КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 480
Яжке,
Мисля че ще свърши работа дънковото яке.
Вечер е по студено.
Иначе през деня е прохладно.
Кого ще чакам на автогарата?
И къде ще чакаме софиянки?
Хайде ще се разберем през седмицата.
Обезателно с рокля с гол гръб.
Абе както ни е удобно.
Може и да бъдем и на панорамната тераса,а като стане студено и ще се приберем вътре.

# 481
                     Янче,аз отивам на планина и се въоръжавам с дънки.Ходя спортно облечена и не мисля да взимам официални тоалети.Мисля,че всеки сам преценява и решава какво да облича.Аз лично няма да се чувствам зле ако съм единствената с дънки , а всички вие сте с официални тоалети. Laughing

# 482
  • София
     Аз не обичам да нося много багаж и смятам да тръгна с пола и блуза,удобни за пътуването,а ако трябва да съм по официална вечерта-най-много да взема някаква друга блуза от трико,дето не се мачка.Но ако държите да ми видите голия гръб-свалям блузата и късам билети.Но се чудя какво да обуя -бързоходните ми сандали не са много красиви,а красивите няма да мога да ги търпя дълго на краката си.Ще взема да си обуя някакви чехли.Нали няма да изкачваме баири?Гуменки и маратонки не стават за пола,а панталон не става за диференциала ми. Е,чакам съвети...А за бански-първо трябва да подсигурите камера,че ще е гледка голяма...
http://www.vbox7.com/play:0b54c604
http://www.vbox7.com/play:a2c6386a

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 11:17 от baba iaga

# 483
  • Кубрат/ Пишурка
 То не че аз имам официален,но нали бях рожденичка и мама ми даде 15лв. да си купя подарък и все пита какво съм си купила,та рекох,че може да се подновя поне отгоре с някоя блузка.Та да знам каква да си търся.То като Яжка се чудя и какво да обуя,та ще видимПреди всичко трябва да е удобно за игра!!!

Ама този Челентано чак пък толкова млад не бях го виждала!Хептен мангал от махалата!

# 484
                            Ей,не ми обиждай Челентаното  #Cussing out Може да е и от махлата ,ама пък пее,пък и ние бяхме млади и влюбени по това време.
                            Момичета,ние не отиваме на сгледа , а на купон и трябва да ни е удобно.Не като абитуриентки да ни стягат чепиците.Ще ме комплексирате с тези официални дрехи и приготовления.Аз май няма да успея да се подстрижа и боядисам,а вие искате вечерен грим и прическа. LaughingАми ще си дойда с опашката дето ме видя Моничка в Бургас! Laughing

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 11:30 от Didia

# 485
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет.     bouquet
Аз сега се излюпвам и преди да почна с чистката , рекох да ви изчета.
Само аз ли ще берЪ срам на бала. Blush
Не се сещам в гардероба да имам подходящи спортни дрешки.  Blush
Аз съм по по-официалните , но не от фльорците.  hahaha
Ще вида , ще го мисла , аз все съм последната минута....  newsm78
Лек и хубав ден.  Hug Heart Eyes Hug

# 486
Абе ако ще и по нощници да бъдем,
само да се видим.
Пък и ние сме си убави и под  скъсан чул ще се забележи.
Само на всеки да му е удобно.

# 487
                       Жабуранке,нали си царицата на блатото давай с официалните  Laughing Аз лично не се притеснявам от подобни глупости.Който не ме харесва да не ме гледа  Mr. Green Не мога да помъкна куфари с парцали за една вечер. Laughing

# 488
  • Пловдив
Здравейте момичета .
Ние се напразнувахме вече на рожденни дни и пас всичко по старо ме до ноември месец за друг маратон.
Специално за вас са долните линкове---ЗА Спокоен и прохладен ден на всички..
Joy Joy Joy Joy Joy

Писмо от майка до сина й

Колко хубаво би било ако живота протича наопаки

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 11:50 от zi4e

# 489
  • Кубрат/ Пишурка

Зиче, "наопакито"не се отваря при мен.

# 490
И при мен.

# 491
  • Пловдив
Готово оправих го ..един символ накрая не бях копнала и за това.. Peace Peace

# 492
  • София
    Момичета,ние се харесахме така както сме различни и с различни таланти ,хобита,интереси.Предлагам да се облечем така както се обличаме обикновено.Какво като сме различни-аз ще  харесам и запомня всяка такава,каквато е.Коя спортна,коя официялна,коя с дънки ,коя с пола...Нека всеки бъда себе си и да изкараме хубаво.Много искам всички да сме естествени и неподправени,каквито сме във форума.

# 493
  • София
    Това наопакито -много ми хареса.

Боже какво натиснах,та сътворих такава глупост...

Аз като най-разсеяна да попитам,защо Айша няма да дойде на Балани.Нещо не се сещам какво каза ...Я да вземе да дойде!
   Като не може Зичето,дайте поне Мери Попинс да отвлечем на Балани!

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 12:07 от baba iaga

# 494
Здравейте!  Hug Надниквам да видя как сте днес. Виждам, че вече мислите да стягате тоалетите за Балани. Ами каквото и да облечете, важното да ви е удобно. Пък, че сте Убави - не се и съмнявам! Laughing Най-важно да не забравите фотото! Naughty
Аз още се размотавам и нищо не съм свършила. Навън е пак жега. За почивните дни чух около 40 градусови температури. Направо ужас! ooooh! Затова ви пожелавам да стоите на хладинка и да си починете добре събота и неделя. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт