Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 949
  • 398
  •   1
Отговори
# 330
и аз да се очета-вчера вечерта се намазах със зехтин и преспах така!днес измих и косата ми е мекичка и изобщо не е суха,което ме радва!оставих я да изсъхне сама и сега е начупена много хубаво! Peace

# 331
Уффффффф ужас. В събота по обяд си намазах косата с бадемовото масло. После заспах пред компа  Embarassed. Събудиха ме по телефона, но реших, че мога да остана с бадемовото масло до вечерта и така към 21:00 го измих. Използвам си шампоан Прегаин и след това от ампулите на Денис. И какво на следващия ден ужасен сърбеж и нещо като пърхут, ама по-лошо - цели жълтеникави корички. Днес като станах първата ми работа беше да отида до аптеката и си взех Низорала, който винаги помага.Купих и Себорал Форте  Rolling Eyes .
Някой по-горе беше писал, че с бадемовото масло се седи до 2 часа, а аз сточях сигурно 8 часа. Възможно ли е да е от това?
Сега съм още с хавлията и ме е страх да я сваля.
Пуууууу колкото повече и треперя, тя повече грижи ми създава.

galentinass, страхотен блясък. Пу пу пу да не ти е уроки.

# 332
Имам зехтин, яйце, мед и стимуланта на Икаров. Може ли всичко да си плякна на главата или ще стане множко?

# 333
мис арк какво означава 1 маска да е "по-лека"  Rolling Eyes  т.е няма толкова съставки или нещо друго означава? Thinking

Ами  newsm78 по -лека в смисъл по- не утежнява косата някак. Както майонезите- има и лека майонеза. Не знам как да го обясня. Thinking Интенс рипеар е за не чак толкова много изтощени коси. newsm78

Имам зехтин, яйце, мед и стимуланта на Икаров. Може ли всичко да си плякна на главата или ще стане множко?

Не е много. Напълно подходящи продукти за маска. Flutter

m!m139, не ми се вярва да е от бадемовото масло. Naughty Hug

# 334
 newsm78  аз последно седях около 10 часа с бадемовото масло-докато се натуткам да вляза в банята-ми не ми се лющи кожата напротив добре си е Rolling Eyes косата си блести m!m139 може да е от варовитата вода....поне на мен ми прави впечатление, че когато си измия косата с доста гореща вода резултата е като твоя Outta Joint

# 335
m!m139 няма как да е от маслото. Преди време ползвах същия шампоан заради ужасен косопад. Резултата беше сърбежи и разранен скалп като на люспи  ooooh! , Уж нежен шампоан- дрън дрън  #2gunfire Аз бих те посъветвала да го смениш. Виж как ще ти се отрази де, но по- добре не рискувай!  Simple Smile

# 336
Здравейте и добро начало на новата седмица!
Да се отчета след снощната маска - тривитаминол, бадемово и рициново масло, стимулант, ракия и оцет - всичко по 1с.л. Косата ми беше много добре след миене, но днес е ужасно мазна и няма никаква форма. Май стимуланта при мен оказва този омазняващ ефект, следващия път ще го пропусна и ще видим резултата. Радвам се на косите, които видях на снимките, разкошни са Peace

# 337
Може да е от рициновото. Друг път ползвала ли си го?

# 338
Рициновото масло хубаво ли е според вас. Аз веднъж си слагах в маската, но не можах да разгранича резултата.

Имам приятелка, която си слага и Глицерин. Някой беше писал, че не е добре да си го слагаш. Какво ще кажете.

# 339
Рициновото е хубаво, но трудно се отмива.
Глицеринът задушава косъма и порите. Naughty

# 340
На мен лично от някои масла ми се появяват сърбежи, едно от тях е бадемовото, а също и от стимуланта на Икаров. Не съм пробвала всички масла, но с кокосовото нямам този проблем. Глицеринът определено не ми се отрази добре на косата, изсуши я (доколкото си спомням изсмуква влагата от косъма или нещо подобно  newsm78 - дано не съм казала някоя глупост  Blush).

# 341
Някоя от вас пробвала ли е маската с бира и жълтък?

# 342
Аз. Мирише отвратително. И ефект не видях кой знае какъв. Даже никакъв. Освен недоволство от страна на мъжа ми. Rolling Eyes

Аера, съвсем си права за глицерина и влагата. Flutter А относно маслата: в листовката пише, че нито едно от тях не предизвиква алергични реакции.  Thinking

# 343
четох, че много добре влияе на косата. Аз си мисля дали да не заменя бирата с разтворена бирена мая, която наистина има много полезни вещества(подхранващи)

# 344
Здравейте!От една седмица бях изпаднала в депресия-косата ми страшно много почна да пада,и днес намерих темата ви-страхотна е.Сега вече съм в хубаво настроение-смятам да си набавя яко масла и ампули и почвам.Изрусявам се по принцип,ползвам и обезцветители.Дано да има някакъв ефект при мен.Косопада отдавам на яките ми нерви напоследък-с три малки деца съм и направо изкуквам Crazy ,диета и смяна на шампоана-въобще добре се подредих.И аз като някои от вас съм на кантар дали да се офъкам късо,за малко разнообразие,но сигурно бързо ще ми писне и ще откача докато я чакам да порасне.Като си напраскам маската и ампулите ще пиша какъв е първоначалния резултат GrinningНезнам какъв шампоан да си взема-нещо да ми препоръчате?Ампулите на лореал-от серията керастас някои ползвал ли ги е-добре ли действат?Май ставам досадна.....Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт