Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 514
  • 977
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро на всички.
Бях малко на моренце и сега идвам да чета творбите ви тези 2 дни.

Изкарахме доста добре, бях в ПЗ по програма, но съм качила малко заради непосещение на 00.
Не знам вече кво ще правя... явно редуктил + дюкан е просто ужасс...

Как сте вие тук?
Тунинг слуша ли? Simple Smile

Нинааа, много си хубава и свежа сега. Русото ти седи страхотно. Изглеждаш супер   bouquet

# 691

Видях Ви,

Ривела - ми аз те помня такава хубава и усмихната от Ягодите. Не бях виждала снимки от преди и много пъти съм се питала как ли си изглеждала с25 кг отгоре, браво отлично си се моделирала  

Танчето - честита месечинка, и проходилка на малчо

Бермудез -  Hug

Бачи - де да бях опитала истинската агнешка чорба, и без друго се върнах от морето с +4 кг бонус. /признах си/  Embarassed Embarassed Embarassed
сега една борба ти казвам, не ти е работа.......... Joy Joy Joy
Почти ги насмогвам, ама линийката не пипам  Peace

Звездопад - ще се борим заедно на този фронт. Като гледам, аз май ще ги боря по дълго време
Ама аз за никъде не бързам..........

Нина - видях и теб - много сте сладки и ти и семейството

# 692
  • Варна
Здравейте на всички познати и непознати  Hug
Поздравления за всички с поводи и за чудесните снимки, които сте сложили в темата   bouquet

И едно въпросче:като съм в трета фаза мога ли да ям сладко за диабетици newsm78?
Зависи какво имаш в предвид под "сладко за диабетици" - ако е "сладко от плод" (мармалад, конфитюр) - може, но ако е "суха паста, вафла, бонбони и т.н." - НЕ МОЖЕ (има бяло брашно и мазнина, макар и с подсладител)

# 693
До "ВСИЧКИ" - Добър ВИ Ден! При мен пак никаква промяна.. 108 килограма Sad Започвам да се замислям да не е от Пуешката Шунка. Днес ще доям каквото е останало в хладилника от нея и ще спра да я купувам.. няма от какво друго да задържам Sad Много ме е яд..

До "Aya_Cuervo" - ТИ ми каза да слушам - и аз слушах (нали съм добро Дете fiuuuuuu )..

# 694
Здравейте, дюканки и Тунинг!
Направо нямам думи за тези, които са показали снимки. Невероятни сте, свежи, подмладени!
За съжаление аз немога да покажа снимки на 81 кг, защото никога досега не съм достигала тези кг, дори и в 9 месец. Blush
Но ако достигна целта си непременно ще се покажа.
Засега това остава в далечно бъдеще, защото мнооооооооого бавно свалям.
Днес кантарчето не ме радва, колебае се между 74 и 75, а и доста ми писна от пиле, а риба дори не мога да помириша.
Пожелавам ви успех днес!  bouquet

# 695
...  Бачи , има снимки от срещата ...
   Rolling Eyes ТенкЮ!  Wink
Цветито Русимова!   bouquet Честита ти годинка  Grinning!
ros4o, ай-ай-ай. Наложително е да минеш на фалшива агнешка чорба  Thinking
k_savova  wavey

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 10:07 от baci

# 696
Добро утро иот мен на всички сладурани  и сладур! Hug

Гледам пускали се снимки Hug

Браво на всички вас!
На Вещи, Тнчето, Цвети, Нина, Ривела, варненки и всички други който пропускам/без да искам/ smile3521.

Страхотни резултати.

Щях да забравя и ЦОЦИ Hug.

Точно такива снимки мотивираха и мен да започна режима, и да успея да се преборя с излишните кг.

При мен всичко е нормално, карам си трета.
Събота и неделя малко се поулях с папкане, но мисля да направя 2-3 П дни и всичко ще е наред.

Очертава ми се пак да отскоча до моренцето за 4 дни и съм newsm68 smile3508.

Успешен ден на всички Hug

# 697
Здравейте на всички. Simple Smile Аз съм много доволна от кантара днес,показа ми, че съм свалила вече 13кг, а вчера стана 1 месец,откакто съм на диетата. И много се зарадвах Simple Smile На мен като ми омръзне от печено пилешко, си правя пилешки кюфтета.   chef Смилам пилешкото,добавям едно яйце и подправки, може и малко смелени овесени трици, объркан и правя на кюфтета. Е,сместа става малко лепкава, но кюфтетата стават много вкусни и е разнообразие в менюто. Надявам се да съм била полезна с тази моя измишльотина,но опитайте,ако не сте,ще ви хареса Simple Smile

# 698
Момичета, забелязавм тенденция - всички като отслабнете и ставате руси. Казвайте овреме, ако помага на смъкването на килограмите да се боядисвам. то при мен естествения блонд става червено.
Звездопад, видяяяях те.  Laughing Ей, досега търсих къде са снимките. Не е честно, ние се движихме заедно уж, сега ме изпреварваш с килограм . Ааа! Grinning
Искам да се оплача, че вчера подлудях с 1,5 кг плюс. Досега или не отчиташе разлика, или беше в минус.
Ще я видим тази работа на края на протеиновите дни в Четвъртък.

# 699
        Здравейте сладурки и честита нова седмица, нека е изпълнена с много минуси.... Hug

Душици и аз имам нещо проблем с 00  Embarassed, много зле се чувствам от 4-ри дни не съм се вясвала в 00, много ме боли корема, подул се, абе много зле се чувствам... Пия всяка сутрин, по 300-400мл топла вода и нищо .... Cry Confused Sad Rolling Eyes....  , Много ви моля, ако знаете някакви други методи да ги споделите, незнам дали вече да не си купя някакви хапчета или свещички....HELP!!!

Желая ви хубав ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
Добър ден и от мен Mr. Green
Много пишете и не мога да смогна да ви изчета, освен това не ви познавам всички все още, за това ме извинете че не споменавам никой.
Само да ви кажа че се възхищавам на упоритостта ви. Видях снимки които ме втрещиха с резултата след  #Crazy Браво на всички и успех занапред.
Аз днес започвам втора фаза и след малко отивам да си приготвя така мечтаната от мен салатка за работа.
Скара имаме, но даже не съм се сетила да я ползвам  Embarassed Но от днес и давам мъгела и да пече вкусни неща  Mr. Green
Лек ден на всички   bouquet
Oooo да, този проблем с 00 и аз го имам  Confused за 7 дена едвам 2 пъти ходих и то.... ooooh! Но имам 1 чай - Сание, при мен помагаше преди, та мисля да започна да го пия

# 701
СВещички!  Peace

# 702
добро утро, красавици и красавци!  Hug
не пренебрегвайте проблема с wc...пробвайте всичко- топла водичка, кръгов масаж около пъпа, чайчета(зелени, сание...) и повече течности...
аз също често имам проблем с wc, а в началото беше направо ужасно... но се мъча с всякакви глупости и положението не е чак толкова зле.
отивам да се трудя...казвала ли съм ви колко мразя понеделнишки.... ooooh!
Хубав ден!

# 703
добро утро и от мен на всички дюканстващи Simple Smileда дам и аз отчет днес ми е първи ден на ПЗ и за 5 дни ударен режим съм общо - 4 кг Simple Smileи съм ужасно щастливааааааааааааааа,благодаря ви на всички,голям стимул сте ми като ви чета и като виждам снимките Ви  Hug Hug

# 704
Привет и от мен! Започвам днес втора фаза, след 5 дни ударен режим и - 3 кг.
От вчера съм в МЦ и ми е доста дискомфортно, имам чувството, че ще се пръсна.
И аз, като повечето от вас имам проблеми с ОО. Какво ли не опитвам, но, няма
резултати. Предполагам , че ще се нормализират нещата.
Приятен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт