Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
Тя от 5ч, когато се събудих за волейбола не се е спряла, сякаш и тя искаше да им помогне, ама уви...
още съм си +4кг. И двете нещо много елегантни се движим. В момента е висока 30 см. По размер на главичката съответствала на края на 30-та седмица. Как ви се струва? Иначе беше заела странна поза и докторът се пошегува, че се излегнала като кифла 
нещо съм изпуснала май 
Аз налитам повече на шоколадови изделия
Вчера ни блъснаха с колата и се разминахме със сериозни неща.Особено аз бях по-спокойна от всякога, просто нямам думи колко се радвам, че сме живи и здрави и ние и виновните

и после да се похвалиш.

Като не се движа е ОК, ама само ако си завъртя главата и много ме заболява, та ще ходя малко да си полегна 

!
наистина извадихме късмет, но допринесе и мъжа ми,които имаше бърза и правилна реакция
не случайно му повтарям внимавай като караш, защото дори да си караш перфектно, зависиш и от другите участници в движението
Абе човек незнае на какво е способен.Дано никога не ни се налага да разбираме
Ама като се замисля, че и аз сложих вето на първото име което той измисли ... Ама като в оня виц: - Добре мили, може да не съм права, но тогава може да ми се извиниш.
иде ми да подскачам от кеф!