КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 195
  • София
    Хайе стига бе!Дайте да се гушнем и да се смеем и веселим.То ако всичко ни е наред,няма да имаме нужа една от друга.Кой разсеян,кой недогледал,кой убидчив ,кой горделив ,кой работлив,кой мързелив-всичките ви обичам и ви прегръщам и ще съм щастлива ако и вие мислите така!
Подкрепям горе казаното.
 Все пак сме жении понякога в спора се ражда истината. Вече се сближихме много и мога да приема и критики,не съм сръдла,а ако се разсърдя бързо ми минава. Знам че без вас вече немога. Извинете ме ако съм ви досадила и ви дразня с нещо. Hug Hug Hug

# 196
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Зичееее и аз съм релакс от тея нощни смени , нищо че всичко живо е у нас.  Blush Айде бе са ни е паднало , нема да живеем с орлите ,я.  hahaha
Шпунц  Hug , гушки и на мъцащото човече.  Heart Eyes

Сега погледнах списъка и ми се губи Гъбката , а и Габи нали имаше проблеми , ма нищо не спомена за Балани, май.  newsm78

Ние софийските кокони се организирахме , ма останалите нищо не казват. Държат ни в невидение.  Hug

# 197
Жабче,
Гъбката като влезе в skype  ще я питам дали остава уговорката да идва и дали остава за 2 човека както е казала.

# 198
Дано ,  да се включи и при нас. Мастерчето , май й има координатите , но не съм убедена.  Peace

Сега зажепвам , че май Мастерето беше писала за нея нещо .... ма съм склери и непомня кво , трябва да се разровя назад в темите.  ooooh!

# 199
                      Здравейте,бабетки-кокетки!
                      Сладурки не спорете!!! Laughing Зичееее, и аз съм в категорията на неработните /мързеливите/  Mr. Green само дето цял ден тичам по четири хлапета и по три етажа. Laughing Поливам ,ама не с маркуч щот китките са в саксии.Така,че Жабче в твоя отбор съм на поливащите по нощите ,но не защото няма вода,а защото тогава се сещам,че имам цветя и то в трите къщи. Embarassed За срещата на 30-ти - Жабуранче,в 9 часа ли да те чакам на Горнобански? Ако има промяна пиши. Peace
                       Мони,аватара дето си сложила ти пасва отвсякъде.Това си ти - обичаща и нежна. newsm10

# 200
  • тук и там
Аз мисля,че след срещата на Балани,ще се опознаем по добре,ще се възприемем такива каквито сме.Понякога излагаме на преден план своите проблеми и не забелязваме какво се случва около нас.Така беше и с мен вчера.Надявам се да ми простите.

# 201
Дидка , жива охрана на къщите сме.  hahaha
За срещата остава така , само Яжка да се включи да каже и тя ли ще е чакаща при теб или на друго място.  Peace С мая и Шпунц сме се разбрали.  Hug

# 202
  • Видин
Все едно не съм писала , ще изтрия писанията , да не се дразним.  Joy

Жабче, нямам проблеми бе, пиле,аз не се сърдя, ама знам че съм си заплес и затова реших, че съм аз Joy hahaha Joy  Hug Hug Hug

Иначе и  аз като Яжка, си ви обичам всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пих една бира през почивката и сега си мечтая за леглото smile3507

# 203
Аз снощи пих разхлабителни капки и сега наям думи...  Joy Joy Joy
Ма съм голема затра , вместо да броя колко капки слагам , аз се обърках с пропорцията на валериана и направо сипах в капачката на шишето.  Joy Да , ма се усетих , че бая съм накапала , чак когато ги изпих.  hahaha Сега немога да мръдна , само съм на прибежки.  Joy Joy
След мойта у.рана история , който хапва.....  Sick Добър апетит!  hahaha

Жаки , ти поне си Апнала и пийнала вече.  Hug

# 204
Жабче,аз бях писала за Доби,че Й е изгорял компютъра...За Гъбка нищо не знам,а нямам и координати,иначе щях да дам....
Дано да се оправиш по-бързо от тия капки,че....Ужас!

# 205
  • София
 Жабче,човечето си заклещи главата в една пазарска количка играчка,ама не търсих флекс да режа...
 Може и вирус да те е гепил
. Тамън ще си седнеш малко на д..то и ще си повече с нас. Пии нещо затягащо,.
 Зиче Heart Eyes
 Яге и аз ви обичам вече го писах по горе де...
 Мастерче желая ти успех в това което си предприела и на целия екип и да ни поканите на концерт бабите. Ама съм скромна.... Embarassed

# 206
  • София
     Абе и ти си бабе, макар и младичко.Седи сега в тоалетната да се научиш да броиш!
    Жабче,защо да не ми е удобно?111 нали върви до горнобански път?Аз ще хвана автобус в 7.45/следващият е в 8,15/ В 8.00 съм на околовръстното и имам 15 мин до Горнобански път.Остават ми 45 мин да чакам автобуса,Колкото и да е нарядко ,за 45мин. ще дойде.Ако хвана този в 8.15 може да закъснея.Не знам 111 в почивни дни колко е на често?

# 207
  Мастерче желая ти успех в това което си предприела и на целия екип и да ни поканите на концерт бабите. Ама съм скромна.... Embarassed
Благодаря ти  Hug  Heart Eyes
Когато правим концерт ще има и покана тогава...  Peace  Peace

# 208
Аз ви казах , че съм затра.  hahaha
Мастерче , извинявай.... е поне си спомням , че се обажда на някоя от нашите момичета.  Hug
Дано с Гъбката да е всичко наред.  Praynig
Шпунц , вируса ми е в главата , че не мисла какво и колко пия.  Joy Joy Joy
Сега ще се прочиста за два месеца напред.  Joy

# 209
  • Пловдив
Телефончето ми звънна и кой на среща ШПУНЦЦЦЦЦЦЦЦ Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Ама ми стана едно хубавооооооо и така си поговорихме по бабешки за внуци и деца че половин чес отнесохме по телефона .. ooooh! ooooh! Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жабче вържи си гащите да не вземат да ти падат от това дрискане пък и може наистина да е вируса с растройството както казва Шпунц ...внимавай.. Peace

Мастерче и аз искам поканааааааа пъкккккк

Общи условия

Активация на акаунт