Септември иде, август отминава - коя ли ще е петата ни мама?

• 15 570
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле заваляха бебчовците,
ЧЕСТИТИ МАЛКИ АНГЕЛЧЕТА НА ДИДКА И АСЕТО! ДА СА ЗДРАВИ И СИЛНИ ЛЪВЧЕТА И МНОГО ЩАСТЛИВИ! И НА МАМЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

# 106
Ох, аз се скъсах от бързане да ви съобщя за Асето, но добре че Хедра ме е изпреварила  smile3501 За жалост до сега висях в КАТ, но съм решила, че днес няма а се ядосвам, защото имаме страхотни новини  newsm44
Сега да ви кажа как се разви всичко... Значи сутринта в 6.00ч. получавам СМС от Асето горе-долу със следното съдържание "Роди се Теодор ..."  Shocked И изпаднах в паника  Shocked Как така Теди? Нали Любчо трябваше да бъде  newsm78 И тъкмо да звъня да питам какво става и виждам, че ми е написала, душицата, че  СМС-а е за Дидка. Решавам, че няма да звъня в 6.00ч., но към 8.00ч. вече не ме свърта и се обаждам на Асето да я чуя.  Никой не вдига  Thinking И в 8.30ч. ми се обади, като на въпроса "как си", ми отговори "раждам"  Heart Eyes Та така... явно грешката е била вярна  Joy
Момичета, да сте ми живи и здрави и малките бебковци и те!!! Много съм щастлива за вас и много ви обичкам!!!
Ваня, стиснала съм палци и на ръце и на крака  fingerscrossed  Heart Eyes Чакаме добри вести  Peace
Иринка, не е късно и ти да се включиш в днешния ден Wink Дано те пооблекчи хемороида  Praynig
Ох, ставам малко да се пооправя, че от вратата веднага на компа се залепих  Embarassed

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:21 от red_sonya_

# 107
Божееее какво става бе момичетаааааааааааа newsm44 newsm44
И аз получих ранен смс от Диди но съм толкова развълнувана че не мога още място да си намеряяяя
Мила моя Диде да ти е честито малкото момче!!Сладкия ми Теди много да те радва! Бързо да се прибираш в къщи възстановена и щастлива!!Знаех си,че ще родиш толкова лесно!Много се вълнувам направо  newsm44 newsm51
Асееее жив и здрав да е Любчо!Много щастие на цялото семейство ви желая!Голям мъж си си отгледала Hug
Момичета аз съм толкова развълнувана,че не спират да ми се насълзяват очите!!Толкова е хубаво!!Нешите бебета се раждат!! smile3501 newsm44
Хайде Ваня с теб сме миличка!!Дано има телефоните на други мами,че вестителката на бебета днес и тя се обеби!!!
Муц ние чакахме снощи до 2 часа ама виж не дочакахме май  Mr. Green
Искам и аз вече да раждам!!!Толкова се вълнувам,че нямам търпение да се появи и моето бебе!

# 108
Олееее  Grinning

Асенце, честито момченце, душицо!!! Голям, здрав и послушен да расте! И много да ви радва! Нямам думи от радост, такова вълнение ме е обхванало....  smile3525

# 109
Малее почна се момичета!
Честити бебчета на Емичка, Дидка и Асето!Да са живи и здрави и много да ви радват!
Искам и аз вече да раждам!В този ред на мисли искам да ви питам по време на контракция къде трябва да ме боли?Защото аз всеки ден си имам контракции, но мен ме боли кръста, а днес една приателка ми каза че нея я боляло корема и аз малко се пообърках!?

# 110
Олее, колко нови мами. Развали ни се нета от 2 дни и чак сега влизам.

Момичета, да са ви живи и здрави дечицата. Много радост да носят в къщи   Heart Eyes
Сид, Емичка, честити дъщерички. Да растат мили и красиви като майките си  bouquet
Дидка, Асе, честити ви момченца. Да растат палави и засмяни юнаци  bouquet

Юник, стискам палци всичко да мине (или да е минало) по план Heart Eyes

# 111
  • В средата на времето
Асе, честит ти малък-голям Лъв  Grinning Hug Да расте здрав, силен и добър. Да е радост за мама и татко, и за кака Сияна!     bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • София, Младост 2
Искам и аз вече да раждам!В този ред на мисли искам да ви питам по време на контракция къде трябва да ме боли?Защото аз всеки ден си имам контракции, но мен ме боли кръста, а днес една приателка ми каза че нея я боляло корема и аз малко се пообърках!?
Болките в кръста означават, че бебето не е в оптимално добра позиция за раждане - вероятно е от дясната ти страна и завъртяно по кофти начин спрямо гръбначния ти стълб. Когато бебето е в такава позиция, се налага да прави едно допълнително завъртане, докато минава през таза и оттам раждането може да е по-продължително и по-болезнено Confused
За щастие има доста какво да направиш, за да коригираш нещата преди раждането и даже по време на раждането - ето тук може да прочетеш повече по въпроса (пропусни голямото каре с реклами отгоре и скролвай до началото на текста):
http://www.gentlebirth.org/archives/postrppr.html

# 113
Честито на Дидето и Асето,много се радвам за вас момичета че всичко е минало както трябва.Да са ви живи и здрави рожбите и да ви радват само  bouquet
Днес май ще има много бебчета
Момичета така като гледам как всички тръгват да раждат по рано и почвам да се притеснявам дали и моя бебок ще си дочака термина Rolling Eyes

# 114
Честити рожбички на Дидка и Асето, да сте живи и здрави и 4мката Simple Smile малките ви мъже много да ви радват а на вас ви желая много много бързо възтановяване и даснимки на бебоците  Hug newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 115
  • Варна
Проверих за нови бебета - още няма новини за Юник - дано всичко да е наред с нея и бебето  Praynig
Аз се връщам от консултация. Изследванията на кръв урина и дупе са добре. Бебо с малко учестен пулс - ама как няма, като майка му гаврътна една кола и хукна към болницата че закъсняваше и стигна там с изплезен език  Laughing
Доки каза, че плацентата ми била още много свежа и момъка ще си откара до термин. Иначе килограмите ни пак не излизат много - 2500 гр., ама пък главата му е вече 95мм - като за новородено  #Crazy Но тя го обяснява с това, че явно бебето се очертава дълго, а килограмите се мерят на база на обиколката на коремчето което в нашия случай е по-издължено. Така, че няма причина за излишни притеснения. Позицията ни е правилна и засега нямаме основания да не раждам нормално  Praynig Слава богу!

# 116
Браво Juliko за хубавите новини!!!И нашия пулс вчера беше неспокоен!!Ама мама пи кафенце и не беше хапнала и за това може би!Но според док всичко си е идеално! Heart Eyes
И аз чакам новини от Ваня и не спирам да я мисля-и малкия бебко също Praynig Praynig PraynigВаня с теб сме миличка!!!Предполагам,че вече всичко е минало и си най-щастливия човек  bouquet

# 117
Вчера се видяхме с Юник в болницата. Секциото е след обяд. Може още да не е приключило. Тя ще си носи лаптопа и ще се отчете когато има възможност.
Виждаш ли Ванче, всички мислим за теб и твоя малък хубавец  Hug
На Асето и Дидка - ЧЕСТИТО!!!   bouquet

# 118
Ехаааа, ама съм пророк!  Казвах ви аз вчера, че все някой ще превари Юнийк, а то 2!

От сърце честито на Асето и Дидка.  Да им растат здрави и палави синовете, да се радват взаимно.

Някой се оплакваше от хемороиди - пробва ли Прокто-гливенол?  Тук или в един друг форум, не помня, но някой го препоръчваше при проблем на бременна.  Това е едно от най-хубавите лекарства, болкоуспокояващо и заздравяващо стените на кръвоносните съдове.  Маже се по 2 пъти на ден, до седмица.  8-9 лв. струваше.  Който ще купува първо да прочете листовката, че не можах да намеря моята, за да съм сигурна, че е безопасно при бременност!

И аз днес ходих на преглед в Токуда - всичко наред според д-р Попова.  Бебата е около 2600 г., тонове - нормални, плацента също.  Да видим кога ще е изненадата... 

# 119
  • Бургас
Ари, мъ, Ваньооооооуу Joy, Марса пита вече за твоя хубостник, иска да и е батко:)! Чакааам теееееееее! Ти да ми драчнеш тука, баш тебе да чета. Друго си е!  Hug
Шейле( ТИ МАЙКА , ТИ БАЩА Joy)Стела, Уанда и други..гледате ли олимпеадътъ, бе? Кефят ли ви мъжките на каяците? Laughing Наш'те на 2-ро, брей. Ашколсун! Аферим! Кат родъ каж'те какво да направя за мускули, бе? Искам да тура на прасците, тва от колоезденето ли ставаше, че нещо спортът съм го зарязала сериозно. Ма не ща фитнес.
Мами, намислила съм да се изруся...кажете нещо по въпроса..хихихи..да постоя малко руса и както имам синьо леще, да са вида на какво приличам..а после ако не се харесам, ще се почервеня..ако и така не се..то се видело, че ще съм си брюни, както една приятелка казва с " лайняни очи"( вместо кафяви), ама това тяяяяяя го казва, не аз..аз съм културна жена:)))))))
Ох, сега в едно ресторантче една груба мама на съседната маса как крещеше, пък после говореше през зъби на малката си дъщеричка, лелееее..а горкото плаче, ли плаче..седеше си кротко милото и нещо я попита ли, какво ли..и тази като се извърте и като фрасна детето през ръцете..бе мааани..оффф;)
Мене коремът ми долу, още малко ще се свлече на земята, а ни контракции, ни води, ни тапи. Тва па тва. Само яде и спи, бащичко..хахах : Crossing Arms
А вчера едни гости като надонесоха отново дрехи, кенгуро, детски книжки, мълиииии...отсега епълна с дрехи малката, камо ли после, като заидват след раждането другите гости..всичко е в кашони, изпрано, изгладено, чисто нови, употребявани..ама са много мънички и красиви всичкииииииии..в умиление изпаднах пак като ги разглеждах..ама буйки, шапчици, възглавничка, бе всичко..нямам думи..хората много ме обичали..а аз не мога да изразявам обичта си..
Затова като ви кажа лека вечер, обаждайте се, означава, че ми липсвате като зачезнете и ...така..

Общи условия

Активация на акаунт