КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 255
  • тук и там
Честит ти племеник,Габи!
Да расте здраво и щастливо дете за радост на всички ви.

# 256
Благодаря ви приятелки за поздравленията,леля сега ще ходи да го види големия мъж,като се сетя,че Габи на 3мес.тежеше 5кг.Много съжалявам за срещата,дано има и друга,че да ви видя всичките.

# 257
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Браво , момичета. Всички сме готови , остава по-бързо да дойде 30. 08. Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 16:28 от babka_jabka

# 258
  • София
  Габи честит голям мъж на леля!
 Искам да ти кажа ,че има още време да размислиш и че нищо не разтоварва така от неприятно преживяване както смяната на обстановката...
 Мими много гушки на внучето.  Жабче по добре ли си?

# 259
ГАБИ , ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕННИК !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МУ ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

# 260
Шпунц , съвсем добре съм.  Peace
То не че ми е имало нещо. Не ме е боляло корем , просто ми изтърга червуляците.  JoyМа са ми е лекичкоооо....  Crazy Кенефа ми е сърдит , че не съм го посещавала от има няма три часа.  hahaha
Мимка беше ми приятно да те чуя.   bouquet Весело изкарване и много  Hug на детенце.  Heart Eyes

# 261
                          Ето как си се смея сама и другите ме гледат като гръмнати и ми се чудят на акъла /Зетя и мъжО/ :
                          За учителките  Laughing

Млада учителка нарисувала на дъската една ябълка и попитал учениците си:
- Ученици, какво е това?
- Гъз - отговорили всички вкупом.
Няколко пъти учителката се опитала да получи верния отговор, но безуспешно затова отива при директора. Директорът веднага дошъл да разреши проблема, влиза в класната стая и пита:
- Деца, защо сте разплакали учителката и какъв е този гъз на дъската?

И за компютърните специалисти

Мутра звъни на колега посреднощ по мобифона:
- Тиква, скапа ми се компютъра. Излезна ми некъв син екран…
- Ами после натисни ОК.
- Натиснах, Тиква, ама тоя тука ми предлага да рестартирам компютъра. Да се съглася ли?
- Не веднага. Иначе какъв авторитет ще имаш…
Звъни един човек на безплатен потребителски номер в голяма компютърна фирма:
- Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова?
- Но господине, да не сте си купили прототип от някое изложение? Защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша.
- Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза…

# 262
Joy Joy Joy  Peace за ябълката и чашата за комп.  hahaha

# 263
  • Видин
Ееее, супер вицчета Peace Joy Joy Joy

# 264
  • Пловдив
МАЙЧЕ преди една година и на нас ни разбиха избите и нищо съществено не беше взем крадеца но чак и в нашата изба си беше отворил и кисели краставички та беше ял представи си каква наглост и безхаберие че може някой да го свари доло в мазетата. ooooh!

А на мен пък от 15дни всеки ден ми се звъни на домашния телефон и като го дигна и се включва музика и като го държа и започва да дава после свободно ....някой знае ли нещо за такива обаждания? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 265
Зиче , телефона не ти ли изписва номер.  newsm78

# 266
  • Пловдив
Пише личен и не мога да го набера ...

# 267

КОфти номер някой ти играе. Имаш ли съмнения.

# 268
  • Пловдив
Ами нямам пък и нама и кой да  ми крои номер ,но забелязах че винаги по три пъти звъни едно след друго . newsm78  и винаги първото звънене е към 14ч . newsm78 newsm78 newsm78

# 269
  • София
Проверяват дали има хора в апартамента.
А бе няма оправия,нас на Богров ни обираха 4 пъти,циркуляр за дърва,помпа за вода, сечива за градината,метални неща.
 А преди години едно момиче на 10 години влязло и с кални обувки скачало по леглата и всички  Барбита и играчки на дъщерята взело и дрехи. Тогава тя мома на 18 години бе е ревала като магарица ,че са и ограбили детството. А това момиче сега е самотна майка с 2 деца и ще звъня на социалните че ги пребива-сега тя е на 17 години. Баща и е с 5-ти брак а майка и умря от пиене на 36 год.( а колко съм я хранила и обличала и жалила ...

Общи условия

Активация на акаунт