Септември иде, август отминава - коя ли ще е петата ни мама?

• 15 572
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ваня кат гладни мечета майка си как чакат-ей така те чакаме и ние!! Hug Praynig
Муцо не съм съгласна с тебе! NaughtyЗа русото имам в предвид и сините лещи!Ари мола ти са и в клипове с Божинов ще почнеш се снимаш накрая!КАто кака ни АЦиЦия!!Не давам аз и толкоз!Нек и другите се изкажат!И аз това си мислех оня ден и викам на мама-искам съм черна ил руса/че съм сега неопределена/макя вика-"ти си ненормална,раждай вече че тея хормони ще те довършат" WhistlingДаааам мойта макя всеки ден ми повтаря,че от бебе съм си сбъркана нещо! #CrazyМи така де обича ма жената Mr. Green
Иначе исках да питам-смъкнаха ли ви се коремите бе майчета??Моя седи високо горе-кат за мъжчко чадо Flutter-и още не е паднал newsm78

# 121
  • Варна
Мирка и моя корем все нагоре се вири - май му е ранко да пада още - казват до 2 седмици преди раждането падал  Whistling
Пък за пребоядисването и на мен ми хрумнаха идей да се изсветля преди няколко дена - ама после реших че е от хормоните и да не се окипазявам баш сега като наближи времето да се запознаваме с детето - тъй де - да не го стресна милото  Mr. Green

# 122
Аз па викам-"с нова визия да посрещна беба,да се не срами от макя си" Mr. Green
Иначе и аз съм чувала че 2 седмици преди раждането падал ама знам ли вече-толкова е индивидуално!!Ако е до 2 седмици значи тамън за раждането ще ми падне на менека Praynig

# 123
 smile3525 smile3525 smile3525
честито на дидката и асето Simple Smile!!!!!!!!!

# 124
Мире и моя тумбак си седи високо горе и не се смъква на долу
Още ли няма новини от Юник

# 125
Асеееее, честито мила!!!!! Ти се базикаше с мерките и теглилките, ама всички ни изненада;))
Да ти е живо и здраво момченцето и мнооооого радост да ви носи!!!!!

Айде клюки;)) Дидка е добре! Изглежда страхотно, а малкият е приказен просто;))) И Дидка веднага започнала да кърми, пу-пу! Ама тя ще има лаптоп май, така че ви разказва.

# 126
Здравейте сладурчета, какви добри новини имаме днес  newsm44 newsm44
Няма по-добро - от живи здрави сладки малки бебчета!!!! Желая същия късмет на всички нас  newsm10

Ужасно се радвам за семействата на Асето и Дидка! На техните малчугани желая здраве и щастие, да растат обградени с много любов и грижи!  newsm51 newsm51 newsm51

Моля се и стискам палци за скорошни добри новини и от Юник newsm17 Дано всичко мине леко и тя да се успокои!  newsm51

Муци, ти си голям образ, повдигаш градуса на настроението винаги! Поздравления за доброто чувство за хумор!!   love001

Аз си лежа и се разлагам, вече коремата ми тежи и колкото и да ми се искам да ходя нагоре надолу нямам силици. Малкия не спира да се върти..все си мислех че в тези напреднали седмици трябва да се кротне - ама нямаааа  balloon Корема ми по моя преценка е паднал...така че се надявам до 2 седмици и аз да се похваля с нещо ревящо  smile3521 Иначе понякога като седя и кръста си ме боли и контракции си имам - всичко каквото си трябва

Специални благодарности на Ирини за темичкака  Two Hearts

# 127
Мире и моя корем си седи високо Crazy...аз като говорих с моята докторка за пътуването ми до София тя ме предупреди и успокой че ако ми падне корема до няколко дена ще родя...та ако стане понеделник вторник изобщо да не тръгвам да не раждам някъде по път. #Crazy

# 128
Ми и моя корем не го виждам да е паднал, честно каzано. Не zнам. Или аz не раzбирам  Thinking , както и да е... И първия път не можах да раzбера падна ли  иzобщо..
Чакаме, чакаме...... Whistling

# 129
  • София
Хе-хе, най-после и аз да се представя като вестителка.  Laughing Имаме си още едно бебче днес:

Юник си има бебе Никола- 52 см., 3900 гр. stork-boy
И двамата са много добре, секциото е минало идеално, майчето обеща по-късничко да се включи.

Сядам да ви чета, след малко ще пиша пак.  Hug

# 130
Преди два часа се опитах да се включа, но ми се скапа компа!
Да не ви остави човек за 1 ден без контрол и тук наводнение от бебета, а?
Сладурки мамини, Емичка, Дидка, Асе! Да са ви честити рожбичките! Много радост на всички!    bouquet
За Юник се надявам, че всичко е минало ОК и ще ни зарадва скоро с новинки. Hug

Аз вчера бях на контролен преглед. Всичко е наред със Зрънчо, но не и с моя хемоглобин. Паднал е на 90  Confused Сега ще се тъпча с желязо до края, когато и да е той  Crazy ooooh!
Аз имах гости - една приятелка от фотографската тема, та скоро ще ви се изфукам с прекрасни коремчести снимки.

# 131
Ехаааааааааааааааааааааааа!
Честита рожба на Юник!!! Живи, здрави и бързо въстановяване!

Hug Hug Hug

# 132
Момичета,за кореми си приказвате...мойта докторка пък ми каза ,че падането на корема бил най-малкия признак за наближаващо раждане...щото можело и 1 час преди да родя да падне newsm78И аз все се ослушвам за сигнали в мойто тяло ,ама нищо не подсказва за скорошен финал Mr. GreenВчера и секс правих с надеждата да я подсетим тая девойка ,че я искаме лъвица ,ама недосетливо тва детенце, ей LaughingУтре ще ходя на преглед да видим кво става,наближава ли нашата среща с бебинка Heart Eyes
Аз пошетах малко и една торта направих ,че мъжо утре ша остарява Mr. Green
Някой изварявал ли е вече шишета,помпи???Аз одеве ги изварих ,ама то толкова котлен камък има по тях...сега кво да ги правя? newsm78И къде да ги съхраня докато ми потрябват?Сори за тъпите въпроси ,ама в последно време все такива тъпи ги задавам  Sick
ЮНИК ,ЧЕСТИТО ТИ СИНЧЕ!!!!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,БЕБЧО МНОГО ДА ВИ РАДВА ,А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!!!! Hug

# 133
Мила Ваня да ти е честит малкия Никола Много да ви радва с усмивките си!!
Бързо възстановяване ти желая!!  bouquetЕххх колко е хубав днешният ден

# 134
  • Варна
Юник - Честито ти бебче и на тебе   bouquet
Да ви озарява със щастие и ти бързо да се възстановяваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт