КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 285
Добиии, добре дошла и от мен! Hug Hug Hug Дано вече да нямаш проблеми! Naughty

# 286
Диде  Hug Hug Hug Hug
Как си ?

# 287
  • София
Сега се качвам от мазето, изкъпах се и сядам да ви пиша. Гадните крадци взели Легото, събирано от двата ми сина -един голям кашон. Бях го измила и подготвила за внука. Гиричките и степера ми за гимнастика също ги няма. Като не ги ползвам, така е. Вече човек обръгва и си казва само здраве да е.
А тука хубави новини:
 Габи, честит племенник! Голям мъж бре, как го е родила? Да е жив и здрав, за радост на всички около него!

# 288
Ако питаш мен - ами добре съм, в момента хапвам, пийвам и от време на време хвърлям едно оЧо у форума.  Joy Joy Joy

Мая, тия заслужават  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Съжалявам  Hug Hug Hug

# 289
Габи честито ти племеник.Да е най щастливото дете на света.
Дидия много благодаря за хубавите думи. Hug
И твоят аватар е страхотен.

# 290
Оооо, Диди, добре заварила, как си, що си?
Не се чухме, не се видяхме повече!

Габи, честит племенник, да има най-щастливото детство!

# 291
Ами, аз се прибрах в неделя /преди три дни/. Удължих си малко почивката - не ме пуснаха да си ходя.  Всичко тук си карам по-старому. Чакам да видя как ще се развият нещата наесен с работата ми и си мисля, ако не ме вземат пак в училище кой път да хващам - незнам. Във Варна при брат ми има работа, но не ми се живее пак на квартири, та така...

# 292
  • София
Дидиа, страхотен е аватара, трепач! 

# 293
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Доби , Диди , добре дошли отново!   bouquet
Римар , не е вирус мойто. Аз сама нарочно с капки си предизвиках това разтоварване на организма.  Peace
Мая , тея са за трепане. Ще си намерят майстора...  #2gunfire

# 294
Ако питаш мен - ами добре съм, в момента хапвам, пийвам и от време на време хвърлям едно оЧо у форума.  Joy Joy Joy
Тебе,тебеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се.Да ти е сладко!
Аз още съм на работа,а после отивам на кормуване... Joy Joy Joy Joy

# 295
  • София
Жабче, наистина прочетох, че си изпила повечко от валериановите капки или каквато и смес да е била, но не знаех че може да е от това. Нали има такъв вирус и в момента, та затова реших. Сега как си вече?
Мая, искрено съжалявам за случилото се. Просто с този бандитизъм и вандализъм-добро няма да види тоз народ, все ще си страдаме от тез бандити.

# 296
  • Кубрат/ Пишурка
 Добиииииииии!И за теб ми беше мъчно!Абе за цялата варненска група!Как е кучо?Мъжлето обажда ли се?А синчето?

Диде,от цяло сърце ти желая да стане това,което си намислила!

Мастерче,да не караш курсове за шофьори?Не си се похвалила,или аз съм изпуснала,както винаги!

# 297
Благодаря Янче, дай боже да стане! Утре колежките и директорката щели да ходят да агитират учениците да се запишат в нашето училище, че ги агитирали други и хукнали 20 да се записват на друго място, абе не е за разправяне...Утре ще видим.

Мастерче, не беше ли на опреснителни, аз така си спомням, ако не се лъжа. Не ги ли свърши вече?
И да внимаваш по пътищата ей!!! Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

# 298
Янче,  Hug Hug Hug
Тука съм вече, ако нещо пак не ми се прецака...
Обаждат се мъжете, когато имат възможност, сега и двамата са на другия край на света - синът ми е в Аляска, мъжът ми пътува за Чили. Добре, че госпойцата е при мен, да не съм самичка. На мама детето ще продължи да учи във Варна.
Диди, късмет и дано да стане, на есен с песен.
Жабчеее, как си се издокарала...разбрах, че си с лаптопа вътре,
ми климатик има ли  - да не ти е горещо  Joy Joy Joy

# 299
  • София
     Доби и Диди, добре сте дошли!Радвам се да сме заедно!

http://www.vbox7.com/play:5b245afd

Габи,честит ти племеник! Браво на родилката!Това е голям мъж!Да расте и порасте-красив,умен,здрав и щастлив.Да стане хубав и силен мъж !

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 21:52 от baba iaga

Общи условия

Активация на акаунт