КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 465
                     Аз , пък както се бях засилила да шиткам из виртуалното пространство щот съм само с дедито,а той е на другия комп,нета взе,че изчезна и чак сега се появи.Да се изядеш от всякъде.Поне ходих до Кауфланда и напазарувах,че и накупих даже неща ,които не ми трябват.Там като влезеш е така.Тук едно,там-друго,а аз съм фен на домашните дреболийки и накупих чинии,купи .Добре,че либето ме измъкна. Mr. Green
                     Диди,то и моя зет веднъж така ме прецака и понеже къщата е пълна със специалисти в тази област аз поне на пет места си записвам всичко.Най ме беше яд за хобитата ми.Бях извадила модели за плетене на внуците и внучките,на щерките и какво ли още не,декупажа бях свалила сума ти неща от руски сайтове,музика и за каквото се сетиш още и цък.....няма нищо.Не да се ядосваш,ами да ги убиеш . #2gunfire Сега записвам на флашки и пренасям на всички компютри.Те в къщи са пет и два лаптопа.А и в работата съм задръстила компа. Mr. Green Хак да им е и друг път да не пипат чужди работи. Laughing
                     За Балани - аз ще взема апарат.Само да не го забравя,че то бабите нали ги знаете какви са. Sick На морето ,дето мислех само за зарядните на телефоните,се оказа,че само тях съм забравила и то на двата ни телефона.Добре,че колеги на щерката намериха та ни дадоха иначе става като на необитаем остров.И Моничка щях да изпусна.Точно когато се уговорихме да се чуем конкретно за срещата аз треперя,че батерията е на една чертичка и зарядното не ми е донесено,а и на мъжО -същата работа. Mr. GreenНо обещавам едно фото да има от мен. Peace

# 466
С голям зор и кандърми ги избутах моите три внучета от компа, за да ви изчета и да ви пожелая лека нощ! Бори е при другата баба, тук са Миша и близнаците.

Диди, съжалявам за изтритата информация, аз нищо не хващам от терминологията, но схващам какво ти се е случило! Язък! Много труд и време отива на вятъра! Но, здраве да е!

Нахраних си домочадието, сега ще им раздам чаршафи и хавлии и под ред на номерата във банята и в креватите, а аз на мивката.

Много съм заета, за това отивам да си върша бабинската работа, а на вас от душа и сърце ви желая:

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА  МОМИЧЕТА- БАБЕТКИ- КОКЕТКИ!

# 467
И на мен ми разрешаха да взема апарата.
Да ви напомня да си вземете и бански -ако е хубаво времето
и връхна дреха за вечерта,че става кучи студ вечер в Балкана.

# 468
                          Като гледам май оредяхме и аз ще се покривам.Нищо,че не ме хваща сън.

# 469
И от мен лека нощ и лек сън.
и
умната тази вечер.
(ако не с умния
с русия тогава
)

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 22:37 от desi_minkova

# 470
Говорих тази вечер с колежката по информатика. Папката ми с информация  на главния компютър не била изтрита. Поне там имам една част от нещата, които ми трябват за училище, макар, че тук имах много повече, уж за по-сигурно да не изчезнат. Ами здраве да е, вече се примирих!

Желая ви лека и спокойна нощ и спорен утрешен ден!

# 471
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Лека нощ!     Весели сънища!

# 472
Добро утро! Днес закуската е от мен  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 06:45 от TheNMaster

# 473
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРО и от мен!

Мастерче,ти какво правиш на работа днес?Да не си спала там?Касво е това 6,38ч?Все клю-клю въпроси,ама да разбера аз!
Впрочем,благодаря за закуската!

# 474
  • София
ДОБРО УТРО!
То май вече е добър ден, ама нали е събота.
Днес и утре голям пек ще е. Още се чудя-тук ли да се скатавам пред компютъра или да хващам гората.
Виждам, вече организацията за Балани тече с пълна сила. Страхотни сте всички-много ви харесвам.

# 475
                  Здравейте и от мен! Laughing
                  Мастърче,ти какво  #Crazy не спиш ли???
                  Пожелавам ви спокоен и лек ден!Въпреки горещините,които ни обещават! А това за малко хладина през жегата  Laughing
http://lafim.com/modules.php?name=coppermine&file=displayima … 29&fullsize=1

# 476
Добро утро момичета-кокичета,
Точно след една седмица ще се видим.  Hug Hug Hug
Мастерче,
благодаря за закуската.

# 477
Добър ден, и от мен!

Приятна събота и приятна неделя!

Мастерче, ти дето и в събота си отишла на работа, че и много рано бе моето дете! Че и чудесна закуска си ни приготвила! Благодаря, ще закусам с удоволствие и апетит!
Работни сме варненки бе, грешка нямаме!

Днес и утре по-рядко ще пиша, че внуците не отстъпват стола, все нечий ред е и аз го обърквам съвсем- реда де!

ДО СРЕЩАТА НИ ОСТАВАТ  6 ДНИ!!!

newsm53 smile3521 smile3501  love001 newsm18 bg bg bg

# 478
  • София
     Добро утро КГБ !  Мастерче,приятно изненадана съм тази сутрин от това,че си тук.
Момичета,нямахме нет от снощи и чак сега влизам. Чакам пералнята, за да просна едно пране и след това ще ходя малко да поработя.Вероятно ще е много горещо,но ще прибягвам от сянка на сянка.
     Деси, за Балани колко дебела дреха да се вземе?Аз мисля да взема само едно дънково яке,а ще съм облечена както обикновено.Или това ще е малко?
http://www.vbox7.com/play:81319655

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 10:38 от baba iaga

# 479
  • Кубрат/ Пишурка

Като отвори Яжка приказка за дрехите,я кажете вечерта как мислите да се обличате?То в ресторанта сигурно има климатик и няма да е студено,пък и нали ще загреем!Ама строго официално,по-всекидневно или спортно ще бъдете?Много се чудя как да се обличам!

Общи условия

Активация на акаунт