НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 349
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Мили, умни и красиви Ноемврийчета,

Весело посрещане на рождените ви дни. Желаем ви безгрижно детство, много здраве и усмивки!

С обич,
Мама Валя, кака Анна и бебе Ники

# 121
Честито на Косето и Ивчо! Да растат здрави, умни и много щастливи!

Бари добре сме, благодаря!  Hug Здрави сме, караме в ритъм. Очаквам да се обадят за градината за Ива, тя е нетърпелива вече. Емма е щура глава, тя ще ми разкаже играта определено. Вече когато е будна трябва да е права и да я водя да върви. Тян, за жалост прекъсна училище, работи, каза че ще завърши задочно. Голяма ми е мъка. Тази седмица ще се местим в новата къща, дано успеем да празнуваме празника там. Това в общи линии. Дай снимки на Али. Много се радвам че е свикнала с градината, толкова ти беше болно, помня. Възхитена съм колко езика знае!   bouquet

Рори, чуден ти е рицарят! И съм щастлива че и ти се хвалиш че е свикнал. Все по добре да е занапред ти желая!

# 122
честит рожден ден на косето и ивчо (на патерички  Embarassed )
да са живи и здрави, много щастливи да растат и да радват родата  Heart Eyes
лейле, ивке  Hug

честит рожден ден и на али!
бари, много да е здрава, много да те слушка и да е все такава чаровница!   bouquet

ще се отчета тия дни и за нас, че сега нямам грам време Sad

# 123
  • в мъжки прегръдки
Честито и от нас на рожденниците. Да са живи и здрави, да растат щастливи и да им се сбъднат мечтите!
Ние сме добре. Ходим на градина с желание. Марти се е записал на футбол и английски тази година и засега му харесва. В момента на дневен ред в къщи са роботите и вече напълнихме апартамента с части от роботи. При това не дава да ги изхвърлям независимо че от робота е останала една глава примерно.

# 124
Честито на всички пораснали НОЕМВРИЙЧЕТа  Hug

Много здраве, късмет и щури игри им пожелавам  Hug

# 125
# 126
честит рожден ден на вики и ивката   newsm59
да растат много здрави, усмихнати, щастливи и весели! 1swing
диде, мери  newsm51

# 127
  • София
Честит Рожден ден на Ива и Вики  Heart Eyes
Желая им всичко най-красиво в този свят, да са здрави и усмихнати дечица, да са много щастливи и безкрайно обичани  Hug

Да ми е жива и здрава и моята Лори, която вчера празнува своя 4-ти рожден ден  Heart Eyes
Да са честити всички сладки ноемврийчета, които са празнували до сега  Grinning

# 128
диде, честит имен ден на вики   bouquet
да ти е жив и здрав и много да ви радва  Hug

# 129
  • София
Честит Рожден Ден, Таничка!
Честит Рожден Ден, Вики, Иве, Лори!

на всички сладки дечица пожелавам много безоблачни дни, щастливо детство и много здраве!!!
целувки Heart Eyes

# 130
    Честит 4-ти рожден ден ,мили ноемврийчета!
 На всички пожелавам да са здрави,весели игри и много усмивки!

Рожденният ден на Али мина,черпи в градината на 4-ти,а в съботата бе6е детското парти с деца и майки.Голяма радост бе6е.
Добре,че бе6е здрава за рож.ден,от 2-3 дни е с температура и за4ервено гърло,в4ера й избиха пъпките-оказа се рубеола.Сега ми е притеснено,дали е заразила другите деца.

# 131
бари, чрд на али на патерици  Embarassed да ви е жива и здрава, много усмихната и много да ви радва!   bouquet
бързо и леко да минава шарката  Hug иначе почти сигурно е заразила някое и друго дете или друг нея Simple Smile но с шарките е така, имат ужасно дълги инкубационни периоди и докато я излови човек, тя се разпространила, не си го слагай на сърцето  Confused  Hug

# 132
Тони,работата е там,4е новият ни педиатър не каза рубеола ли е,морбили ли е,не знаел.Чака в понеделник гърлен секрет и тогава ще е сигурно.Майка ми е тук и каза,4е това е морбили-дребна шарка. Днес говорих с у4ителката,нямало за сега други болни.

# 133
Здравейте мами ! Днес моята голяма принцеса , която е родена на 16.ноември .2004г става на 4 години !!! Много съм щастлива и пожелавам на всички ваши сладури , родени сега да са живи и здрави  newsm59 Tada bdbaloni hbday

# 134
Благодаря за поздравите! Hug
Честито на Али на патерица, както и весел празник на всички ноемврийчета! От сърце пожелавам здраве, здраве и пак здраве, весели игри и сбъднати мечти!

Аз нямах нет доста време, преместихме се в къщата, пуснаха го веднага, но нямам време да пусна компа.
Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт