Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 514
  • 977
  •   1
Отговори
# 720
Лелее , момичета , много добре изглеждате , разгледах на всички ви снимките , моите поздравления   bouquet

# 721
Момичета,след кой ден започнахте да отслбвате след навлизането си в ударния етап.Аз по принцип изобщо не ям месо и съм чувала,че ако не ядеш и минеш на месна диета,даже в началото може да тръгнеш да пълнееш,защото организма ти е отвикнал да разгражда месото... Щото аз имам чувството,че се подувам от това месо...

# 722
Krisinka хубаво пееш обаче не ми стана ясно защо си на диета.Според мен изглеждаш така както някой от нас не смеят и да си мечтаят.С тия неща умната ,че внимателно...По този повод днес във фитнеса видях едно нещо което в първия момент не разбрах какво е.Първо /в гръб/помислих че е слабичко детенце но после...то се обърна и видях най-страшното лице което можете да си представите.Нещото се оказа 53 г.жена тежаща 37 или 38 кг.Просто чух коментари от страна на рехабилитаторките./Фитнеса в който ходя е към рехаб.център/
Момичета и момчета не прекалявайте и не се увличайте като тази жена. На тази възраст и с тези кг.изглеждаше просто потресаващо грозно.
И двете крайности са лоши но чак пък толкова не мерси... #Puppy dog

# 723
Krisinka, актуални снимки нямаш ли?

# 724
Ivon4e, и аз тежа 63 кг и искам да стигна до 50кг. Вярно е че много от момичетата тук
са с наднормено тегло, с над и около 100. Евала че сваляте толкова много. Но не мисля
че са превземки и крайности на някои от нас, които също искаме да влезем във форма,
в която се чувстваме добре. Така че, моля без дескриминация по повод теглото! Peace

# 725
  • София
Здравейте момичета и Тунинг!  Hug
Още ми е приповдигнато настроението след варненската среща  Laughing
Ужасно съм щастлива, че успях да се видя най-накрая на живо с Фен, Бермудез, Нуш, Пипи, Наирянка и Катя! А всяка следваща среща с Креми и Дорето за мен е като празник!
Много ви благодаря, момичета, че въпреки жегите дойдохте и се видяхме! Hug
Да ви  понаклюкам малко момичетата - Дорето Hug Hug Hug беше в една страхотна рокля, то се вижда! Вади един баджак, не си е истина!  bouquet Креми Hug Hug Hug, както ви е казала Дорето, беше в бяло  Crazy събра ми очите с деколтето  hahaha Фен Hug Hug Hug изглежда чудесно, обменихме малко опит за проблема с 00, двете с нея сме май най-зле в това отношение от всички момичета в темата. Sad Нуш Hug Hug Hug изглежда доволна от постигнатото и май кара спокойна трета фаза, голяма свежарка е!  bouquet Катя  Hug Hug Hug е чаровна сладуранка, скоро и тя ще отвее килата!  bouquet Пипи  Hug Hug Hug беше елегантна отвсякъде, мисля, че и аз ще следя като Дорето къде си простира черната рокля  Joy Бермудез  Hug Hug Hug е голяма сладурана също и макар да е свалила доста, гръдната й обиколка се държи  Embarassed завиждам!   bouquet Наирянка  Hug Hug Hug дойде малко по-късно, има огромна разлика от първите снимки и се надявам в скоро време да ме мине по свалени килограми!  bouquet
Моите снимки още не са свалени, за което се извинявам, но малкия не се държи много разбрано, не ще да спи, кисел е и ни държи в напрежение непрекъснато.
Срещата обаче така ме надъха....
Ривела Hug, много ти благодаря  Embarassed
Цоци Hug, страхотна разлика, изглеждаш неверотно! Готин дух в готино тяло  Joy Да си починеш добре и да се върнеш още по-слаба!  bouquet
Честито намаление на Дорето (пържолките действат  Laughing а също така и правилото, че сред среща се сваля  Laughing), на Бърди  Hug и на Боби Hug Със сигурност пропускам някой, чета всичко, но не всичко запомням  Embarassed, пък и съм доста назад, успях само до 30 стр, ще се постарая да се включа пак по-късно!
Весела седмица на всички! Hug
ПП Анди, само мернах твоя пост  да кажа, че хапчетата не са препоръчителни, но  на мен лекар ми каза, че е по-добре да се ходи с хапчета, отколкото хич. По-вредно е отровите да си стоят в теб, отколкото да ползваш помощни средства. След като изпробваш парафин, студено мляко и всичко друго, ако не става - задължително чайчета, хапчета или свещички!

# 726
Естествено, че са много вредни хапчетата - прочетете статията от Звездопад - това не са измислици.Сега ще вземеш хапче, а след 2 дни пак ли?
Най-малкото зло е клизмата, но акането трябва да става по естествен път!

Боби, споделям мнението ти, но аЗ говорех За иЗвьнредни случаи, в които другите алтернативни методи не помагат! И, раЗбира се, потьрпевшият не желае да прилага кл..ма или свещички! ooooh! Всеки си преценява сам За себе си, аЗ не карам Анди да пие раЗхлабителни, а просто споделям опита си.
АЗ сьм опирала само 2 пьти до тях, но като цяло нямам чак толкова често проблем с 00 /За 3 месеца/. Оправяла сьм се и с кафе, супичка, вода, трици, както всички останали! Wink Наистина, ако това сьстояние се повтаря почти постоянно, не бива да се прекалява с медикаментите, в това няма спор!

Ето, и Кри написа сьщото мнение като мен! Laughing

# 727
Krisinka хубаво пееш обаче не ми стана ясно защо си на диета.Според мен изглеждаш така както някой от нас не смеят и да си мечтаят.С тия неща умната ,че внимателно...По този повод днес във фитнеса видях едно нещо което в първия момент не разбрах какво е.Първо /в гръб/помислих че е слабичко детенце но после...то се обърна и видях най-страшното лице което можете да си представите.Нещото се оказа 53 г.жена тежаща 37 или 38 кг.Просто чух коментари от страна на рехабилитаторките......
И двете крайности са лоши но чак пък толкова не мерси... #Puppy dog

ОО ,ще ти отговоря веднага,мила,на снимките съм 58 кг,сега съм 80!

Я виж лентичката

# 728
Крисинка, с бременността ли ги качи тези килограми?

# 729
Krisinka, актуални снимки нямаш ли?
Ами почти нямам мила,защото не искам да се снимам имайки предвид как изглеждам  Sick

# 730
 bye Привет !
Снощи се завърнах от море - отпуската ми приключи . Прекарах си невероятен месец и половина , не исках да свършва , но за съжаление всичко си има край .
Поради липсата на Интернет съм пропуснала Варненската среща . Добре , че Дори е качила две снимки да оплакна и аз очи  Crazy
Иначе се включих навреме - дъжд от снимки на отслабнали момичета . Цоци , честита да ти е колата . Не успях да я видя , но като се върнеш от почивка се надявам , че ще я покажеш отново  Whistling . Честито и за по - малкия номер панталон  Flutter
Вещи и Бубето пък са останали наполовина  4470 . Възхищавам се на упоритостта на Вещи   bouquet
Ривелкааа , ама много ти е готино бялото панталонче . И дупето в панталончето , и то готино  Party
tan4eto83 огромна , огромна разлика  omm Браво , момиче   Hug
Цветето си ни е хубава както винаги . Не мога да повярвам , че на  " онази " снимка от телевизора си ти  newsm78 Heart Eyes
Нина§ чудесно изглеждаш , направо не виждам от къде мислиш , че ти е останало за сваляне  Thinking Наистина ти отива много със светла коса  Peace
Виждам , че и Фоли се е мярнала  Heart Eyes Hug
Честит рожден ден на Франц happy bd Да е усмихната , щастлива и здрава  Hug

Тъй и накрая - и аз от днес отново във втора фаза . Морето приключи , вече имам условия да се храня режимно и не мисля да губя време . Мисля , че нямам видими поражения , но съм убедена , че ще се проявят забавено . За това превантивно и по - стриктно от преди започвам с протеиновите дни от днес .  Чакам си кантара да пристигне , че малко пообъркахме багажа и замина с родителите на приятелят ми  Joy . Утре слагам нова линийка и стара цел  Naughty
Извинявам се за дългия пост , но нямах Интернет от доста време , а така ме сърбяха пръстите да напиша колко ви обичам всички и колко много ми липсвахте  Heart Eyes

# 731
Крисинка, с бременността ли ги качи тези килограми?
Не,от едни хапчета ги качих,16 килограма,страшна работа... Cry

# 732
Здравейте  Hug,
Искам да ви питам нещо в момента чета книгата и до колкото разбирам трябва първо да ми дойде и свърши и тогава да почна диетата.Така ли2Вие така ли направихте първо.
И също първият етап на ли се прави най много 10 дни,защото свекърва ми сега я почна и вече 7дена и само 2кг е свалила и мисли да прави първият етап около 10-12дена правилно ли е. newsm78
Благодаря ви предварително Hug Heart Eyes

# 733
gachoni , не , не е правилно да прави 12 дни първа фаза . Мисля , че е добре да спре до тук и да включва зеленчуците от утре .
За МЦ при мен не е бил определящ дали и кога да започна режима .

# 734
Момичета,след кой ден започнахте да отслбвате след навлизането си в ударния етап.Аз по принцип изобщо не ям месо и съм чувала,че ако не ядеш и минеш на месна диета,даже в началото може да тръгнеш да пълнееш,защото организма ти е отвикнал да разгражда месото... Щото аз имам чувството,че се подувам от това месо...
За да не се чудиш какво става с теб - прочети книгата-няма начин да се подуваш от месото.Ако хапваш солено, може да задържаш вода и от нея да е неприятното чувство.Белтъчините си имат определено действие.Не се притеснявай, че не си яла месо - не си отвикнала да го преработваш - аз самата не ядях, но човек се учи на всичко.Стискам палци скоро да си върнеш формата!

Гачони, резултатът на мама е идеален - щом е отслабнала...но 12 дни е неразумно, същинското отслабване тепърва предстои - нека си започне ритъм 5/5.

Общи условия

Активация на акаунт