Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 015
  • 977
  •   1
Отговори
# 915
Хубаво де.. Ето една бърза сметка за въглехидратите..
30гр. трици = 20гр. въглехидрати
1л. мляко = 40 гр. въглехидрати
Ето ти от тук само 60 гр. въглехидрати, които са като минимум минимум в П дните..
Като сложиш и малко зарзават в ПЗ и се компенсира достатъчно..

Ако ще издребняваме..

# 916
  • Пловдив
Хубаво де.. Ето една бърза сметка за въглехидратите..
30гр. трици = 20гр. въглехидрати
1л. мляко = 40 гр. въглехидрати
Ето ти от тук само 60 гр. въглехидрати, които са като минимум минимум в П дните..
Като сложиш и малко зарзават в ПЗ и се компенсира достатъчно..

Ако ще издребняваме..

ще дробим .. може и дроб-сърма Grinning
Точно щях да пиша подобен пост..   bouquet

Атаката е възобновена не само по вестниците, явно...  Rolling Eyes

# 917
Iva_Neta БРАВО
 Hug   bouquet  smile3521 smile3501

Аз пък имам въпрос. Днес ми е последния ден от П, обаче съм свалила 3,4 кг, та се чудя дали да не направя още един удаерн ден  и после да почвам ПЗ както си е,а ? Дали е дорба идея

# 918
K_Savova, сърдечно благодаря!  Hug
Да ви кажа честно много пъти гледах първа страница и по няколко пъти съм отваряла линковете , а нито веднъж не отворих НИЕ СМЕ ТУК.  newsm78  Пълно доказателство съм, че понякога очевадното е най-незабележимо.

# 919
Iva_Neta БРАВО
 Hug   bouquet  smile3521 smile3501

Аз пък имам въпрос. Днес ми е последния ден от П, обаче съм свалила 3,4 кг, та се чудя дали да не направя още един удаерн ден  и после да почвам ПЗ както си е,а ? Дали е дорба идея

Не знам дали идеята е добра, но аз изкарах и 6ти ден. От днес вече съм на втори етап.
Въпеки че през този въпросен 6ти ден не смъкнах нищо повече, от това, което постигнах
до 5тия ден.

# 920
Здравейте мили Дюканки  Hug
Здрасти Тунингмания Laughing
Минавам да ви видя как сте Hug

# 921
Irresistible , ясно значи да не се мъча, да си нося и крастажичка към пържолката от утре Simple Smile

Мисля си обаче ,че с пържолките от бутчета май сгреших, въпреки че махах мазнинките днеска ми казаха ,че били противопоказни за диетата  Thinking

От сега нататък ще ям от филе

# 922
Добре де... то човек като се замисли..... това е вредно онова е вредно, цигарите, кафето... пък какви ли не статии има колко неща са вредни, ами то по тази логика да лягаме да умираме още преди да сме се родили! Все пак всеки си живее , храни се и прави неща, които го правят щастлив! Аз мисля че това е най-важното в живота, така че... в момента се чувствам щастлива че сутрин ствам и пия кафенце и пуша цигарка и най-вече че отслабвам с Дюкан, пък ако ще да е вредно!!!!!
Цунки   Heart Eyes  Hug

# 923
Pauliana , за пилешките пържолки ИЗОБЩО не е вярно че трябва да са
само от гърди. Позволени са всички части , единственото условие
е да махаш кожата.
Върни се на 1ва страница, там са синтезирани разрешените меса
и ще се убедиш сама, в това което казвам Peace
(не е лошо да прочетеш и книжката, там е написано също) bowuu

# 924
Мисля си обаче ,че с пържолките от бутчета май сгреших, въпреки че махах мазнинките днеска ми казаха ,че били противопоказни за диетата  Thinking
От сега нататък ще ям от филе

Виж сега както Вещи каза в поста си малко преди твоят, забранено е свинското и птиче месо от плоскоклюни, така че спокойно си хапвай пържоли от бутче (можеш да ги редуваш с филе) Peace

Irresistible заедно сме отговорили Embarassed
  202uu

# 925
 И аз да се включа по въпроса за вредността на диетата - newsm12  като е толкова вредна защо  през миналата седмица като ходих на ехограф и то специално заради бъреците си които до преди 5-6 години, когато започнах да се лекувам с хомеопатия бяха каменна кариера и толкова мъки съм понесла заради тях от 19 годишната ми възраст /а вече съм на 46г./ и заради тях с есенциална хипертония. А  smile3532защо  от месец януари, когато започнах тази диета кръвното ми се нормализира, smile3533 и ехографа  отново преди няколко дена отчете, че бъбреците ми са в отлично състояние няма дори и песъчинки да не говорим за камъни, че даже и 3-те кисти, които имах и те съвсем са намалели даже почти изчезнали, smile3508 останалите органи като  черен дроб, жлъчка, матка, гуша и т.н. всичко в норма.  smile3534Как ли се е получило това от този толкова вреден режим на д-р Пиер Дюкан? newsm12 Блъскам си акъла и не мога да го проумея newsm62
Няма ли вече да престанат с тези набези противниците на Дюкан? Достатъчно се ширят другаде, че и тук си позволяват smile3513

# 926
  • Пловдив
Мисля си обаче ,че с пържолките от бутчета май сгреших, въпреки че махах мазнинките днеска ми казаха ,че били противопоказни за диетата  Thinking

Кой ти каза , че са  противопоказни???  #Crazy

# 927
tan4eto83,Irresistible, момичета благодаря ви за отговрите.

Купих си книгата,ама нямам време да седна да я чета. Чака ме много тежък изпит и след работа преглеждам форума и залягам над него. Знам ,че пита вече говорени неща,ама  не смогвам всичко да изчета. Въпреки,че се старая Simple Smile  newsm47

Вие сте страхотен стимул и този форум като цяло! Благодаря ,че ви има още веднъж   bouquet  Hug

# 928
Явно съм започнала да отслабвам, БОЛИ МЕ ГЛАВАААА  newsm45 smile3514,а непрекъснато пия Вода!
В името на каузата ще го изтърпя.... Поне вече знам,че е нормално...

# 929

Кой ти каза , че са  противопоказни???  #Crazy

Една позната ,ама тя не е дюканка. Пък и аз така знам,че щом е е поскокюно..може....За кожа не си и помислям изобщо не я ям ,никога не съм я обичала....Без мазнина, само с подправки с асупер...

Благодаря ви момичета, че ме успокоихте  smile3525 newsm10 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт