Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
. Търся си обаче от тези дето повдигат и някак си прищипват бюста и го правят да изглеждаш така все едно деколтето ти ще експлоадира всяки момент!!! 

искам нагледно да го видя  Laughing
.

уби ме направо. Shocked..можеш да напишеш реклама ..ще е успешна Joy

# 61
  • София
. Търся си обаче от тези дето повдигат и някак си прищипват бюста и го правят да изглеждаш така все едно деколтето ти ще експлоадира всяки момент!!! 

искам нагледно да го видя  Laughing
Ali&Meli - последния сутиен, който си купих от Триумф е сякаш правен за мен. Много съм доволна, но не помня модела...
биб.биб - дай данни за детето си, моля. Да го впишем в списъка.

На етикета пише... Wink

# 62
.. не се хилете много де..
Е - не  Mr. Green посмях се на твой гръб, но от сърце   bouquet

Иначе аз като купувам такива атрибути потъвам в нелегалност. Whistling

# 63
 Blush Blush Blush
Добре де посмейте се ся ви е паднало  Whistling Whistling Whistling
И за да върнем разговора по темата ще попитам майките на девойки - какви сутиени купувате на вашите момичета, защото аз имам и две племенници на 12 и на 15 и от време на време пазарувам за тях, но като опрем за бельо не знам какъв е хита за тази възраст и се струхувам да не съм прекалено старомодна.

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
Ееее, Лени - много бързаш.
Още не купувам сутиени за нея. Но си харесах 2-3 модела от триумфските. Тя също.

# 65
  • София
Лени ти уж за племенничките,ама да не се готвиш всъщност за снахичките? Laughing
Ако ще купуваш Триумф и ще си добра свекървичка имам щерка за сватосване...

# 66
Шани, голямата си е със сериозен бюст вече - носим един размер ризи да речем. Малката все още е с по-скромни размери, но определено вече си носи сутиенчета, макар и от тези памучните модели, лекичките без банела и без подплънки.

# 67
ние още не носим такива нещица

# 68
Лени ти уж за племенничките,ама да не се готвиш всъщност за снахичките? Laughing
Ако ще купуваш Триумф и ще си добра свекървичка имам щерка за сватосване...
Ся щот ме знаете що за спамърка съм и само ме предизвиквате - за снахици душа давам аз! Ако трябва и Уондърбра ще купувам, ще си ги глезя много - щото като знам кво има да изтърпят с тез дзверове  hahaha hahaha hahaha

# 69
  • Sofia
............., ще си ги глезя много - щото като знам кво има да изтърпят с тез дзверове  hahaha hahaha hahaha
Хе,хе ,айде сега , а ако снахичките са по-големи зверчета?
 Между другото онзи ден моят ме попита:" Мамо, каква трябва да е жената, за която дасе оженя?" Казах му , че най-вече трябва да е добра ,да го обича и да уважава мене и мъжо  Twisted Evil.Е, да не е грозна , и тъпа , с една дума - като мама /ама съм скромна  Embarassed/.

# 70
Здрасти и от мен, отново! Предишния път останах незабелязана Embarassed
Моят 5-токласник се казва Виктор и е роден на 18.04.19997

# 71

Как бе, даже някой ти даде съвет за библиотеката.

# 72
  • София

Как незабелязана?Добре дошла!  bouquet
Леле Ali_Sun твоят син много от рано се е загрижил.Хубаво е,че взима в предвид мнението на мама.
Моят е далеч от момите все още!
Да споделя по темата,че и аз мисля да отида с Алекс на 15.09 и да се запозная/видя с новата му класна.
Истината е че досега с лекота учеше,но 5 клас е различен от първите четири,още повече че ще учи разказвателен предмет на немски.Различни преподаватели по различните предмети,съответно различни изисквания и т.н.
Да Ви похваля на мама гарджето на морето се отпусна да говори на немски.
Запознахме с едно семейство от,мъжът е австриец и наш Алекс се отпусна да говори.Колко вярно е не знам,но за мен важното беше,че се отпусна и си говореше на немски с човека.

# 73
  • Sofia
 И моят говори на Велинград с едни германци на ...английски  Laughing.Ние от немски бъкел не разбираме , та добре че човекът говореше малко инглиш  Laughing.
 Иначе и моят е далеч от момите ,питаше по принцип. Да си знае детето ,да не сбърка ,като дойде моммента;-)

# 74

Как бе, даже някой ти даде съвет за библиотеката.
Стига, бе! Направо  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed!
Отивам да търся съвета!

Общи условия

Активация на акаунт