Слънчо весело грее, а в мамино коремче ФЕВРУАРЧЕ беснее- тема VII

• 22 770
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Савина1, много, много лека бременност ти желая и най - здравото и хубаво бебе на света! Hug

Честито на г-жите! Много щастлив семеен живот желая!  bouquet

# 76
савина 1 добре си дошла  Hug
дай боже на всички ни занапред само хубави новини и прекрасни бебчета след няколко месеца

# 77
Добре дошла Жълтият Ламтурник  bouquetлека бременност.
Дорабелла, честита ти новина за момичето  да ви е жива и здрава.
Гери Колева честито и много,много щастие.
радка80 смени този лекар,трябва да можеш да му имаш доверие туй е най- важно
Толо аз книгата за бялата масайка не сам чела но филма съм гледала,много е интересен.
На всички който сме много любопитни какви бебета ще имаме,желая малко търпение..и много късмет.

# 78
  • София
Благодаря за топлото посрещане!!!  Grinning
Naiema, щом сме с един и същи термина сме правили по едно и също време процедурите. Ти къде беше? Аз съм при д-р Стаменов, най-страхотния лекар и ЧОВЕК!

# 79
Савина 1 добре дошла newsm51 радвам се че си минала по този труден път успешно,една лека бременност ти желая и сладко бебече.
Хайде мамите който имат преглед днес да се похвалят как е минало и имали новини за момиченца или момченца. stork-boy stork-girl

# 80
Благодаря за топлото посрещане!!!  Grinning
Naiema, щом сме с един и същи термина сме правили по едно и също време процедурите. Ти къде беше? Аз съм при д-р Стаменов, най-страхотния лекар и ЧОВЕК!
Бях пациентка на д-р Стаменов,но за кратко.Имаше моменти в които не успявах да го открия,отменяха се процедури,поради натоварения му график и така месеци наред.Сега съм също при един страхотен лекар д-р Даскалов от Пловдив.Забременях неочаквано по естествен път преди процедурата  Simple Smile

# 81
Савина  welcome welcome welcome

Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост от тук нататък. Февруари да гушнеш своето така дългоочаквано и желано бебче  Hug

На всички мами с новинки за пола, да ви е честито.
И аз нямам търпение да разбера, но ще е чак септември. Но да е живо и здраво пък и за пола има време.

Може ли някоя мама да ми пусне user и pass на общия профил (на лични). Вчера се опитах да вляза, за да добавя нещичко ама нъцки Thinking

# 82
  • София
Савина, честито и от мен, пожелавам ти едно здраво и много усмихнато февруарско бебче!!!:)

Carbo, аз заминавам другия понеделник на море, всъщност още в събота ще ходим в Стара Загора при мама и татко:)РРР, иначе четвъртък съм на преглед за мое спокойствие, а бях и преди 3 седмици, така че ми е време и така, после ще се отчета в четвъртък или петък и от събота изчезвам за около 2 седмици, ехххх, почивка, кефффф, как искам вече!!! Дано с бебчо всичко да е наред и ще съм най-щастливия човек на земята Wink

# 83
Савина, честита ти дългоочаквана радост! Heart Eyes
На мен днес само секрет ми взеха, не си видях бебчето. Cry Но в четвъртък ще давам кръв и урина и съм на ехограф. Най-щастлива е бъдещата кака, защото доки и обеща, че ще и покаже бебето. Laughing

# 84
Здравейте бъдещи мами, аз съм vilin и бих искала да се присъединя към вас. Моят термин е някъде около 7 февруари, но още немогат да ми го изчислят, тъй като съм с нередовен цикъл.

# 85
Савина, добре дошла и от мен, желая ти лека и безпроблемна бременност  bouquet

Гери, честито, да сте много здрави и да бъдете мнооооого щастливи!

Аз днес вместо да си направя изследванията трябваше да ида до работа да пообясня някои неща на заместничката, че още един месец съм си вкъщи. Интересно ми беше, че не всички бяха разбрали защо ме няма, обиновено клюките там се разпространяват доста бързо, но колегата е пазил тайна като партизанин Naughty
Добре дошла и на vilin Hug
Дано да ставаме все повече.

# 86
  • Стара Загора
Савина,току що ти честитих и в проблемното ,ще го направя и тук!Лека бременност ти желая!Много се радвам за теб. Hug  bouquet
Вилин,добрe дошла и ти! Лека бременност и на теб! Praynig  bouquet

# 87
вилин добре дошла  Hug и леко бременеене !

# 88
  • София
хеей, днес денят все по-хубав става... още едно ново попълнение - направо не мога да повярвам Simple Smile
vilin, честито   bouquet

iva_angel , значи имаш още време преди голямата ваканция.. нищо Wink важното е че наближава Simple Smile

Има някои мами, които от много време нищо не пишат.. а ги гледам че четат... Ама драснете по 1 ред, кажете как сте  Hug

# 89
И аз съм така с плодовете. Ям и повръщам. А това е единственото което ми се преяжда. Да не ви казвам какво се получи вчера като изядох половин кило вишни. Май ябълките най лесно преминават.

Четохте ли в новините, че една египтянка родила седем бебета......лелееее.

Общи условия

Активация на акаунт