ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 272
  • 387
  •   1
Отговори
# 375
Ами при мен аватара й не се вижда Tired,а Момо в подписа го виждам.Що ли се получава така.... newsm78

# 376
Иновация от Фенцхопф- чисто нов шалмуец, подобрен, устремен и дано скоро мастнонамален!
Кък сти вий?
  bouquet

# 377
Ето как съм..:
   Днес : - закуска,кис,мл,с лен+ 1 малко киви вътре
              - скандал
              - 2 часа тренировка,сауна,джакузи
              - обяд: пилешко бяло месо,пе4ено, салатка малка
              - изгонваме когото трябва до 22,00 поне..
              - чакам  детски гости
              -  1 кафе с малко пр.мляко
              -  четене на мотивиращи списания,комп...
              -  вечерята ще е с яйца нещо си, салатка голяма,извара..,ама ще видиме какво
Водата ми е малко,храната също,мисля да направя още 45 мин в нас я стречинг,я някоя тежест да заметкам...Е,това сътворих днес, много емоционално изразходване на калории имах днес,утре  на кантара ще видиме..

# 378
този режим отдавна го знам но не съм го спазвала.мисля да се захващам и да го спазвам,много е разнообразен,включва любимите ми храни Peace
искам да попитам може ли да ям активия с мюсли(не мога без нея),също и какви ядки по точно може да се яде,бадеми може ли newsm78

# 379
  • Варна
този режим отдавна го знам но не съм го спазвала.мисля да се захващам и да го спазвам,много е разнообразен,включва любимите ми храни Peace
искам да попитам може ли да ям активия с мюсли(не мога без нея),също и какви ядки по точно може да се яде,бадеми може ли newsm78
Здравей ЖуЖу  bowuu да почнем малко заобиколно с отговора-казваш, че знаеш режима-той се казва Високомазнинен-Нисковъглехидратен.
 Да се хванем за втората част-нисковъглехидратната....
Та, Активия с мюсли хич не е такъв продукт-виж на опаковката колко въглехидрация има....-много е
После-има множество захари пак в същата Активия-то като ще ядеш  сладко мляко, по-добре да е чист шоколадец...
По-после-ти вяравш ли че това мюсли в Активията е от здравословното овесено-ядково мюсли-аз Не, туй си е чист шекер
С две думи-ай постарай се да я избягваш тая Активия-нито  е високомазнинна, нито нисковъглехидратна, да не говорим,ч е е и захаросана

Направи си своя Активия с мюсли-купи си хубаво кис.мляко, примерно Елена от 3,6% масленост, сложи си овесени трици, овесени ядки, ленено семе(смляно в кафемелачка), натроши си пресни орехи, лешници (ако имаш), може и някой стафид за красота да сложеш, объркай го и яж-ей това е "Активия" с мюсли

Бадеми-може да се хапват, ако намерих сурови, печените са много осолени, пък и са печени-т.е. файдата като ядка е опечена и нямат хранителна и здравна стойност, освен килограмонатрупваща

От ядките избягвай фъстъците, другите-орех,лешник, бразилски орех, бадем, слънчогледова семка...-но всичките сурови, са подходящи

Тъй, аз днес само да се пофалям че вчера остайх грахон на баба си -да са прегръщат и разхождат заедно и с джуниъра излезнах да си диря ботуши, но си намерих фуста -алелуя  Party Имам си нова(огромна по размери) фуста, небременна фуста с ластик, ам истинска фуста и съм много доволен

Освен туй, най-накрай моят грах спа 3 часа снощи и аз толкоз с него, та днес съм кукуряк и отиваме на разход
Хайди

# 380
  • Варна.....
Приятени ви разход  Hug
И честита фуста /дай боже всекиму/.
Аз вчера поотпуснах фронта, ама мъъъничо,
цял ден готвих, наготвих се за седмици напред, ама родителкото тяло на Бащата Боб идва за първи път у дома и аз замятах тиганя от заранта.... И с палачинкова торта, дет ми текоха по нея цял ден лигите съгрешиш. Сега обаче за цяла седмица има храна и то полезности разни.
Днес обаче се вземам в ръце, фърлям вредностите на домочадието да ги яде, а аз полезностите ще гриза.
Чакам и аз за разходка, ама тъй кат гледам- единият спи, другят учи, ще почакам. Дано все пак се случи.
Имате ли инфо за ядките макадамия- дали е от полезностите в режима- много е вкусна, четох че маслото от макадамия е най близко като състав и усвояемост до човека . Ама може и реклама да е просто, знам ли. Та питам.
Ай да са напочивате  Hug

# 381
Вчера нали малко ядох,та за вечеря ено мазно пиленце..една салатка със зехтинец..ммм..и малки кислео мляко,дето не го ям на вечеря,ама 100 грама смотах..то и беше,защото рано вечерях и към 22-23.....ха 2 лъжици мляко в тумбака...Тази сутрин смениха времето,и аз като един вампир станах поред нощ...още не смея да ям,4е ако почна да ям от 4,00 сутринта де ще му иде края...
Макадамията е много вкусна и полезна,ама както всички ядки,как да минеш с 6 броя?  Аз много се пазя,защото са ми слаби ангелите..ядки гледам да слагам  по няколко в салатките си,или в млякото сутрин,и то ако ще тренирам след това...ина4е направо става страшно и после се мразя./ама за малко де,,/. 4акам да стане време ,да отворят фитнеса и басейна и да изчезвам на спокойствие...както съм ви казвала: ТРЕНИРАЙТЕ ! Там няма мръсно пране,няма :"какво ще ядем"?,няма сметки за плащане..е няма как да не ми харесва....а и телефона си го изключвам,заключвам..отивам да пия кафе и да планирам какво да ям днес...то още тъмно,ама аз да планирам манджата,да не остана глдна...Тонче,4естита фуста! Брей Армандо се съживява,пак същият става! Само така! Много фусти-много узмивки! А аз съм по панталон4етата....от как смъкнах гъзята,къси,дълги,всякакви..е,то още има да се смъква де,ама така ,тъкмо няма да ми изстива тръпката....а и хубави празници идват,..ох,много фусти,много панталон4ета ще има...!  Hug

# 382
добре никаква активия тогава.от днес съм на този режим.аз лично ще си позволявам и печени ядки
днес съм яла 100 гр.бадеми,малко домашен бабек,едно кисело мляко и една чаша прясно за по нататък ще видя какво ще ям

# 383
JuJu, Много малко е това ,което си писала за ядене..направо си е глад. Не трябва да падаш под 1200 кал в никакъв случай! И това 100 гр,бадеми са много,а и като са печени не ти вършат работа. Върни се на 1 ва страница,изчети всичко,в този режим се яде за да сваляш,иначе ще свалиш малко първата седмица и после застой..и като хапнеш нещо друго,ще качиш,това ще те обезкуражи и ще се откажеш...Направи си меню за деня,дай да го видим,и да се корегира,ако има какво,и така след няколко менщта ще схванеш какво и как,и нещата ще си тръгнат както трябва.Резултатите тук не идват толкова бързо,както при Дюки,но са много трайни,по натам ще можеш да си позволяваш и "забранени" неща,но няма да ти се лепнат на д-то...това си е режим за цял живот...Аз не ям активия,но ям плодови млека,по 1 сутрин, със семките си вътре,те имат много малко захар,и са фет фрее...абсолютно не са режимни,но си отслабвам...защото: много време съм в режима,и после тренирам сериозно...и всичко ми е Ок,обаче,когато започнах,и когато исках да сваля многото кг.../бях 76.../,тогава не ги ядях,а бях адски сериозна..ама сега нали имам 3-4 за сваляне и се лигосвам...но пак свалям...най бързо свалих като започнах да тренирам,дори и сега,когато не съм сериозна с тренировките,/пропускам../, тогава пак съм си същите кг,но се разплувам някак си...прецени си какво точно искаш,и направи каквото трябва,резултатите са страхотни,просто се извайваш,а не само отслабваш.... Hug

# 384
ми аз изчетох всичко а и това което съм писала е в 2 часа,после още ядох споко Peace

# 385
Здравейте, аз съм болен Sad Някакъв вирус явно, след малко се прибирам да пия чай и гледам филми. Хубаво е че апетит поне имам и няма да гладувам.
100 гр. ядки са наистина много, а печени имат още повече въглехидрати. Аз хапвам орехи сурови, ама ги изядохме, трябва да се набавят още. Като ги сложа на едрички парченца в снежанката и става вкусотия.
Снощи имах гости: свекитата и правих пиле с гъби и сметана, стана страхотно, днес смятам да дояждам и една пилешка супа като за болен да си сготвя.

# 386
Opalka,pisha na latinica,4e nqmam kirilica.Celuwam wi!Ton4o mnogo se radwam za wazi   bouquet
Rejima mi e na nikyde,nooo zapo4wam kalanetikata da si prawq otnowo.
Oshte sme bolni s malkiq,wla4im se.
Cunki munki na wsi4ki

# 387
  • Варна
Дамен унд мадамен!
Хето новата ни тема. Велкомен, тъй да се каже! Hug

Общи условия

Активация на акаунт