Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Хей,Валиета привет и от мен.Забелязах те и още как,защото си в моя отбор с две момчета.Макар че моите са с голяма разлика.
Прочетох в предишния ти пост,че децата са започнали да четат повече книги,но ние сега търсим снахи,пък дано има за всички. Laughing Laughing

# 76
Хей,Валиета привет и от мен...
Благодаря, момичета!
Моят 5-токласник напоследък не е завъртал любовни истории, но с началото на учебната година няма да закъснеят. Т.е. аз снаха не си търся, разчитам на него изцяло Hug.
 А сега се забивам в сайта на читалище Светлина!

# 77
  • София
Като си говорим за снахи се сетих,че на морето една 5 годишна девойка прояви желание да се омъжи за Алекс и дори ходеха хванати за ръце по крайбрежната алея,как не ги снимах  ooooh!.
Аз примерно вървях зад тях,ами тъй де всичко трябва да бъде под контрол от сега,коя,как, защо и т.н.
Аз свекърва ли съм или лукова глава!?!
Ох днес много съм се разписала,наваксвам пропуснатото...

# 78
  • Пловдив
valieta,  децата  ти са родени в едни и същи години с моите. Само дето са различни полове.  Grinning

# 79
valieta,  децата  ти са родени в едни и същи години с моите. Само дето са различни полове.  Grinning

Вярно, но вашата разлика е по- малка!

# 80
Шани, да, маратонките са кожени и със стабилна подметка. Но в средата на юли, когато ги купихме, имаше по един чифт от всеки номер. Имам предвид втория етаж на магазина, а не подземния. В подземния има дрешки за по-малки деца и с известно ровене се намират и хубави неща на добри цени.
От аутлета на Венис, на България и Гоце Делчев също сме доволни.
Много съм доволна от Кенвело Кидс, за съжаление магазините са само във  Велико Търново и май и във Варна. Прилично качество на прилични цени. В София има Кенвело за възрастни, но и там съм купувала по някой суичър. За Овиес знаете всички, предполагам.
Фенка съм на Триумф, с бельото им противодействам на земното притегляне! Mr. Green
Иначе на Яна скоро купих спортни сутиенчета от Спридърсторс. Чувала съм от моя близка, че купува сутиени на момичетата си от  ТСМ. Аз никога не съм влизала в техен магазин обаче.
Като заговорихте и за "льобоф", нашето "гадже" остава в старото училище. Засега не забелязвам това да е голяма драма, май повече страдаме за приятелките, но ще видим.

# 81
...  newsm78 викам си аз - боже господи това le bof е на френски и не го знам помагало ли е, дреха ли, някоя школа ли  newsm78...
а то какво било  Joy
Моя син е голям образ като реши да впечатлява някоя девойка - вади труфилата, проверява си ноктите  Mr. Green, пък гелове, прически  ooooh! и току подпита: Така добре ли съм.

# 82
  • Sofia
Моя син е голям образ като реши да впечатлява някоя девойка - вади труфилата, проверява си ноктите  Mr. Green, пък гелове, прически  ooooh! и току подпита: Така добре ли съм.
  LaughingБраво на твоето момче. Всички трябва да са така, ама моят залага на това, да впечатлява момичетата със знанията си .Засега ,успява  Grinning

# 83
  • София
Добро утро девойки!

Браво на твоето момче. Всички трябва да са така, ама моят залага на това, да впечатлява момичетата със знанията си .Засега ,успява  Grinning
И аз се подписвам под същото.

Знам за случай,при който момчето до определена възраст не е обръщало никакво внимание на външността и дрехите си,например до 14-15-16 години.
След това на 180 градуса,само маркови дрешки.Та от едната крайност на другата!
Мен ме е страх да не стане така и при нас,че не знам бюджета дали ще издържи  Rolling Eyes.

# 84
Добро утро девойки!

Браво на твоето момче. Всички трябва да са така, ама моят залага на това, да впечатлява момичетата със знанията си .Засега ,успява  Grinning
И аз се подписвам под същото.

Знам за случай,при който момчето до определена възраст не е обръщало никакво внимание на външността и дрехите си,например до 14-15-16 години.
След това на 180 градуса,само маркови дрешки.Та от едната крайност на другата!
Мен ме е страх да не стане така и при нас,че не знам бюджета дали ще издържи  Rolling Eyes.

За сега ние не ги впечатляваме девойките нито с външен вид, нито с нещо определено, но е факт че в стария клас си имахме "сериозно гадже" и 3-4 страхотни приятелки. Плюса на Боби е, че е голям кавалер и като цяло с едоволствие си говори с момичетата и им прави компания, докато другите момчета имат по-интересни занимания като ритане на топка да речем. Честно казано, ако съм сериозна изобщо не ме вълнува за сега дали има или не успех сред момичетата - дори бих предпочела да поотложим сериозните приятелства за след 8-ми, 9-ти клас, но това е божа работа дето викат хората.
Ali&Meli да ти кажа и аз съм чувала за много такива случки и като имам предвид, че на моите генетично им е заложено от по-добрата семейна половинка да са суетни и да се стремят да изглеждат добре, почти съм сигурна че и при нас ще настъпи такъв момент  Rolling Eyes, дано само се поразминат с времето двамата - защото иначе тотално ще фалираме  Joy

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
valieta, привет и в тази тема!
С тези 2ма сладурковци, не можеш да си незабелязана... След малко ще драсна едно ЛС до нашата любима мод-ка Ели, да ви включи в началния списък   bouquet

Агли, мерси   bouquet
Аутлета и въобще целия Венис не го харесвам. Попадала съм на много некачествени дрехи, с тази марка.
Спридерторс тоже не ме грабна.
Понеже целогодишно купувам дрехи и на двамата, та не сме го закъсали. Не се шашкам, че наближава 15.09. Пък и ние все още не сме летували  Joy

# 86
  • София
Привет петъчно и от мен  Simple Smile
Синът ми е казва, че до 8-ми клас няма да се занимава с момичета. Няма 6, няма 5 - срок имаме. Както и вчера писах - мнооого е далеч милия от тийн вълненията. Практически не общува с момичета с изключение на една братовчедка, с която имат малка разлика. В класа имаше няколко приятелчета, които бяха все на неговия ум и си бяха достатъчни с чисто момчешки глупотевини.
Валиана, не сме те пропуснали. Бях ти писала за читалище Светлина - имат хубав сайт, сега го отворих и се оказа, че имат много сериозна библиотека. Ако имаш нужда да те упътя, след като разгледаш сайта - насреща съм  Simple Smile Ето го на картата: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a9eedb5f9adba1be44beb3f9343e5b … ame=&size=5x4

# 87
И моя още с насмешка гледа на любовните вълнения на деца от тяхния клас, пък да видим...Малко е срамежлив  ooooh!

# 88
Шани, благодаря за вниманието!
bib.bib, и на теб благодаря, още снощи посетих сайта, но днес нямах време да ги заведа, ще  отидем в понеделник, знам го къде е наблизо съм учила.
И на МерСедес, тя си знае! Hug
Нещо ми напомня на Оскарите.

# 89
...  newsm78 викам си аз - боже господи това le bof е на френски и не го знам помагало ли е, дреха ли, някоя школа ли  newsm78...
а то какво било  Joy
Joy Joy Joy
Мила, аз съм си френско-говоряща и влюбена във всичко френско, ама чак пък толкоз...

Общи условия

Активация на акаунт