Минава лятото, тръгва си вече. Тъгува за него ПАЗАРДЖИШКОТО човече!(26)

• 15 533
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Честито синче!!!
  ylinfant
ЖИВИ И ЗДРАВИ! Бързо възстановяване на мамчето и спокоен сън за малкия мъж!

Teamea, 44 39 39 ,вчера звънях за моите килими,взимат ги от къщи  Peace

Гери, надявам се всичко да е минало нормално  Praynig

# 241
Сонче, а килимите сухи ли ти ги връщат или ти си ги сушиш  newsm78 До сега все на автомивките ги перяхме.
И ако споделиш и цената, защото вчера изцапах е меко казано единия килим в къщи.

# 242
Честито Ванче, да е жив и здрав най важния мъж в живота ти:) (само да не ни чуят големите мъже).
От всички майки той избрал за себе си най добрата

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 23:31 от winter

# 243
    Тази вечер бях на свиждане на Ването! Heart Eyes
Вътре, в нейната стая влязох! bowuu Имам и снимки! Mr. Green
Възхитена съм от д-р Р. Попов и ак. Ек. Антонова!  bouquet
Жоро, майката и бащата на Ването, също са възхитени! Peace Казаха, че такъв доктор не са виждали НИКОГА!
    Ак. Антонова е много грижовна! Hug 
    Иначе Ването е добре...Малко и се гадеше, вероятно от действието на упойката (предполагам само, не ме яжте! Twisted Evil).
    Аз обаче днес съм по-ошашавена и от Ването Crazy...
    Подробности - утре на курса! Hug

Гери, днес се утрепах да стискам палци. Grinning Сутринта - на Ването, след обяд - на теб! Дано всичко е минало така, както вие сте искали! Hug

# 244
Нелка а може ли поне с едно оченце да мерним снимките? Praynig

# 245
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТО ВАНЧЕ!

Аз си мислех, че първо ще ме чакаш да разказвам  пък тогава ще раждаш Laughing и ме изненада.

# 246
Нелка а може ли поне с едно оченце да мерним снимките? Praynig

bowuu bowuu bowuu

Тед, не са ми прали досега там, това ще е сефтето. Мисля,че ги връщат сухи. Обадих се да ги вземат от къщи(по разбираеми причини),но ми казаха,че записват чак за 29-ти и аз реших да си ги закарам сама ( може би утре). Поне да не ми се мотаят в краката,защото съм ги навила вече.  Peace

# 247
За прането на килими, както и на мека мебел - на бул.Стамболийски има един  newsm78  магазин ли да го нареча,защото изглежда само като предавателен пункт, на който на витрината пише, че взимат от домовете - днес като отивам за курса ще видя за телефони ако се интересувате - иначе ги връщат сухи.. Peace

По моето дело - мина почти както очаквах.
Сега чакам решение на съда.
Никол беше по-спокойна от мен.
Прокурора беше на наша страна, само служебният адвокат, на НЕнамерения биологичен **** се позаяде.....МИсля че ще отсъдят в наша полза, само служебният адвокат да не вземе да обжалва  #2gunfire
Сега търпение му е майката....

# 248

За секциото. Писала съм няколко пъти по въпроса и с риск отново да предизвикам спорове, пак ще кажа, че от операция до операция също има огромна разлика и тя определено е в полза на метода Stark, прецизната анестезия, прецизния оператор(и), атравматичните игли, резорбируемите конци и т.н.
От почти 3 години насам разказвам за високия професионализъм и човечността на хората, благодарение на които, повярвах, че може да има и такова отношение към пациент. За това как 7-8 часа след операцията станах от леглото, за да се разходя, как на другия ден сутринта ми свалиха превръзката и повече не я сложиха, взех си сама душ и се изкачих три етажа по стълбите до кафето на клиниката, където да приемам поздравленията на приятели и роднини. Как на третия ден отказах обезболяващите, просто защото повече нямах нужда от тях, как на същия този ден поех изцяло грижите за бебето си, което от 5 час след операцията до изписването ни на четвъртия ден беше неотлъчно до мен денонощно. Как съпругът ми също беше неотлъчно до мен в тези моменти – по време на операцията беше до главата ми в операционната, после заедно звъняхме на роднините и приятелите, докато чакахме да ни донесат бебето, после прекарахме първата си нощ като тричленно семейство тримата в болничната стая.....
Според моите знания и разбирания, това е, което исках да получа. Благодарна ще съм цял живот! Моля се да даде Господ, да изживея повторно подобни мигове!
Честно казано, досега не съм срещнала човек, който да не ме е гледал с недоверие и да е повярвал „от раз” на горенаписаното. Май само Mari_Pz ще разбере за какво говоря?!
И още нещо – „рязането” е просто нищо, когато си преминал през огромни перипетии, меко казано. Когато си чакал с години да ти се случи да забременееш, да износиш бременността си докрай и да гушнеш своето бебе, си готов да те режат на парчета, само и само да бебето да е живо и здраво. И акушерката Антонова потвърди, че показанието „ценен плод” съществува и при тях.

Иве, само мога да кажа, че споровете за безмислени и наистина аз знам за какво говориш и това не е приказка, а истината.

А съм се наслушала на момичета, родили в Пз и в Болницата и в Хигия, и в Здраве - е как една не беше доволна от секцио или от нормално. Само тук от някои момичета чувам, че са родили лесно и са били обгрижвани добре.

Това си е мое мнение и не мисля да влизам в спор с никой.

Ване, честит син! Бъдете много щастливи!

# 249
Супер сте, ей!Мерси за инфото за килимите   bouquet!
Майка ми е намерила някаква фирма също - като се чуе с тях, може да пусна координати, за да попълним изцяло информацията по темата Wink

# 250
Гери,търпение  Peace
Иначи фирмата,за която говориш, е тази на която аз пуснах тел.  Heart Eyes
Довечера идвам и аз с една дружка  Blush

# 251
Защо повечето сте настроени негативно към частните болници в града? Аз раждах в Хигия преди 1и9 месеца и останах много доволнаот всички там бяха много мили.А за държавната просто не искам да коментирам ако се наложи бих родила на улицата ,но не и там просто отношението им е не човешко ,но подчертавам всеки си има собствено мнение.

# 252
Защо повечето сте настроени негативно към частните болници в града? .........................

В Пазарджик НЯМА частни болници  Naughty 
Ако имаше, щеше да се предполага че предлагат нещо ПОВЕЧЕ от държавната, а и предлагат неща, покривани само от ЗК.
Ако неможех да си позволя да раждам в ЧАСТНА КЛИНИКА в Пловдив, щях да се спра именно на държавната болница в Пз....ама както каза ТЕД_ тя нашата тема станала бремелинска... Mr. Green

ЗА ХИГИЯ - ако не се лъжа на НЕЛИННА в подписа има линк..към много интересна тема....

Соня, до довечера  Peace
Надявам се и НЕлката да дойде с инфо за Ването

# 253
Няма смисъл да спорим за такива неща точно заради това казах, че всеки има собствено мнение. PeaceНо и аз небих родила в болница като държавната където пияна сестра кара бебетата с количката люлеща се наляво и на дясно и от страни гледаш пищящи майки повярвай ми глетката е УЖАСЯВАЩА

# 254
  • ПАЗАРДЖИК
Няма смисъл да спорим за такива неща точно заради това казах, че всеки има собствено мнение. PeaceНо и аз небих родила в болница като държавната където пияна сестра кара бебетата с количката люлеща се наляво и на дясно и от страни гледаш пищящи майки повярвай ми глетката е УЖАСЯВАЩА

За някакъв филм на ужасите ли става въпрос? Защото 3 пъти съм лежала в МБАЛ и нищо подобно не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт