КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 450
                        Хайде,Танитке,да видиш и ти какво е не само къщата да е нагоре с краката ,ами и ти от време на време в същата поза. Laughing Между другото на мен вече не ми прави впечатление щом всички са без поражения от битките.То ако се впечатлявах да съм гръмнала до сега.И  всеки с щуротийте си и направо от...трън та на глог,че е по-висок. Mr. Green Точно се откача от едните и хоп...другите. Mr. GreenПразно няма.Добре,че деди /питаше ме как се казва Драгомир/ е на помощ и току ги разнася по етажите поединично ,да мирясат.Сега даже един по един ги прекара през банята да им охлади страстите и настъпи тишина.Двамата при другите баба и дядо,другите двама - при мама и тате.Пък аз чакам да захлади за да прескочим на пазар до Кауфланда и ръшкам нагоре надолу из форумите.
                         Шпунц,ти много рано се изнасяш към Богоров  Laughing Така и не разбрах - горен или долен.Онзи ден минахме от там и си мислех няма ли да изскочиш от някоя къщичка! Laughing Да ,ама не стана. Peace

# 451
Преди малко се обадиха от Балани.
Потвърдих за 11.
Кой ще носи фотото за да се овековечим?

# 452
Аз няма да нося фотоапарат, защото не е мой, а и ще им трябва за тези дни.
Ако някоя има, да казва, и да го вземе за да не се окажем без кадро.

# 453
Ако никой няма
ще уврънкам мъжо,но ще взема нашия.
Дано не ми бъде откъсната главата.

# 454
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Щерката има фото , ма на сватба ще е , та незнам.  newsm78
Кофти работа се получава.   Thinking
Телефона ми е с камера , ма кофти снимки излизат.  Crossing Arms

# 455
БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МОМИЧЕТА

МАСТЕРЧЕ ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБЕ ПОНЕЖЕ ЗНАМ ЧЕ ОБИЧАШ ПиПиРУДИ

МОЖЕ И ДРУГИТЕ ДА ГО ВИДИТЕ

САМА СЪМ ГО ПРАВИЛА НА ФОТОШОПА

http://image045.mylivepage.com/chunk45/2296729/1748/50a4fd1ad21f11.gif

ОБИЧАМ ВИ

# 456
Мишеее  Hug Hug Hug Hug Hug
Много сладък бееее.....Ама той вече е голям човек,пък тука е още бебок  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Трябва да актуализираш снимката  Joy Joy Joy Joy Joy

# 457
Здравейте! Днес имам ужасни ядове Sad - сина ми преинсталирал след обяд уиндоуса докато ме нямаше и без да иска ми изтрил папката с моите документи, в които са ми всички неща събрани - снимки, картинки, сайтове, програми, неща, които ми трябваха и за училище и какво ли още не, трупано с месеци и години. Направо нямам думи и да си кажа честно ревах. Cry Толкова много полезна информация и вече я няма, не мога да повярвам. Сега ще възстановявам каквото мога наново и, ако се сетя кое откъде. Знам, че почти е невъвъзможно да стане.

Миши, много е сполучлива снимката правена на фотошопа. Peace
Ох, като се сетя сега и колко уроци имах правени с фотошоп и аз и тях ги нямам вече...

# 458
Диди,
Много съжалявам,такива работи постоянно се случват.
сега ще питам съпруга какво се прави в такъв момент и ще ти пиша какво е казал.
Дано поне нещо да може да се възстанови.

# 459
Деси, нищо не може да се направи. Той сина ми иначе разбира, ако можеше щеше да го направи, просто информацията е изцяло изтрита от компютъра, когато форматирал диска. Натиснал клавиша без да иска, не че не знае. Досега много пъти си е инсталирал уиндоуса сам и винаги ми е запазвал всичко каквото ми трябва, просто изтритото сега няма откъде да се възстанови.

# 460
Най-после -  за пет минути компа е мой, повече не ми се полага.
Дъщерята като седне , с часове не става.

Диди, много жалко. Дано да има начин да възстановиш поне част от информацията.
Аз все гледам да имам записани важните неща и на друг носител.
То като ни се скапа компа, добре, че всичко го имаше записано другаде
и всичко съм си качила отново. В противен случай - не ми се мисли.

Момичета, ще дочакаме ли захладняване от понеделник?
Тия жеги вече ме съсипват. Уж охлаждам с климатика,
ама много ме боли главата. Винаги като го включа, ме заболява.

Ами да ви пожелая лека и спокойна вечер!

# 461
Доби,
и мен тая горещина ме съсипва.
Мога да издържа на студено ,но не и на горещо.
И с климатик и без него не мога.
Диди,
не си ли записала нещо на друг носител:
флашка,диск  newsm78

# 462
Ами нищо не съм записала за съжаление. Sad Това ще ми е за урок.

# 463
  • Кубрат/ Пишурка

Диде и ние с колегата в у-ще бяхме си въвели всички контролни,класни,тестове,програми,анкети и какво ли не.И миналото лято като минавахме към БТК ни изтрили цялата памет,че"Да сме започнели на чисто".Изядохме се!Откакто имам комп в къщи си ги запаметявам тука.

# 464
  • Кубрат/ Пишурка
Бързах да публикувам,че дъщерята се обади на скайпа да си види детенце.
 Ние тази вечер сме само двамцата - дядо му отиде да носи едни столове на приятеля си в Русе.А той вече се прозява - уморил се е на д.градина,а и тук не се спира.За сега ви оставям докато заспи.

Общи условия

Активация на акаунт