КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Най-после ви изчетох и се включвам за лека нощ.
Страхотни сте!!!
На Деси добре дошла!
Танита, трябва да издадеш стихосбирка.
На колежките учителки  newsm51 Работя в Илиянци.
Зиче, Викито ще се оправи и няма да си спомняте за това.
Мими, задължително приемай мястото за музикална. Сега работят само на синбеци и почти не похващат акордеон.Ще помагаме с песни.
Аз днес обикалях Практикер, Метро, Бриколаж. Нали съм нова, та не знаете - от година и половина съм в нов апартамент и все има нещо да се прави. Та днес потрошихме някой друг лев.
Жабче, май отпочна поливките, та затуй те няма или пък пак си ме преварила. А, дават Драгалевци с проблема с водата - правят всичко възможно....

# 136
  • София
Зиче, и аз си откраднах сайтовете със снимки. Почвам да ги разглеждам, че твойте много ми харесват.

# 137
  • София
Зиче, бабата с виртуалната плетка е уникална smile3532 smile3532 : rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 138
  • София
      Ето ме и мен.До като чаках ред за компа,така сладко съм заспала,та чак сега се будя.Деси,добре си се завърнала.Домъчня ми за теб.Хайде,да се прибира и Калина,че да не я мислиш.
      Фурийке,на работа ли си вече?

# 139
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Деси , добре си се завърнала.   bouquet
Бях на делова среща и ме отнема , прибрах се към 22 часа.  ooooh!
За водата , преди малко дойде , та дополивам и после хидрофорния бидон да допълня. Та ще правя компания на Фурийка.  Crazy
Последно с Яга , Дидка , Мая и Шпунц сме се разбрали за срещата.  Hug
Маршрута е по варненския аутобан.  Peace
Мони , супер ти е новия аватар.  Heart Eyes
Майче , кво и да дават , 7-8 дена сме без вода. Никой не го е еня. Продухвали водопровода , да ги продухат незнам къде вече.  Joy
Ако , пропускам някой , моля за извинение. Hug

Списък за срещата:

1. Деси
  2. Жабче
  3. Гъбка +1
  4. Шпунц
  5. Дидка (Дидиа)  
  6. Марси
  7. Габи +1 ?
  8. Танита
  9. Яжка
10. Фурия
11. Баба Янка
12. Баба Мими
13. Мая

# 140
  • в малка спретната къщурка
Яжка,като Гюро Михайлов съм.Винаги на пост.Както виждам и утре ще съм по това време тук.
Жабче,трябва и нощен труд да ти плащат от Софийска вода.

# 141
  • тук и там
И аз съм поспала малко.
Вълнувам се страшно много от предстоящата среща.
 Сигурна ,съм,че ще ви позная от пръв поглед.
Деси,добре дошла и от мен.Преди години бях на Равда с ученици на лагер/фестивал/.Наистина там е много хубаво и си прекарахме чудесно.
Жабче,ти всяка вечер ли поливаш,щото аз поливам на 2 дни,и райграса ми почна да жълтее.

# 142
  • в малка спретната къщурка
Гледах тази вечер по БТВ за Горсов,бащата на Мануела и не ми го побира ума.
Може ли да е истина това ?

# 143
  • София
      От два дни непрекъснато ми се включва антивирусната програма-едни големи,червени таблици.Някой имал ли е този проблем?

# 144
Мими , то всяка вечер поливам , ма поетапно. С такова налягане е водата , че може 5 дена да поливам 70-80 квадрата. Бе нЕам думи , па Фурийка чак и нощни да ми плащат.  hahaha Освен заедно с "колегите" от ВиК да продухваме системата, че те десет дена все продухват нещо. Joy Joy Joy Joy

Яжке , може да си Фанала некой вирус. Сина ти незнае ли. С каква антивирусна си. Hug

# 145
  • София
  Знам ли с каква сме!Аз съм само потребител.Жоро да се оправя.Много съм неграмотна.
http://www.vbox7.com/play:447f09ed
http://www.vbox7.com/play:90088e61
http://www.vbox7.com/play:f1dca34d
http://www.vbox7.com/play:787c9922
http://www.vbox7.com/play:583f3720

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 00:56 от baba iaga

# 146
  • тук и там
А бе то с такова налягане май множко ще се навърти и водомера.Ама нема как без вода съхне.

# 147
Цоп!
Ето ме и мен, но като че ли само да пожелая спокойната и сладка нощ!
Откакто се върнах от работа пак стартирах зимнината. Не че много държа на нея, по - бързо и лесно е да купя това, което ми трябва. Изпратих моя Стефчо / Ема явно с особено предпочитание не му казва "дядо"/ на поредното нощно дежурство, а аз се забих в кухнята. Ама дъщерята като направи заявка какво да й подготвя, за да готви на Емката...Та до сега, за няколко бурканчета, които се броят на пръстите на двете ми ръце. Дано поне детето започне да яде и манжи, не само супи и чорби.
Виждам, стягате редиците за Балани! Искрено се радвам за вас и съжалявам, че Мастерсчето няма да ви радва с присъствието си, но доста често обстоятелствата ни провалят предварителния замисъл. Е, дано поне за срещата в София се класирам и аз , че то в столицата маршрутът ми е от автогарата до апартамента на децата и обратно. Не го казвам със съжаление, но ще се радвам да се видя с вас на живо.
Деси, добре си се завърнала! Броените дни бързо свършват, но хубавото е, че все пак я има отпуската.
Миме, гадно е да работиш нещо без желание! И аз до скоро все констатирах как не ми се иска да ходя на работа, колко вече съм изморена и амортизирана, но при перспективата да я мямам, стиснах зъби и "марширувам" всеки ден. Не че това е правилната рецепта, все пак съм държавен служител. НВо не искам да мисля предварително какво би се сбъднало от това, което ни замислят "шапките"...
Танита, не писа как твоя дядо Стефчо прие емоционалното ти посвещение за рождения му ден! Подкрепям идеята на Мая да издадеш стихосбирка!
Пък аз като Жабче утре вечер ще поливам градината в двора на свекъра, тази вечер ми се  размина, но ми е чоглаво, че не се метнах на едно такси  да свърша и тази задача, ама то кое по-напред!
Яжке, утре си купувам нови тонколони, моите нещо се скапаха и с удоволствие ща прослушам страхотните ти поздравления от vbox-а! Винаги много ме радват!
Е, лека и спокойна нощ, аз ще пошетам из нета тук и там, като съм сама и сънят не идва, ама така съм от 30  и малко повече години.
 Hug Hug Hug от мен за всички, които не спят!

# 148
Мими , незнам как отчитат водомера , но всеки месец плащам м/у 30 - 40 лв.  ooooh! Е случва се до 60 да стигна.  Laughing

Арита  Hug Ако ти трябва помощ за поливането  казвай , тренирана съм.  Crazy
Карам и дневни и нощни смени с маркуча , според водата как е.  Whistling

# 149
Жабче, благодаря за предложената помощ! То, поливането, не ми е никакъв проблем, вода има - от чешмата и налягането е добро, и маркучът е достатъчно дълъг, ама  придвижването ми е проблем! Така и не станах щЕфИор, а чакам друг да ме извозва!
Ама като се наложи, г..з знае и 2, и 200, извозват ме в такси с климатик и ме хвърлят на небезизвестните плевенски  температури, не че в другите градове са по-поносими.
Поне нямаме проблем с налягането, кактох го има при теб.
Знаеш ли, че дъщеря ми и майка ми са и двете Краси - та Heart Eyes ! С името на твоите двама мъже !

Общи условия

Активация на акаунт