КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аз днес съм пак сама ,че децата отидоха на Аквалент да се раздвижва Вики във водата ,а мъжа ми е на работа .Ровя се в сайтове и намерих това и се изцъклих направо  фотошопа какво ли не прави  .. ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 496
  • Кубрат/ Пишурка
 И тук е жега,но мойто мъж ми е донесъл пак 10 кг.краставички,та до сега ги "обрязвах"!И следобяд към 16-17ч ще ги пъхна в бурканите.През другото време ще релаксирам пред ТВ и компа.

Яжке,права си!Тъ ще бъде! А Айша нямало да дойде заради кучо - никой не го поглеждал освен нея.Макар че няма да му стане нищо на кучо два дена без нея,но всеки знае себе си!

Зиче,предтавяш ли си да са истински!То направо отврат!

# 497
                                                     Колко хубаво би било ако живота протича наопаки
                      Зиче,ми то си е точно така  Mr. Green В момента сме етапа дето купонясваме в университета!А за оргазма ще мислим като му дойде времето! Пък може и така да е  newsm78 никой не се е върнал да каже. Cry
                                                 Яжке,Мери ми е сестра и след като аз не съм успяла да я отвлека май няма да стане,но все пак я питайте.По мои сведения тя има доста работа и то точно в този момент.За следващата среща ще я откраднем. Laughing
                                                 Пропуснах ,нали съм баба! Mr. Green Съветват ме да пътуваме по северната магистрала,но както решите. Peace

# 498
  • София
     Дидка ,не съм забравила,че ти е сестра.На теб разчитах,че знаеш къде живее,та да я натоварим на колата.

Хайде,аз излизам.До довечера!

# 499
Не искам да се притеснявате,ако някой реши да дойде,
а си мисли че няма да има място.
Все си мисля,че няма да ни върнат.
Но ако все пак няма,говорила съм със мъжо и ще дойде да ме вземе колкото и късно да е.
Дори мога и да взема някой да спи у нас.
Само елате. Praynig
Толкова ни е труден и мрачен живота,
че дори един слънчев лъч като тази среща,
ще ни озари и деня и живота.
Пък и нали Жабчето
трябва да има спомени в Испания.

# 500
бабенце ягенце не можеш да ме отвлечеш smile3533,защото много мъже ме пазят в къщи Joy
балани ще пропусна,но като организирате софийска среща непременно да ме поканите-дори и да нямам време ще направя всичко възможно да се срещнем Party Hug

# 501
  • Кубрат/ Пишурка

Деси,не само че живота е напрегнат,но и ще е едно чудесно завършване на лятото!Че колко ядове ни чакат от първи септември...Аз от сега съм бясна,но ще ти кажа на Балани.Абе,всъщност ,няма да си разваляме хубавото настроение!

# 502
Ей учителките,
Дави питам:
Вярно ли е писмото на Вълчо,
че имаш нямаш работа 8 часа работен ден?

# 503
Момичета, не ги молете толкова, всеки си е направил сметката!
Отиването е свързано с много неща. Не ми е работа да навлизам в подробности, но зависи от:
1.Здраве.
2.Финанси.
3.Съпрузите- едни са като наще, други не са....
4.Деца, внуци, възрастни родители./дано и моите да са здрави, че иначе лошо!/
5.Желание.

Така, че всеки решава сам. Сигурно имат причини момичетата. Важното е, че пожелават приятно изкарване на Баланките. Аз съм си взела билет, но знае ли се- човек решава, Господ разрешава!
Дано късмета да е с нас
!

# 504
  • София
Няма да идвам заради 2 неща
1. Кучо - наистина само азо го гледам и му чистя. На 3 г. ще стане, но не можахме да го научим да ходи само навън. Щом му се допишка - зад вратата и Пламен се сърди. Ани - минава и не го го измива.
2 . На 30 съм на сватба на колежка, на 40 год. намери подходящ - тя е туркиня и беше сложно. Сестра и женена за българин и тя заради родителите трябваше да търси непременно турчин. Та пролетта реши да си купува апартамент, свъзах я с моята брокерка и покрай огледите намерила турчин от агенцията на продавачите. Купи си апартамента, прибра си приятеля и сега цялата работа сме канени на сватба. Аз  след 27,08 - вече няма да съм на работа,  свършва ми договора и няма да го подновяват. Няма как да и откажа, живеем наблизо, вече 2 пъти напускам и после ме връщат - това са пречките.
Нищо като не работя ще съм свободна и  ако има софийска среща вече ще се явя, обещавам.
Има много време, но да ви пожелая приятно изкарване.

# 505
                      Мерииииии,единият мъж ти го отвлякохме в София! smile3533 Та сега сте равни сили у дома.Внучката даже наруши равновесието и сега май многото мъже ще пазят нея. Laughing smile3534 smile3534 smile3534 Ще отстъпиш,бабчеееееее!!! Първенството вече не е твое! Mr. Green А може да ви се наложи на жените да си пазите мъжете вече вие,че станаха малцинство. Peace
                      Деси,не съм се интересувала от писма свързани с работата,ама със сигурност знам работното време записано в новата наредба.Може и да са 8 часа ,ама остатъка извън учебните часове са за самоподготовка и може да не си в училище.Аз поне от 20 години споря с шефа какво е работното време при нас и най-накрая го фиксираха на 30 часа седмично.Преди все ни изнудваха с тези 48 часа,че даже излиза при 5-дневна повече от 8 часа на ден. Mr. Green

# 506
  • Кубрат/ Пишурка
 Не знам със сигурност,но зам.шефа подметна нещо,че заради тези 8 часа ще даваме дежурства.И понеже сме полуинтернат щяло да се наложи ние да пътуваме в петък и неделя,а възпитателите да допълват с нощни дежурства.Така че може и да има нещо ново по въпроса.Всичко ще стане ясно след първи!

Диде,ние по принцип сме на годишен норматив,разпределен в не повече от 24ч седмично.Никой до сега не е споменавал за работно време:Един ден по програма можеш да имаш 7 часа,а следващия - 2 примерно.

# 507
                     Най-вероятно отново опира до финанси и отново са прекарани учителите.За да се правят икономии просто се изнудват хората с тези 8 часа.Нищо ново под слънцето  Mr. Green само гУУУУУУУУУУУУУУлеми грижи за децата и повишение заплатите на учителите.Само дето ни е срам  Embarassed да кажем,че живеем от тези на мъжете си щото с наште сме по-зле от циганките в чистотата! Mr. Green

# 508
Ехооооо, къде се изпокрихте в жегите? Hug Hug Hug
Пращам ви коктейлче за разхлаждане. Laughing

# 509
  • София
Ехооооооооо!
И сега пак няма никой, всички са се изпокрили-кой на хладинка, кой по задачки.
Как сте в жегата, аз не съм излизала, освен до магазина до нас и се разхлаждам от време на време в банята.
Диди, мерси за почерпката, всичко е толкова хубаво, мммм....    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт