КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Жабче ти вместо билетчета да късаш давай бобени зърна.
 А с малката нужда какво ще правим?
 аз като се знам ,инспектирам хигиената в бензиностанциите. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Танита поздрави на бабите от клуба! Да си изкараш ,добре. А Стефчо сам пи го оставяш?

# 226
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Шпунц , тва е идея.  Heart Eyes Ще взема кило боб и ще лекувам дрисливите.  hahaha А пикливите в тва число и Я на всека трънка правиме поливка и навсяка бензиностанция промиФка.  Joy Joy Joy

# 227
Така кат ви чета..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Обаче,да ви кажа,че бензиностанциите по варненската магистрала не са много начесто(както по магистрала "Тракия") да знаете....Май ще минете на поливки на трънките,както е казала Жабче.  Laughing  Laughing  Laughing

# 228
Мастерче , то при тая суша , трънките си сакат и поливка.  Joy Joy Joy
Ма тема подФанахме...  hahaha

# 229

Ма тема подФанахме...  hahaha[/i][/b][/color]
Аха.... ooooh!
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 230
Освен боб , ще раздавам и памперси.  hahaha
Останаха от Краско , та имам в наличност.  Joy

# 231
                 hahaha Joy Joy Joy Малееее,каква се е тема завихрила докато аз се боря с бесовете и тъкмо се настаних през компа и Неда се излюпи. SadРано и е 2.15 ама кво да се прави.Добре,че през това време успах Ран  Laughing Та се боря на фронта по единично,а сега и деди сготвил нова супа,че не ще да яде от старата златната му внучка  Mr. Green и го пуснах да я гони из апартамента.Навън не се диша при нас и докъм 6 ще се гоним из стаите  Laughing
                 Танита,що не се свържеш с русенки и те да ви вземат билети и да си определите час за тръгване и от Търново.Ако видиш родата на пенсионерската среща поздрави я от нас.Преди няколко дена говорихме с мъжО й и той се похвали,че чакат второ внуче  Laughing Пък ние го гръмнахме с 4 броя Mr. Green
                 Е,дедито ми е златно .... занесе малката бесница у нас та да живна и аз няколко минути.От няколко дена ме е кръстила "ДидиК" и крещи от кеф като и казвам,че съм баба,а тя "Не баба-ДидиК и дядоуууу." Те това си е  Laughing Той е дядо,а аз набор. Laughing
                 Мастърче,не ни бери грижата....то по този път май и трънки няма  hahaha Joy Joy

# 232
То като сте подхванали темата да ви кажа, че аз съм се преобличала на Обнова. Не щот съм се попикала и посрала, де. Ама от Бяла до Обнова няма и трънка къде да се скриеш.

# 233
  • София
 Аа  аз си имам от Вели пък и в Кауфланд видях за възрастни,само с подмиФките какво ще правим,ама до Севлиево си има доста бензиностанции доста съм пътувала по този път. И квито сме върли тютюнджиики,дано до вечерта пристигнем.... hahaha hahaha hahaha
Ама от Бяла до Обнова няма и трънка къде да се скриеш.
Това е пътя София - Плевен - Русе. А ние при Ябланица тръгваме по Търновския път. bowuu Дидиа днес  с тези фурии ще се озорим бая,ти поне си с дядооу, а аз сама се боря,с насиране на ламината през крачол и заклещване.... Joy Joy Joy

# 234
Дидка , а честит ти аватар , много е яГ.  Peace
Дидка , Краско и той ни вика поименно. Само на дърт Краси вика деди.  Crazy
Ма немойте ни плаши така. И Мастерче и Дидка и Мадам , не ни стресирайте сЯ.  Joy
Па да сменим маршрута , а?  newsm78  Колко му е , ма тея дни ще се консултирам с мъжО от де да минем.  Hug

Шпунц у колата ми се пуши , споко.  Peace Само , нЕкой да не помисли , че се е запалила колата.  Joy Joy Joy

# 235
Не, бе, Жабче, просто се сетих  как усещям, че нещо се стича, а няма къде да спра. Шпунц е казала, че не ви е това маршрута. Но ако държите, може и оттам да минете.

# 236
  • Видин
Дидиа, наистина много готин аватар, а и жартиерите ти стоят пИрфектно Peace Joy
Аз пък си мисля, че като тръгнете и развържете лафа, ще забарвите и за пикане и други тем подобни Mr. GreenЧак на Балани ще се спрете Mr. Green

# 237
  • тук и там
В нашата кола пушенето ще е е забранено.Надявам се,че ще има почивки  по пътя,та да начешем крастата.
Жабче,ако мога да помогна бих ти препоръчала няколко начина за оправяне:
1-един компот от дренки  или
2-1 лъжеца сурово мляно кафе  или
3-1 лъжица размито брашно.
Днес настроението е голямо.Какъвто и да е маршрута целта е една-Стягайте колани за Балани.
Харесами това Дидик.С нетърпение чакам утрешния ден за да чуя нещо подобно.
Сега приготвям багажа.

# 238
  • София
Здравейте и от мен! Ама пиклива и дрислива темичка сте отпочнали. Абе слагайте памперса, па на Балани дано да има вода.
На нас тази нощ ни разбиха мазетата. Вече за втори път. Хайдуците претарашиха целия блок. Не остана неокраден апартамент. Давайте съвети как да се защитаваме. Нищо не ги спира - ни ключалки, ни метални врати, ни СОТ. Фанали са на всичко цаката и като че ли нарочно доказват, че нищо не може да ги спре. Сега слизам да подреждам бъркотията.

# 239
  • Пловдив
Абе какво правите бе ейййй опосрахте и орикахте цяла Варненска магистрала ..
Ще има да крещите през километър --ЖАБЧЕЕЕЕ СПИРАЙЙЙЙЙЙЙЙ ....И ШУМКА ЧИТАВА ОТ ВАС НЯМА  ДА ОСТАНЕ.....
Ще нарушите екологичното равновесие ееейййй...

А ЗА ПОДМИВАНЕ ВИКАЙТЕ ПОЖАРНАТА АКО НЯМА ВОДА ...

Общи условия

Активация на акаунт