Любители на котки - тема 12

• 32 695
  • 620
  •   1
Отговори
# 600
Здрасти Тед кат, ами аз много не съм редовна при рицарките, поради същите причини, но пък ми допадат и ми станаха много близки и за това се мяркам и там от време на време, забелязах липсата ти и си мисля, че не е лошо да наминаваш понякога, при тях винаги ми е било приятно, а сега открих и тази тема, която също ми харесва и ще ми бъде много полезна в отглеждането на котето, което се надявам утре да е при нас.

# 601
  • София
Didi_Hris - и ние сме по белите.
В къщи има електронен термометър.Прибирам се снощи.Пинко ме посреща с огромна разперена опашка.Погалих го аз,прибрах опашката.След малко отива към мястото на термометъра и пак се появява с огромна опашка,отново я прибирам и така няколко пъти.Но изобщо не се святкам smile3555,че нещо не е наред.По някое време поглеждам към термометъра ,а той с едни странни надписи мига.Отивам до него,една жичка стърчи.Термометъра е закачен на едни тръби и е високо вдигнат над 1,50 от земята,но явно нашия си е подърпвал кабела и накрая е успял да откачи едната жица.Като видна майсторка се заех с поправката,фрасна ме тока  smile3527(много съм скарана с тема ток).След това да видите по колко пъти проверявах дали съм го изключила от контакта  fiuuuuuu.Накрая го оправих,но още се колебая дали да разказвам на приятеля за случката,че такъв скандал ще отнеса за това,че пипам,без да съм изключила от тока.

# 602
  • София
wb Джавата е с парола Simple Smile

# 603
Didi_Hris - и ние сме по белите.
В къщи има електронен термометър.Прибирам се снощи.Пинко ме посреща с огромна разперена опашка.Погалих го аз,прибрах опашката.След малко отива към мястото на термометъра и пак се появява с огромна опашка,отново я прибирам и така няколко пъти.Но изобщо не се святкам smile3555,че нещо не е наред.По някое време поглеждам към термометъра ,а той с едни странни надписи мига.Отивам до него,една жичка стърчи.Термометъра е закачен на едни тръби и е високо вдигнат над 1,50 от земята,но явно нашия си е подърпвал кабела и накрая е успял да откачи едната жица.Като видна майсторка се заех с поправката,фрасна ме тока  smile3527(много съм скарана с тема ток).След това да видите по колко пъти проверявах дали съм го изключила от контакта  fiuuuuuu.Накрая го оправих,но още се колебая дали да разказвам на приятеля за случката,че такъв скандал ще отнеса за това,че пипам,без да съм изключила от тока.

Ами направо плачеш за скандал
 Naughty това с тока не е шега работа
на мен ми е гърмял контакт в ръката , а смо вклюих печката - чак главният бушон изгоря
после близо месец ходих с мехури и черна бакелитна длан
и хич не си и помислям да пипам ток

Но ми хареса как мацоранчето се е въртяло в разперена опашка  Hug

# 604
  • София
Снощи като разказвах на баща ми за моите премеждия,и той каза:Следващия път трябва да слушаш какво ти говори Пинко  Embarassed
Той си идвал нашия с настръхнала опашка да ми подскаже ,че има отечка на ток,но кой да го разбере.

# 605
Снощи като разказвах на баща ми за моите премеждия,и той каза:Следващия път трябва да слушаш какво ти говори Пинко  Embarassed
Той си идвал нашия с настръхнала опашка да ми подскаже ,че има отечка на ток,но кой да го разбере.
  Joy Joy Joy
 hahaha

# 606
Мяуууууууууу на целата компания  Hug
Мен нещо пак ме хвана липсата мили деца , ма ко да се прави , бременна му работа  Crazy
Не съм чела всичко признавам си без бой  Blush ,ноооооо видях колажчето на АнМари , че и Гугито там милото.
Мерсаж на АнМари !!! Hug

Ма не видях нещо Рет на Диди и Алина на Лебедуна , сега ще поровя и за техни снимчици и да помоля да ги включиме и тези двенките диваненца мамини в общото колажче  Heart Eyes

Маусбени , вече няма да си играеш с тока, че не е шега работа. Пинко и той така  Hug
Ние в ТУ (АнМари ти ще ме разбереш  Mr. Green ) имахме един предмет "Охрана на труда " се викаше , ма ние му викахме "Охрана на трупа " Mr. Green
Сиреч, нали сме инж. требе да знаеме как да се пазиме от тока. Е познай кой не се опази ...  моя милост първа я жегна тока  bowuu
Ейййййййй хора, като те жегне тока, в зъбите се получава едно странно усещане, все едно си ял обвивката на шоколада, тая шумолящата (аз й  викам златце )  Sick Sick Изтръпването на ръцете и краката, блясъка в очите и настръхналата перушина .... туй го оставям без коментар  Mr. Green
Ама оцелях де, та ... опасничко си е бая , да знаете  Crazy личен опит  Joy

# 607
 Мамина садка Алинка

Маминко садинко Рети

Пък забравих да ви кажа, че Гугито нещо ми куцука от 2 дена, къде ли се е пернал  Thinking
Намерих и един труп на пчела , може и тя да го е жегнала по лапичката, ма за да съм по-спокойна .... после сме на рентген, да видим какво е дереджето  ooooh!
Ходихме преди няколко дни и до ВЕТ-а да уговяряме час за нова фризура и понеже не давам да ми го упояват детето  Naughty, та Доки седи и се чеше и вика "Аааааааааа тогава вие ще си го държите  "  hahaha Joy Joy
Още помни милия ноктите и зъбите на Гугито , преди да успее да го упои за кастрирането , бая зор беше видял с нашето диваче  Mr. Green

# 608
  • София
Прерових темата, Рет го копнах, но Алина я нямаше в таз тема. Тъкмо щях да пиша Simple Smile
След малко ще го накачуля и тях Simple Smile

# 609
  • In a surreal moment!
Ооооо Ан Мари    bouquet    Heart Eyes  , толкова се развълнувах да видя моите бандитковци в този красив колаж !!!
Безкрайно благодаря !!!
Те сега си спинкат до камината , изядоха кокалчетата на половин пиле и са на шест - мамини кучекоти , много обичат кокалчета !
Тази сутрин изтръпнах - живеем до жп линия , зад нея са ниви , които в момента са пълни с мишки и моите бандити са се научили да пресичат и да ходят натам . Нашо глупачков се прибра бавно , бавно , като хич не му пука от влака , дето мина секунди преди това .
Много котета са били премазвани през годините , затова си ги храня и къткам да не ходят на пътя , ама като му взеха гюма , на нещастното ми буклукчийче и той се е научил да хайманосва ....
Дай Баже да не се случва най-лошото  , че не мога да преживявам никакви загуби повече , нито човешки , нито никакви ... какво като е коте - обичам си го !

# 610
  • София
Скарана съм с тока и това е.И аз завърших ТУ,но трябваше да ме фрасне снощи,че да почна да гледам по 100 пъти дали е изключено.
Ама и баща ми нещо ми се направи на отворен за оправянето му и аз се заинатих,че няма да му искам помощта.
Предполагам,че следващия път,ще крещи"Не пипай,аз ще го оправя" (Щом става дума за нещо с ток  Whistling)

# 611
  • София
Искам помощ.Искам да си изтегля само котето,да си го запазя ,а не мога
Давам линк http://www.msnbc.msn.com/id/25872957/displaymode/1107/s/2/framenumber/20/

# 612

Заповядай !  Hug Само така мога и ако го разтегнеш , ще стане растерно !

# 613
Аз не пиша вече често тук , но няма ли някой да пусне нова тема ? Тази стана като малка повест !

# 614

Общи условия

Активация на акаунт