Слънчо весело грее, а в мамино коремче ФЕВРУАРЧЕ беснее- тема VII

• 22 108
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Сладурки яко е така като се разпишите,

много се кефя, че повече мами пишат все по-често, а и че темичката нараства  Hug

Vilin добре дошла. Лека и безпроблемна бременост ти желая    bouquet

Много благодаря на този, който ми изпрати инфото за общия профил   bouquet

Mother of Pearls чакаме новини от теб. Пловдив не е толкова далече, ами ма си поседнала на някое следобедно кафенце или пообикаляш Пловдивските магазини.

Имате ли представа дали матката сега се измества нагоре, че чувствам някакви предърпвания отвътре. не е като коремна болка, по друго е усещането

# 91
  • окр Пазарджик
Здравейте мами ! Как сте днес?
Добре дошли на новите мами! smile3525Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност!
Много ,много се радвам ,че семейството ни расте! Само така! newsm44Ако все още има колебаещи се мами , които само ни четат , мисля че е крайно време вече да се включват в нашите темички smile3521
Следващият ми преглед е чак на 3 септември и чакам с нетърпение вече.
Преди малко влизах в темата за Родители претърпели загуба , явно не трябваше защото сега съм толкова разстроена, че ще ми трябват 3 дни комедии за успокоение. Ама пусто любопитство! smile3516
Искам да чета само добри новини! newsm10
Чао!

# 92
  • Sofia
Здравейте, мами,
добре дошли на всички нови попълнения! Много се радвам за вас!  bouquet
Честито и на госпожите, сега емоцията сигурно е двойна и е още по-прекрасно! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот и много радост! Simple Smile
Много неща исках да напиша, ама съвсем съм изкуфяла и забравих повечето  Mr. Green Нещо много глупава взех да се чувствам напоследък  Crazy
Аз в петък съм на БХС. Четох четох из форума, знам, че всичко е само информативно като показатели, но доки като каза отиваш и аз - отивам, какво да правя, нали съм послушна  Blush Дано после не съжалявам, че каквато съм луда, само едни лоши резултати ми трябват... Ще се моля всичко да е ок и да не си създавам излишни емоции! Praynig
Много се радвам на всички хубави новини! Дано само такива да четем занапред!
Мислех си..искате ли да се видим скоро? Вече толкова изпонаписахме, че имам чувството,че се познаваме от 100 години Simple Smile
Хубава вечер на всички и като се сетя какво още исках да напиша, ще се включа пак... Hug

# 93
  • София
Здравейте,бременилки!
Гери Колева,честито   bouquet Дълъг и щастлив брачен живот ти желая,изпълнен с много любов и детски смях!!!
Вилин,добре дошла и лека бременност!
Савина,честито дългоочаквано щастие!Пожелавам на теб,а и на всички нас,най-сладките и здрави бебчета през февруари  Praynig
Колко е хубаво да четеш само добри новини! newsm44
Маринче,стой настрана от тези теми!Наистина е ужасно,това през което преминават пишещите там и най-искрено им съчувствам.
Но сега последното,от което имаме нужда е да четем за родители изгубили дечицата си.Мисли за човечето,което расте в теб.
Аз пък вчера бях на преглед,но не видях,а само си чух бебчето.Е, и това е нещо  Laughing Иначе съм качила 3,5 кг. до сега  Embarassed
А за това кога се матката се качва нагоре,нямам информация,но и аз се питам от известно време...

# 94
geri_kkoleva честито мила, прекрасна булка си   bouquet , много любов и щастие за новото ви семейство!
 Много се радвам и на новите мами все това си повтарям тук , колко е добре да сме повече:)
 А сега да започна с днешния отчет. За да не ви държа в напрежение да кажа направо всичко е тип топ  newsm44
 Димитрова гледа смята, гледа смята и тя като доцентката и в краина сметка каза нисък риск никаква амниоцентеза.  Whistling
 А иначе и тя каза МОМЧЕ  , което ме прави безкраино щастлива, таткото също.
 Но май наистина мамите със сините гащи сме повече та даваите и другите да разберем, 4е тия момчета от жени ще се нуждаят след години  smile3534
 Чао от мене за сега, утре заминаваме с милото на почивка до неделя  така че за сега ще абдикирам временоо , но внимавайте какви ги пишете докато ме няма искам да чета само добри новини като се върна еи  newsm10

# 95
Милички ходихте ли вече на преглед да определят пола на бебетата ви ще се радвам да разбера коя от вас какво бебоче чака????

# 96
Привет!
Връщам се от преглед-всичко е наред!Резултатите от кръвните тестове и урина са в норма.Бебето е наред-мърда ли мърда,маха и се върти Hug GrinningСледващият ми преглед ще е чаааак в края на септември-за фетална морфология направо и таман да видим и пола,понеже днес нищо не се видя-много е рано!
Ммомичета,тези,които вече знаят пола-как е възможно?С какъв видеозон са ви преглеждали?Моят док има 3 д,но наистина нищо още не може да се види Sad
^desika^,Carbo  мерси за успокоението за болките,моите не се повториха повече пфу пфу пфу!А и доктора каза,че е нормално да имам такива усещания,разбира се стига да не са постоянни и много силни.
Деси Кколева-честито!Прекрасно събитие в живота ти-догодина  февруари -още по прекрасно!
За кремовете -най-доброто за мен ,което мога да ви препоръчам е Palmer's, вече го има в бг,натурален продукт в голяма опаковка и страхотен мирис направо да си хапнеш newsm10Съдържа какаово масло с витамини,което е номер 1 за стриите.Но аз вече го свърших и няма за сега откъде да си го набавя и днес си купих един крем,който никога не бях ползвала,но ми се вижда приятен и нежен -немски е на Sanosan mom-to-be-cream.Само че опаковката е малка,но ще го видим.
Ами това е за сега,лека вечер и много усмивки! Laughing Grinning

# 97
Мили мами! Виждам че някои от вас не са добавени в първата страничка с термините , затова моля пишете ми на л.с.  датата на термина ви за да ви добавя! С най-добри чувства smile3525

# 98
Darima относно пола да вметна - доцент Русева вчера каза че е възможно на този етап да се каже само ако е момче защото имало тестиси при повечето на този етап но наистина е много рано, не знам аз дали не бързам да се радвам, но все пак двама лекари ми го казаха дано са познали.

# 99
geri_kkoleva - Честито ГОСПОЖО Simple Smile Много семейно щастие, разбирателство и любов ви пожелавам - от там идват много усмивки, дечица и приятни емоции Simple Smile

Carbo - втората смяна чете през деня каквото може, събира в едно .txt и после вечерта като заспи каката пускам във форума Simple Smile

^desika^ - благодаря за фрешчето Simple Smile

ехееее много мъже в групата ни ще има - поне дамите ще имат право на голям избор Simple Smile

Савина1 и vilin - добре дошли при нас - лека бременност и здрави бебчета догодина ви пожелавам Simple Smile

Довечера ще се отчитам - сега бегам да гледам снимките на Г-жата Simple Smile

# 100
Здравейте,мамита!Скоро не бях влизала във форума и гледам пак изненади!
Гери -честито!Аз ти пожелавам мъжо да те слуша smile3521Другите са ме изпревалили с хубавите пожелания Laughing
Добре дошли на новите майчета-Савина1 и vilin.Надявам се да си досждаме чак до февруари Joy
Поздравления за мамите които са разбрали пола на бебетата си-сега вече може да атакувате бебешките магазини.Аз съм на преглед в четвъртък и тогава ще се отчета с новини.Стискайте ми палци.Мина вече месец от предишния преглед и малко се шашкам.
Чао засега от мен.Целувки!  love001

# 101
Здравейте на новите попълнения! Лека бременност на всички!   bouquet
Днес бях на преглед, всичко е наред и ни снимаха. Не, че се вижда кой знае какво, но все пак.
И аз ползвам маслото на Palmer's. А какви витамини пиете и изобщо пиете ли?

# 102
  • София
Здравейте и от мене!
Добре дошли на новите мами!
Аз днес бях на преглед. Бебчо е пораснал - вече е цели 10 см, но затова пък е срамежлив и не искаше да се покаже. Ще трябва да почакам следващия преглед през септември, за да видя, какъв ще е щъркела. Simple Smile
Видях, че се коментирали за кървенето на венците. И при мене положението не е добро. Моят зъболекар ми каза да използвам или газирана вода (използва се веднага след като се отвори, иначе си губи ефекта) или кислородна вода (една чаена лъжичка разтворена в чаша вода). Не мога да каза резултат, защото досега не съм го правила редовно, но трябва да започна.
С косопада също имам проблеми. Купих си ампулите на Vichy, които друг път са ми помагали, но сега определено не видях никакъв ефект и мисля да не продължавам с тях. Явно е не помага като проблемът е на хормонална основа. newsm78
При мене в работата има доста бачкане и с нетърпение очаквам малко почивка. Обаче гледам да не се претоварвам и да не се впрягам много-много. Определено съм станала доста по-спокойна - в името на бебчо.
Лека вечер от мене и само хубави имоции.

# 103
Здравейте и от мен. Аз вчера успях да отида на преглед и всичко с бебока е наред, отговаря си на седмиците, но се беше надубило и не се видя какво е, а ми е много любопитно.
На Дари й се размина болницата, но не всички изследвания са добри, докторите само ме ядосват, единият изписва едно, другият друго и не знам вече, ще преминем на самолечение май.
Лошото е и, че аз се заразих от нея и сега ми е много лошо, имам болки и ниско долу. Пия Парацетамол и чайче, дано де се размина леко.
Като бях на праглед и доки ми даде направление за БХС и аз го попитах, ако се открие проблем какво се прави, дали се лекува по някакъв начин. Той каза, че се прави аборт...Аз не бих направила аборт каквото и да е бебето, защото за мен това си е все едно да го убиеш. Знам, че не всички мислят така, но това си е мое виждане, та докотора ми се напищя едно хубаво, все пак това си е моето дете и аз си решавам, не знам как си позволяват да си налагат така мнението...
Но дано всичко да е наред и всички да родим здрави и хубави бебчовци февруари!  Praynig

# 104
Привет от мен.Чета ви всеки ден, но пиша рядко.Аз съм добре, нямам оплаквания, не съм напълняла.Личи ми малко корема, а гърдите ми не са толкова напрегнати както първия път/ имам син на 6г./На 12.08 видяхме бебето - 7см.Направих БХС, но резултатите ще си ги взема другата седмица.Записах си час за ФМ на 11.09 при доц. Томова и сигурно тогава ще разбера пола.За сега използвам обикновен лосион за тяло, но от септември съм решила да си купя Palmer's.Ще си го поръчам от аптека в Младост до Била.Дадох пълен отчет.  Crazy Лека  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт