Любители на котки - тема 12

• 32 713
  • 620
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Има ли я й и в по-голям формат,че този идва малък при мен и много грозно се разстяга на десктопа. newsm78 (не искам да стои само в центъра)

# 91
  • София
Дай размерите на десктопа и да видя к'о мога да направя.

# 92
  • Варна
има я, ама чакай да я намеря и ще сложа линк

Ето:

http://media.snimka.bg/0463/007180786-big.jpg

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 23:52 от Mims-Mims

# 93
Ан Мари, страшна картинка са - бебе и коте  Laughing
Маусбени, щастлива тя, ама аз съм егоист, искам да е щастлива само с мене  Mr. Green
Шушулче, това с гадните съседи си е жив кошмар. Наште едните са такива де, роднини са ни при това, ама са заграбили част от земята ни и от години имаме разправии. И са много гадни хора, баба ми бяха били, дето е на 90 и кусур години и после се оплакали в полицията, че тя тях била  Shocked Ама котките явно усещат що за стока са и дори не припарват в техния двор. за щастие не им е дошло на ум да ги тровят , но пък за децата винаги ме е страх като са близо до оградата, да не им хвърлят някой камък или да ги залеят с нещо...  Tired

# 94
  • София

17 инча( извинявам се за спама )
Може ли и за 19 инча ?

# 95
  • Варна

Може ли и за 19 инча ?

mausbeni, линка, който пуснах (редактирах си поста) е за 17 инча. Става идеално, пробвах го. Предполагам ако го разпънеш и на 19 пак ще е добре

# 96
  • София

Може ли и за 19 инча ?

mausbeni, линка, който пуснах (редактирах си поста) е за 17 инча. Става идеално, пробвах го. Предполагам ако го разпънеш и на 19 пак ще е добре

Работния ми е 17 инча и вече е изтипосан котарака.В къщи е 19,като се прибера ще пробвам и там. Peace
Много ми харесва този мачок Heart Eyes

# 97
Здравейте!!!!
Уффф  Crossing Arms отпуската свърши Crossing Arms

Вие доста сте изписали...чак нова тема сте почнали.....
У нас беше лудница една седмица... 2 котки, 1 дете и още едно по голямо дете(мъжу)...  Crazy Като казах котки... не се спират цял ден се гонят, закачат и ме ядосват. Все още спят в отделни помещения,че .... то няма да ни оставят да спим... Naughty Това дребното няма наяждане,голяма ламя е... ooooh! , а кака Джес докат се накани да си хапне и онова си умело чинията и хукнало към купата на кака си  Mr. Green И оная му пляска един шамар и изчезва, а то омита всичко.....тя пак гладна  Joy По натам ще пусна малко снимки...  Heart Eyes
Добре дошли на новите попълнения Peace

# 98
  • София
didi_hris - ти се появи най -после.Значи се спогодиха накрая,сега остава любовта между тях да се зароди Crazy

Току що го получих - http://ziza.es/2008/05/27/6.html

# 99
  • София
Много готин линк, набързо хвърлих едно очо на котаците Simple Smile
Алекс все още лапа само собствените си юмруци, все още не е посягал на ушите, опашката или лапите на Харо  Joy Joy Харо от време на време прокарва опашка по лицето на Алекс, но сигурно това ще е до време Simple Smile

Диди добре си се завърнала. К'о да кажем ние с гайдите дет изобщо не сме почивали Simple Smile
Зоро и Джеса явно се забавляват заедно Simple Smile

# 100
  • София
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_43668244

Цитат
Запознайте се с четириухата котка Йода!

Цитат
"Той си е нормална, любвеобилна, любопитна котка и ни е много хубаво, че го имаме. Само дето има странна мания по хляба - не мога да оставя хляб на плота дори за момент. А и когато мърка, нищо не се чува. Единственият начин да разбера, че го прави, е да си сложа пръста на гърлото му, за да усетя вибрациите."

# 101
Мале, ма, това на трол прилича.

# 102
  • София

Shocked
 hahahaТака все ще се чудиш по кои уши да му се караш.Нали майките ги удряли с лапа по ушите,когато са малки и не слушат.

# 103
  • Варна
 Shocked егати Йода-та........

# 104
Моят бълхарник така ме ядоса преди малко, че...
Всяка вечер той ми застана на прозореца и дава знаци да влиза. Аз му отварям прозореца и той знае, че трябва да влезе. Да, ама днес, отворила съм прозореца и треперя да не ми влезе някой комар, а дрисльото се мрентосва и накрая седна до отворения прозорец и не мърда. Сега е отвън и ми намигва предизвикателно, дали да го прибера? Заслужава ли?

Общи условия

Активация на акаунт