Любители на котки - тема 12

• 32 714
  • 620
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Didi_Hris - трябвало е още неща да изпросиш  Mr. Green
Не стига ,че не те предупредиха отрано ,ами в последния момент и да се чувстваш неудобно Crossing Arms

AnMаry -ти от вкъщи ли бачкаш?

Пинко понеже е добре гледан котарак  Whistling,нещо взе да ми тежи нощно време.Нали се вре да спи на и между краката ми, опъва одеялото,отвива ме и ме буди .А и като реши ,че му е студено и не може да спи отвън.Идва,боцва ми един студен нос да ме разсъни и да му повдигна завивките.Тази нощ изобщо не спах заради него  Naughty

# 556
bouquet   вчера не ми остана време да кача снимки, но днес бързам да ви покажа нашата глезана    Simple Smile

Хубав ден на всички    Simple Smile

# 557
  • София
Как се вре в това малко пространство newsm78

# 558
  • София
Не бачкам вече Simple Smile Ръчкам по нашите си сайтове Simple Smile
На мен ми е студено, но ще трябва да припкам навън.

# 559
Със саксиите и аз имах проблем - ровеше в тях. Купих цветарска пластмасова мрежа за букети. Направих въздушни обемну рола около стеблата, така, §е заемат цялата сакция, а в същото време не спират изпарението на водата от пръстта. Привързах ги с цветарска тел към саксиите и ве§е няма как да рови, нито и е удобно да се катери върху тях.

Мога ли да те помоля, ако имаш възможност, да снимаш опаковането на саксиите, че на мен вече цветя не ми останаха  Cry

@->-- wild flower , много учена котка  Grinning

# 560
Yani_cat, честито ти бебче!

Честит рожден ден на Supermama на патерици   bouquet

@->-- wild flower, чудя се на твоята писана как се събира там, че и комфортно й изглежда!  Simple Smile

Момичета и в частност варненки, вие оставяли ли сте си котките на "хотел" докато ви е нямало за известно време? Вече мисля за новогодишните празници и съответно трябва да уредя мой Рижко някъде. Проблема е, че няма кой познат да го вземе, затова обмислям да го оставя някъде платено. Мислех си за стационар във ветеринарна клиника. Няма да му е приятно на Рижко сигурно, но при положение, че вкъщи няма да има кой да го храни и да му чисти за пет-шест дена, е по-добре все пак на стационар... Предпочитам Рижко да е затворен миличкия в стационар, отколкото без храна и въобще грижи. Вие имали ли сте такива ситуации?

# 561
  • София
Аз миналото лято бях поставена пред тази дилема. Но в крайна сметка хотела отпадна, защото щеше да излезне много скъпо. Успях да уредя една баба да идва да храни Харо.
Но при положение, че няма никаква друга алтернатива, мисля, че хотел е най-удачно.

# 562
Аз моята я давам да ми я гледат познати.
За хотел не знам, но съм виждала в един сайт специални купи за храна и за вода, които са за по-дълго отсъствие.

ето ги - http://bg-pet.com/Cats/CatBowl/razpr.htm
верно, че не са евтини в този сайт, но сигурно се намират на по-добра цена

аз така бих оставила котката, ако трябва да се самоотглежда сама
не знам какви са хотелите за животни и как се грижат за животните в тях
сигурно обаче живеят в клетки...а едва ли ще се чувства по-добре в клетка, отоклкото в няколко стаи...
повечко храна, вода и играчки и мисля, че ще преживее 6-те дни без кой знае какъв проблем

# 563
  • София
Не ми се е налагало.
Но имаше вероятност да отсъствам 6 дни през лятото и бях говорила с приятелка да наминава.
Няма да издържа финансово за хотел ooooh!

# 564
  • Варна
Има ли хотел във Варна изобщо  newsm78?
Фокси винаги остава в къщи като пътуваме, сестра ми идва всеки ден да го храни и да му почиства тоалетната. Най-дългият му период да стои сам е 20 дена  Shocked, това вече е много. Не е лишен от нищо през това време, но определено му липсваме ние. Като се приберем настъпва лудница. Бих го носила в познати да го гледат когато отсъстваме, но всички имат животни и няма как.

# 565
Ако Рижко не повръщаше от време на време, щях да му намеря у кого да остане на гости, ама ... Confused
Има време до празниците, ще видим дотогава какво ще излезе, но засега ми остава само идеята със стационар във ветеринарна клиника. Ако намеря някой да наминава всеки ден, супер ще е!

# 566
Да във Варна има частна ветеринарна клиника с хотел, сега не мога да дам телефон, но ще попитам
и скоро ще го съобщя.

# 567
  • София
Не е ли време за нова тема?
У нас положението е много нормалише. И Харо и малкият се мият взаимно. Поне за тяхната хигиена съм спокойна Simple Smile

# 568
Привет момичета,
аз продължавам да ви чета, но не пиша.
Днес реших да се похваля, че скоро ще си вземем котьо. Най- вероятно в петък вечер..
Занесохме му котешка тоалетна и нашите познати са го научили да я използва. Дано да го прави и в нас  Simple Smile Казаха ни, че вече не сучи и може да го вземем. Да видим как ще се справим.

Измислихме му и име - Фокси, защото е рижав. Дано да не се изплаши много от пренасянето и новото място. Надявам се скоро да пиша и със снимков материал.

Тези дни трябва да се консултирам с вет. за обезпаразитяването, защото макар и той да не е излизал навън, майка му живее на двора. Много се притеснявам как ще давам хапчета като не съм го правила никога, а и малко ме е страх от животни. Добре, че ще е малко коте и ще можем да свикваме един с друг постепенно.

До скоро.

# 569
  • България
miracle ще се справиш, не се притеснявай ... първо е все едно гледаш малко бебенце, но после насладата от животинчето е голяма ...

Ефче си има баба - гледачка, когато отсъстваме (т.е. майка ми) - тя ние "спешна помощ" за всичко, сега гледа Коко, когато трябва и Ефи. Първите пъти, когато пътувахме - носихме Ефи и маша у тях, но там котката много я съскаше и не се чувстваше конфортно, затова тя реши, че ще идва по - добре на ден по два пъти - но да се грижи за тях у нас. Сега са големи приятелки - Ефи и баба й..., ама й се мазни...а тя майка много не си пада по котките, защото досега все кучета сме гледали ... ама кво да каже жената, щом трябва ... ще ги харесва, заради мене  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт