Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 957
  • 398
  •   1
Отговори
# 315
Шушулче,благодаря,че се отзова на въпроса ми  Peace
SLADYR4E,кичурите доста изтощават косата (мое мнение),но това е твоята коса,така че ти ще си решиш най-добре  Grinning
Момичета,започвам от утре да пия  витамини Ozone(32 витамина и минерала) Ще ги пия поне 3 месеца-тъкмо ще се предпазя от есенните грипове и вируси,пък и щом са витамини ще чакам ефект върху косата и ноктите също  Party

# 316
  • София

brazilka, Бадемовото и/или кокосовото масла просто се нанасят на косата, изчакваш, увита или не, и после измиваш с шампоан. Не мога да ти препоръчам продукти за коса, тъй като не пишеш подробно каква е твоята- боядисвана или не, мазна, суха, краищата, дължината...такива работи. Flutter Но като начало си вземи нещо за косопада/а бе  много хора се оплакват, май е сезонен.../Ампули някакви.
Мерц не съм пила.

bouquetМного съм несъобразителна, ама така се бях паникьосала Confused По принцип съм една от късметлийките (или поне бях Cry) с перфеткна коса - гъста, дълга и с дебел косъм. Определям я като нормална, защото не е нито мазна, нито суха. Това ми изигра лоша шега, защото никога не съм полагала никакви грижи за нея и сега като имам проблем не знам какво да правя Confused От години не е третирана с боя и гледам да я пестя и откъм сешоар и преса и когато мога да ги избягвам. Ползвам шампоан, маска и след това кристали за коса. Това е всичко. От време на време си слагам и по някоя ампула. Това лято през 90 % от времето беше вързана и се притеснявам дали и това не е оказало влияние, защото я стягах много. Може и морето да й е оказало някакво влияние. Дано наистина да е сезонно, защото до сега не ми се е случвало. Притесявам се и дали няма някакви връзка с диетата на Дюкан, която спазвам вмомента, но пък съм на нея едва от 2 седмици и чак толкова бързо.... newsm78

След като пуснах пост тук поръчах на мъжа ми да вземе някакви ампули като се прибира и той ми е донесъл 2 ампули Давинес. Дано да се хубави. Пия и Центрум.

Just Angel, благодаря ти за съветите. Като ги изхабя тези двете ще си взема Ревалид  bouquet

# 317
brazilka, не е от Дюкан. Аз съм на режима вече повече от месец и не се отрази на косата ми. Преди време пуснах инфо за това, как месото влияе добре на косата. Така, че не е от режима. Сезонно ще да е. А, и кристалите ако можеш да замениш с нещо. Те след дълго ползване не влияят добре на краищата. Hug

# 318
Ако не ви мързи си обливайте косата с отвара от коприва, листа от орех или конси кестен има ефект.

# 319
  • София
brazilka, не е от Дюкан. Аз съм на режима вече повече от месец и не се отрази на косата ми. Преди време пуснах инфо за това, как месото влияе добре на косата. Така, че не е от режима. Сезонно ще да е. А, и кристалите ако можеш да замениш с нещо. Те след дълго ползване не влияят добре на краищата. Hug

Много ти благодаря  Hug Успокоих се специално за Дюкан, защото има ефект и не ми се спираше точно когато започнах да свалям. На тази мисъл ме наведаха 2 познати, които след дълго време на Дюкан са загубили част от косата си, но явно е просто съвпадение. За кристалите не знаех, че действат зле, а ги ползвам след всяко къпане. Ще ги заменя с нещо, на първо време ампулите срещу косопад, след които няма да слагам нищо. Кристалите ще започна да слагам само като се изправям. Благодаря ти за инфото  bouquet

# 320
  • София/Дружба
http://vetprom.com/products.php?Product=&ID=44
 А дали това е същият продукт ?

# 321
1л лелеее
Същият ли е?

# 322
  • София/Дружба
ами гледам, че съставките са същите, ама този хидро АД3Е се разрежда с водата, която пият животинчетата, което ме навежда на мисълта, че може да е на водна, а не на мастна основа.  newsm78

# 323
На водна основа е виалитонът, който аз ползвам.

# 324
Не ми се отваря линкът, имам проблем с нет-а.
Щом се разтваря във вода прилича на Виалитон.
От Тривитаминол и Виалитон първият е по-добър за коса.

Шушулче, ти защо ползваш Виалитон? От любопитство питам. Thinking

# 325
мис арк, защото си мислих, че ако използвам на мастна основа, косата ще ми се омазнява по-бързо. После си разбрах грешката, но по навик, пак си купих виалитон Wink

# 326

Добре дошла и от мен.  bouquet
Не е важно дали косата е дълга. Важното е да е здрава! Flutter

Мис арк, проблема ми идва оттам, че не само че косата ми е къса, ами е и ужасно суха. Не толкова от третиране, откакто се помня съм със суха коса. За да ми изглежда добре косата, в момента процедирам така: Първо маска, измиване шампоан + балсам, леко подсушаване, намазване на цялата дължина с бадемово масло или масло от жожоба и след това изсушаване и оформяне./т.е. без да измивам маслото след това/.

# 327
Не ти ли стои на клечки?

Ако след толкова продукти, които ползваш, косата ти е пак суха, може би трябва да ги смениш? Може би не са най-подходящите за косата ти? Thinking

Ползвала ли си нещо от професионалната серия на Л`Ореал? Моята коса беше страшно суха от боядисването всеки месец, но се оправи с маската Абсолют рипеар. Препоръчвам ти я! Или Интенс рипеар, която е по-лека от първата.

# 328
мис арк какво означава 1 маска да е "по-лека"  Rolling Eyes  т.е няма толкова съставки или нещо друго означава? Thinking

# 329
 ooooh! Момичета, много сте изписали, докато съм била на море, но все пак успях да ви изчета.
На морето единственото, което използвах беше шампоан Ревалид, балсам на Глис и розовия спрей на същата марка. Но сега косата ми е ужасно суха и вече се захващам сериозно с грижите, че много се занемарих.  Rolling Eyes Мисля да започна да пия и някакви витамини, но още проучвам пазара. Чудесни коси видях на предните страници, дано и моята да придобие такъв вид.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт