Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща майка, която изпитва контракции и се чуди дали да отиде в болницата?
Какви са различните мнения и съвети относно подготовката за раждането и грижите за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща майка, която изпитва контракции и се чуди дали да отиде в болницата?
Ако бъдещата майка изпитва контракции, е препоръчително да се консултира с лекар, особено ако контракциите стават по-чести и болезнени. В случай на несигурност е важно да се потърси медицинска помощ, за да се увери, че всичко е наред. Ако бъдещата майка изпитва контракции и се чуди дали да отиде в болницата, е препоръчително да се консултира с лекар. В случай на несигурност, важно е да потърсите медицинска помощ, за да сте сигурни, че всичко е наред и да вземете правилно решение.
-
Какви са различните мнения и съвети относно подготовката за раждането и грижите за бебето?
-
Какви са препоръчителните стъпки за подготовка за раждане и грижа за бебето след това, както и препоръките за следродилна грижа?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиени за кърмачки?

Преместиха ме на магарето.Доктора каза,че заради по-ранното раждане шийката на матката не е достатъчно гладка и това затруднява раждането.Каза ми ,че при следващата контракция ще се наложи да ме цепне, защото започнаха да отслабват тоновете на бебето.Така и стана, цепна ме и Дани се появи на бял свят.Изплака като котенце..детската лекарка го взе бързо и ми каза,че всичко си има..Слд това чух гласа на доктора малко преди да ме хване упойката" Дай сега да те позакърпя малко,че ще ти трябва още" 
Дано утре ви се похваля, че всичко е отминало. 
.И аz така мисля, но така става, като всичко се "раzвива" на самотек..А zа цените на имотите съм направо беz думи 

Радвам се, че всичко е завършило добре. Може би малкия е бил готов да излиза. Малко ти "завиждам", че всичко е минало и може да се радваш на сина си
"