КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 150
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Уф , Арита дано и нямаш , че е ад. Станах за смях вече с тая вода и това поливане.  hahaha Никога до сега не е било такова чудо , има авария и след 1-2-3 часа вода бол.

# 151
Оказа се, че в комплекса, в който живеем със съпруга ми, почти кореняк - плевенчанин, водопроводът е свързан с водоизточник от Балкана, ама Троянския или Тетевенския...
 Може би за това -пу!пу! - нямаме проблем с водата, даже и в най-жарките дни е студена и не спира. И заради това много често си мисля с тъга как се справят хората с режим на водата, с повреди при подаването й, когато нямат такава за елементарните си ежедневни нужди, а аз поливам зеленчуци и цветя! Ама не мога да ги оставя и тях да увехнат, нали!?

# 152
О, Баба Жабке, поливаш ли. Поне ти е хладно, че аз тук в панелката - ужас. Тая сутрин захладня , ама сега - цък.

Арита, и ние при майка ми бяхме от някакъв Витошки водопровод - страхотна вода. Ама после построиха резиденциите и ни отрязаха.

# 153
  • тук и там
Арита,аз не се плаша от работа.Работата в училище ме удовлетворяваше, приемах я присърце  и виждах резултата от своя труд.
Пълна съм с идеи и амбиция за работа,та макар и в д.градина.Не искам да останете с впечатлението,че избирам.Нищо подобно.Просто минаха доста години,нещата се промениха и това ме изплаши в първия момент.
Жабче,жалко,че не живееш в Кубрат.Ами така де само за два дни ще изкараме с теб  заплатата на моя мъж,който работи във ВИК. С това поливане само се караме у дома.

# 154
  • тук и там
Виждам,че и Мадам не спинка,но аз май ...вече ще си лягам.
Чудя се как издържах до сега.

# 155
То, Бабо Мими, ние май и към совите и към чучулигите. Или вече старческо безсъние.

# 156
Арита и наща вода е от Балкана. Ма кво от това , имало запушване някъде си и немогат да го открият вече повече от седмица. Ма и ние народа сме си е.али мамата , всеки ходи с ключ и върти крановете по улицата.  ooooh! Нощно време идва мноооого слабо , поне да си напълня бидона - 2 тона е. Така поне си имам за 2-3 дена вода по чешмите в къщата. Та може да се изперем , изкъпем , измием , бе всичко... все едно сме си с вода централно.  Peace
Мадам , ела на разхлада. Аз съм си пуснала климатика у нас. Жега е.След малко ще мия двора да се разхладя , после пълна бидона и белким към 3 смогна та легна.  ooooh!
Миме , ние сме ветерани , даваме нощни смени и не ни тежи.  hahaha
Или както Мадам казва старческо безсъние.  Joy
Мимка , ти сега сухи тренировки на безсъние ли правиш за Балани. Crazy

# 157
  • София
    И при нас водата беше витошка,но като построиха резиденцията,в която живееше ТАТО ни отрязаха и ни пуснаха искърска.

# 158
Ми то, Жабке, аз не съм далече - в Младост съм.

# 159
Яге , ми ние що сме тогава с вода от Бели Искър , па вие не. Чудно.... newsm78
Мадам стегай дисагите и идвай , ще чакаме изгрева.  hahaha

# 160
  • тук и там
Ами май да.Напоследък не мога да спя.От притеснението ще да е.А и на Балани няма да се излагам я. 
Жабче,всеки ден се каня да ти се обадя,но тези дни  ми бяха много напрегнати и не ми остана време.Ако все още е всила....да ти звънна утре.
Яги,и ти ли не спиш още?Аз май вече ще лягам.За сега ви казвам лека нощ.

# 161
Мимка , кога искаш звънкай. По всяко време на денонощието можеш.  Heart Eyes

# 162
  • София
       Взе да ми се доспива.
       Жабче , може ли да сравняваш ваше село с наше...гледай си съседите!
       Хайде и аз ще лягам и ви казвам ЛЕКА НОЩ!http://www.vbox7.com/play:5dc4fbfe

# 163
  • тук и там
Непременно ще ти звънна.До обяд ще излизам.Имаме пазар.След обяд като си починеш ще ти се обадя.До утре.

# 164
То Яге тез дето живеят тук и вода си имат , незнаят наще неволи. А па и властта сдадоха....  Joy
Лека Яге , лека Мими.
Аз оправих и двора , сега пълня бидона и до към 03 часа съм ок.  Peace
И после лягам и бързо да спЪ , че ще ви опуща края.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт