КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
ДИДИЯ --ГОЛЯМ ГО ИСКАРА ПЪК ТИ ! НО И МНОГО ТИ ОТИВА .....АВАТАРА ДЕЕЕЕ

ЕЙЙЙ ПАК ЧЕРЕШАТА Е ПЪЛНА ГОРЕЕЕЕЕЕ ... newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 241
Ехоооооооо,как сте КГБ?До сега чистих и оправях из къщи и съм скапана,сега ако имам късмет и  newsm32да заспи,ще е супер.Много съм радостна и бързам да ви се похваля-станах леля преди един час на един голям мъж ДИМИТЪР  babyuu,роди се 4.700кг и 55см.За Балани отпадам,заради гадната случка,дето преживях.Много искам да дойда newsm45,но се налага да пропусна срещата,живот и здраве за следващата да съм на линия.

# 242
                          Зичеееее,ми то като не ни вървят вече жартиерите поне на аватар да ги докараме. Joy Joy Joy Че ако помните ние и с жартиери бяхме  Laughing или поне някой от нас / по-младите  Joy Joy Joy/ А за големия ми отива не само за аватара  Mr. Green да не си помислиш нещо друго  Joy Joy
                          Жабче,не те плаша ама като пътувах за първи път с мъжО към този край видях за първи път равноооооооооооо та няма къде окото да ти спре за храстчета и дума не може да става.Така,че ние минаваме през врачанските заведения  Laughing пък пътуваме на 160 км не на 1600.За бензиностанциите не знам,не спираме изобщо.Търсим някое градче или селце.
                          Бабо Мими,като е забранено пушенето във вашата кола гледайте от спирки да не пристигнете на 30 септември. Joy Joy hahaha Joy Joy

# 243
  • Кубрат/ Пишурка
 Бре,бре,бре! 5 страници!Едва ви изчетох!Ама "сладка"темичка сте захванали!Жабче,ние от К-т сме по съветите.Ето и от мен.Не може да нямаш по двора живовляк.Вземат се 5-6 от "хурките" му,сваряват се и пиеш отварата вместо вода - хем пресича,хем "оводнява".
 А за Балани - ние от Русе имаме автобус направо за Габраво,а Марси каза,че ако мъж й се навие може и с кола да дойдем.
 Деси,само провери,моля те в колко часа имаме автобус после за Русе,че на мен нещо не ми се отваря.На нас последният автобус от Русе за Кубрат тръгва в 20ч,така че до тогава ще трябва да сме стигнали в Русе.
  Мая,много неприятно е това,което ви се е случило!Особено ако току що си напълнила мазата.

А,стига писахте малко,че не мога да побликувам,де!!!

# 244
Сега проверих:
Последния е в 17.30
Късно ли е?
По рано има в 13.30

# 245
  • Пловдив
Дидия ами помня яяяяяя за жертиерите ...ама помня и като бях малка че жертиерите ги закопчавахме на копче зашито на потника .... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
А за големия ти си знаеш работата .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 246
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Зиче , плашат ни тука. То затова шЪ усИрем пейзажа.  Joy Joy Joy Joy
Майски ти нали си пушач , ммм? newsm78 Ние сме със СОТ и никакви проблеми нямаме. Завие ли алармата , идват няма и за две минути. Но стационара с колата е на площада и реагират светкавично.  Peace
Мими , Янче , аз от години само с боб се оправям. 4-5 малки зърна и съм Ок за норматив време.  PeaceТоя илач ни го каза един старец преди години. По време на войната един турски войник му го е казал. Ма ефекта е поразителен.  Peace

А па на мъж ми преди години пак турчин му беше казал лек за зъбобол и издуване. Понеже мъжо се бил издул от един зъб и той му казал илача. Едното ъгълче на хавлиена кърпа да се запали , след което тя пова да дими и смъркаш от дима с ноздрата от която страна е издуто или зъбобола.  Peace Пробвано и одобрено.  Hug

Дидка , как дойде. Къде ни свари там. Па кой си познае нещо да спре и да си го вземе.  Joy Joy

Габи , много съжалявам , че няма да си с нас.  Confused

Честит племеник , Габи! Да е жив , здрав , много да радва мама , тати и всички близки. Много да слушка и папка и да стане голям мъж.

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 15:57 от babka_jabka

# 247
  • тук и там
Ние,Диди, ще пътуваме с автобус.Ще пушим само,ако спре автобусчето.
Янке,живовляка аз го знам за рани/гнойни/,но може да помага и за това.
Мая,наши приятели имаха същия проблем.
Оказа се момче от техния вход.

# 248
Габи,
Такава радост имате в къщи и тя не може да е всеки ден.
Да ти е жив и здраво племеничето,да радва всички в къщи и най - много леля си.
А колкото за срещата не се притеснявай- пак ще направим и ще дойдеш тогава.

# 249
Габче,честита радост ! Да порасне голям,здав и силен мъж! Много да ви радва и много да слушка!

# 250
  • Видин
Габче, честито ти племенник!  bouquet
Да расте голям и хубав мъж за радост на всички!  bouquet

# 251
  • Пловдив
ГАБИ ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО ГИГАНТ И МНОГО ДА МУ СЕ РАДВАТЕ .. 

# 252
Габи, не те познавам, но много се радвам. да ви е жив и здрав. И майката - да не е лесно да родиш такъв голям мъж. Че той отгледан. Моят се роди 3 900 и докторката вика - ти си го родила на 1 мес. Ама какъв дирижабъл бях.

# 253
  • Кубрат/ Пишурка
 ДЕСИ, ТОЗИ В 13,30 ЩЕ Е ПО-УДОБЕН.Не забравяй,че ще имаме поне три часа път.Блягодаря за експедитивността.
Габи,честит ти племеник!Да е жив и здрав,да израстне щастливо дете! И много жалко,че няма да се видим наяве.Тъй и не разбрах за неприятната случка,но по-добре да не питам!

# 254
  • в малка спретната къщурка
 newsm44 newsm44 newsm44
Момичета,току що говорих с Танита.Имаме билети вече за Търново.8,30 тръгваме от Варна,пристигаме 13,30 в Търново.Русенки,ако може да направим първа среща на Търново и от там в пакет за Габрово и Балани.На следващия ден ще пътуваме от Търново за Варна в 16 часа.
Танита,пази добре билетите Joy
Сега ще се обадя и на Габка и ще дам отчет после.

Габи да ви е жив и здрав бебока.Честито,такива новини да получаваме само.
Ми той готов,порастнал си излязъл.

Общи условия

Активация на акаунт