

Общи условия

Активация на акаунт