ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 276
  • 387
  •   1
Отговори
# 360
  • да има едно лесно - на мотора
Еххха , писали , зписали , завърнали се в сериала ...
Сега тъка на 2 стана - РХ и ВМ . В къщи - и те доволни  bowuu
Снощи щеше да е телешко със спанак ( Гожицата да не чете  Mr. Green ) , обаче стана свинско със зеленчуци - Цептер . Изядоха го  Close , а трябваше да има и за днес . Затова по късни доби готвих кюфтета по чирпански - без картофите и  ориз в каймата .
Закусих киви , после гимнастика на уреда , преди малко  сочна круша . В 10 - овеса (ядки и трици )  с вода .

Вземайте се  в ръце и аз ви поддържам
Пинки , слънце , къде се изгуби ... 

Фен , видях те  Heart Eyes

# 361
Бъдете диетарни, успешни, лъчезарни!   bouquet

Рос, мерси.  Heart Eyes

# 362
  • Berlin
ми аз що така съм се заблудила с тез пшенични трици...  newsm78
все те са ми в главата. еми довечера ще изпробвам с яйце и трици какво ще стане.

# 363
  • Варна.....
И с пшенични трици май ставаше палачинка. А с овесени как се приготовлява туй чудо?? Че съм доста боса.
Кой каза Цептер?? Моля за помощ и разяснения как се приготовлява полезност в туй чудо. Сдобих се скоро с такова нещо, но освен яйца на тиган, друго не мога спастря като за свят. Така че приемам идеи.
Тони    тоз твоя грах нощна птица ще да е, кво е туи хранене, то слон да беше, щеше да се нахрани. Май си поспива господина, пък не оставя вас на спокойствие да поспити. /Без да съм експерт по кърмене/. Бързо ще да ги свалиш тез килограми с туй охранване /Като те чета чак се плаша.... кво ли ме чака и мен/

# 364
  • Варна
Ехос, набързо пак...скоро няма да съм слаб, мадъра взе че изпече невероятен тиквеник, и отделно тиква
Викам си-Армандо, бъди мъж-стой далеч от фурната.., обаче слаб е той, няма воля-ядИ от двете, ай тиквата беше досущ натюрел-без нищо изпечена, но пък тиквеника си е баш за бой работа  Twisted Evil
Карай, и утре е ден, добре че не е понеделник

Щъки, Мина-обичам ви много, добре сме, и аз съм добре-психотропно се оправям вече
Бяхме на консултация  и сме качили за 23дни 1кг, мисля че всичко ми е наред, само притесненията ми бяха в огромни дози
Ще продължавам да си будувам нощем, явно има полза от постоянното висене на грахон
Хайде

# 365
пу, пу - какви сте ми хубави с грах Момо  Heart Eyes

# 366
  • Berlin
да! Heart Eyes  bouquet

аззз се провалих с палачинките.. добре, че има какво друго да се вечеря. изхабих към 7 яйца, за тъй най-много ме е яд.  Tired

# 367
Тони, страшно сте хубави и ти, и граха на снимката. Осбено ти, страхотна си  bouquet!

# 368
Не мога са въздържа- 'ма много е сладък Момо Kissing Heart Ух, Армандо, ква хубава работа свърши ти! Не знам ко ми иде да та напра'я. kiss

Тудей- Режим, здравей!
Брой хранения- три- О, миг прекрасен, спри! (да ма простите за плагиатството)
Кафета- само две, сънят ще го зове...
Омазни се с риба, за бира каза- стига!
Пощъка из града, но чудо- без кола!!!
Въглехидрацията- бива. Алкохолизацията взе да си отива. Tired
Либофта обачи, го владей- значи, сичкото ще му е О'Кей!

Спакойная ноч! Heart Eyes (да не са дебелйши барем от скоч...)

# 369
Не мога да не дойда и да сЪ изкажа аз.... Blush
Отслабналост показва кантара 2 кила назад ! Бравус на мене,влизам пак в график,много съм доволен! Една съм режимна Малина,пу-пу....май до рожден.ми ден,ще съм съвсем ли4ен и прили4ен!  Брей как само си се радвам да знайти! Сега отивам да си спретна една салатка от 4ервена ряпа и малък моркоФ,с лимон....брей хубости,вкусности...
Тонче,страхотни сте Момо,а ти направо си преобразена,грееш! Хай кви хубави бебета раждаш,я чуй какво казва Грахончо - искал сестричка .....да вземеш са замислиш !  /не ме замеряй с каквото ти попадне,плииииззз... Wink /..........
пък ако и ми метнеш рецептата за тиквеника,екстра работа ще стане...Утре е Хелоуин тука,аз имам 2 тикви,и едната трябва да я направя на нещо такова,че и гости ще имам.../оба4е аз няма да я близна, така да знаете! В нас вече е заредено с много бомбони,оба4е аз положин дори не съм хапнала! Ах,каква сериозност!  хайде стига съм лялял,ами да изчезвам,утре ще намина пак.... Hug

# 370
Здравейте, отдавна не съм писала. Тончо, поздравления за наддаването! Само за на Момчо лпюсовете е разрешено тука да се радваме  Party на другите не ни се полага наддаване  hahaha
Въпреки че аз имам чести колебания в теглото. По едно време бях смъкнала неприятно до 49, ама дойде РД и всичкия торт, шоколад, алко'ол и пържол му се залепи и сега пак съм си 51  bowuu Не спазвам много-много режима. Е, картофи, хляб и ориз не ям ама примерно някакви панировки или сладкиши все има в дневното ми меню. Ама днес съм си взела само едни омлети и няма да има отклонения. Само вечерта сигурно ще е алкохолна.
Утре пък съм във Велико Търново Wink

# 371
  • Berlin
добрутру на всички!
днес съм станала много рано и след малко изчезвам на аеробика, дано да има час и да не съм само аз..  Grinning тази седмица нямаше спорт заради месечни проблеми и се чувствам адски схваната.
Тони, много сте хубави - пак да кажем. Hug

# 372

Утре пък съм във Велико Търново Wink
И аз  motor
Браво Пинки  Peace

# 373
Оф,май само аз не можах да видя Тонито,де е снимката Laughing

# 374
  • Варна.....
Оф,май само аз не можах да видя Тонито,де е снимката Laughing
хи- хи