КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
Жаки,
Ще дам снимки,но по късно че сега ги прехвърляме на диск.
rimar ,
вечна му памет на баща ти и лека му пръст.

# 181
  • София
      Снощи,късно заспах,а сутринта се успах.Сънувах моя починала приятелка,беше много красива и весела/в съня/Много я прегръщах и целувах.Сега ми е тягостно и нервно,реве ми се и ме е налегнала голяма мъка.
   Бяхме родени на една дата,а наближава рождения ни ден.Дали не трябва да направя нещо?Зная,че никой няма да се сети за нея-дори и децата и - те я изоставиха преди смъртта й.

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 11:11 от baba iaga

# 182
  • Пловдив
ЯГЕ раздай за бог да прости нещо за нея . Peace Peace
Като сънувам умрял човек и винаги виждам жив който не съм го виждала от отдавна .Тъй че Яге не се притеснявай за съня не е лош поне аз така знам. Peace Peace Peace

Бе вие не спите ли нощем бе?!Немога да ви прочета значи Crazy то поливали, то готгвили по никое време Hug Grinning

Жаки в нашата тема са се събрали най работните бабетки Peace
а ние дето не работим.. newsm78 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 183
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета.   bouquet
.............................

Жаки , по неволя работим и днеска и нощеска.  hahaha

Римаг , Бог да го прости.  Heart Eyes

Лек и хубав ден от мен.  Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 12:39 от babka_jabka

# 184
  • София
   Жабче,разбрах за какво пишеш,но ще разбереш,пиле, след десетина години,че е нормално да си разсеян на нашата възраст.Не ни връзвай кусури,това е от грижи и ядове - нали сме баби.Ти си още младичка!

# 185
Здравейте, сладки бабки.

Римар, Бог да го прости.
Жабе, благодаря за нощното кафе, на Мими за закуската.
Аз като видях темата за 7значетата и нещо се разрових. Писах и там, малко ме потресе - китайка родила 7 през 2001 и я питали кое ща задържи.
Жаки, ти рано си лягай, че разбрах, че имаш важна нощна работа. Пък нас бабите ни остави.

Днес се очертава доста горещ ден. А аз имам хойкания.

# 186
  • Пловдив
Жабче това за мен ли се отнасяше  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
май и ти не довиждаш че се срамувам и се смея след това което съм писала .. newsm78 newsm78
На теб понякога майтапа ти обягва май ааааа според настроението ти ....но не си го искарвай на нас моля тееее .......... Hug Hug

# 187
Зичеееее , ти па къде се буташ.  Joy Joy Joy Не е за теб , бе душо писаното от мен.
 Ти четеш , а иначе съм в перфектно настроение. И нали споделяме уж , е мойто е споделяне и изказване на мнение.  Peace На теб кой може да се сърди , йеле па Я.  Hug Heart Eyes Hug
За тебе има изненада , може да си получила обаждане, ма аз ще си трая коя е.  Heart Eyes

Яжка , ме разбра.  Hug Не е от разсеяност , а от недочитане (изслушване).  Peace

Мадам , то още от нощес се очертаваше жега. Беше задушно и не потрепваше нищо у наше село.  Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 12:28 от babka_jabka

# 188
  • Видин
Яжка , ме разбра.  Hug Не е от разсеяност , а от недочитане (изслушване).  Peace[/i][/b][/color]

Сигурно за мен се отнася Embarassed аз както спя още сутрин и правя няколко неща едноверменно може да съм написала някоя глупост Embarassed
Жабчеее, ако е така извинявай! Hug Hug  bouquet

# 189
  • Пловдив
Ами де да знам аз помислих че за това пишеш за работните че споменавам което не е и лъжа де ... Peace  bouquet просто ви се радвах   PeaceJoy Joy Joy Joy
аз като нямам двор и маркуч така е  smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534

А за обаждането нямам още,... никой не се е обаждал но съм тука и чакам ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 190
  • тук и там
Здравейте и от мен!
Римар,бог да прости баща ти и лека му пръст.
Яги,аз мисля,че когато сънуваш умрл ще се видиш с жив човек,когото не си виждала отдавна.Аз съм раздавала в такива случаи топъл хляб/Да излиза парата от него/ и сирене задължително.Може и да е закуска,но гореща.
Зиче,радвам се,че Вики е много по добре и от сърце желая ти,Миши и децата да бъдете на Балани.
Мадам,Ще надникна и аз в темата за 7значетата.Заинтригува ме.
До сега бях на пазар.На връщане минах през сервиза да викна майстор да види компа.
Все още не ми се отваря страница,а в отговори не винаги излизат публикациите докато пиша.Стар компютър,ама за по добър немога и да си помисля.
За сега приятен обяд,а на почиващите приятна почивка.

# 191
Жакииии и всички останали , аз само споделих бре. Няма за кво да се извиняваш. Нищо не е станало.Малееее то да не смея да напиша нещо извън темата за радости , тъга , деца и т.н..  Joy
Все едно не съм писала , ще изтрия писанията , да не се дразним.  Joy

Зичееее , ние нали сме работните с прозорците , забрави ли ....  Wink Нали имаше случка..... Joy
Бегай , работна ,нали виде , че съм непокис , а с маркуча съм по неволя и нощеска. Joy Joy Joy
И са сме пак без вода....отново де.  hahaha Още ни продухват.  Joy Joy Joy

# 192
  • София
    Хайе стига бе!Дайте да се гушнем и да се смеем и веселим.То ако всичко ни е наред,няма да имаме нужа една от друга.Кой разсеян,кой недогледал,кой убидчив ,кой горделив ,кой работлив,кой мързелив-всичките ви обичам и ви прегръщам и ще съм щастлива ако и вие мислите така!

# 193
Тъй е Яжка.  Peace
Обаче преди малко си мислех за теб... На теб май Горнобански път хич не ти е удобен. С кво ще дойдеш до там. Дай да мина да взема Дидка и после да мина да взема и теб от удобно за теб място , после Мая , Шпунц и айдеееее...... Hug

# 194
  • Пловдив
Знам бе Жабче аз от тука пресъстващите най много знам каква си нали Wink HugАма сега съм го дала без деца на релакс и за това ме е срам. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Мими чул те господ дано да стане ... Peace Peace Peace

Яге ако не мислехме така като теб нямаше да сме тука  . Joy Joy   Hug Hug
На тези които не им изнасяше ги няма вече тъй че .... Thinkingсме останали тези които си се харесваме такива каквито сме ... Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт