Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре!

• 18 402
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
Аз не се дразня от постингите, пишете каквото искате, но постинги които съдържат САМО:  

не се толерират, чудя се как още не се е намесил някой мод, понеже темата заприлича на спамо-чат, и нищо чудно скоро да ни подпукат с метлата, аз няма да се меся вече, пишете си каквото искате

....
Аз си мислих, че форума - е майките да си говорят и да си обсъждат ежедневието, да им минава времето, да се уговарят за срещи и разходки и т.н....

Форума и темите в него са главно за ВЗАИМОПОМОЩ, уговорките за срещи и разходки мисля че не са в разрез на правилата, но няколко мами попитаха за нещо в темата и никой не им обърна внимание да им отговори

# 136
  • ВАРНА
Тъкмо се наканих да пиша и пак сте се сджафкали.
Здравейте ,ние от обикаляне нямаме време да пишем.Сутрин като излезем в морската градина и чак вечер към 20.30часа се  прибираме.Още се кърмим само и ние лесно

# 137
Тъкмо се наканих да пиша и пак сте се сджафкали.
Здравейте ,ние от обикаляне нямаме време да пишем.Сутрин като излезем в морската градина и чак вечер към 20.30часа се  прибираме.Още се кърмим само и ние лесно

И ние сме по цял ден в морската, голяма компанията сме  Mr. Green
Ако искаш да се запознаем и за компания -  няма проблеми, на лични ще ти дам тел.
Аз от скоро пиша толкова активно, тук във форума се запознах с повечето майки и станахме приятелки, и обменяме опит и грешки  Joy

# 138
  • Варна
Аз пък още никой не познавам  Crossing Arms Но от октомври сме на линия и тогава  1stroller

# 139
Аз пък още никой не познавам  Crossing Arms Но от октомври сме на линия и тогава  1stroller
Няма проблеми Янина, октомври ще се видим  Grinning, ти работиш затова, а ние се шматкаме по цял цен

# 140
Здравейте,варненски мами!
Аз съм от Монтана,но ще ходим във Варна и искам да ви попитам нещо.За рожденият ден на дъщеря ми ще бъдем там и искам да ми препоръчате сладкарница,от която да поръчам тортата.Предполагам,че на външен вид всички са хубави,но държа да е вкусна,затова и искам помощта ви. Grinning

Аз харесвам тортите на КРАМЕР !!!

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ МАМИ:
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=6944

# 141
  • морето и сините вълни :)
Здравейте
стига сте се джаФкали еййй...
тъйййй.Утре ва искам на първа линия тайфата да  почерпя за ПОРАСТНАЛИЯ Ми голям сладур.Още нИ съм претарашила Бурлекса....чи го мисля от 3 дена дали да впрегна мъжо с дисагите и да носим тоЛта hahaha hahaha
ама той дали ще ми се навие  е друг проблем
От рожденния ден....сме пълни с играчки.Моя днес донесе и един самосвал с една Лопата ooooh!.И сега съм ги наредила като аптекарски шишета в коридора,даже успях и да се спъна Sick вече
Играчки чак за коледа ще му купя на моя хубосник.
айде лек ден от менЯ.утре ще се видим.Може и днес, Peace

# 142
аз не джавкам,да не съм куче,айдее пак оспамихме темата.......... spam2 newsm65

# 143
Ilina благодаря за линка   bouquet

Ейй мацки стига се джафкахте. Има си правила и те не винаги ни изнасят. А Калима от толкова отдавна ни прави темите, че изказвания "и ние можем да си ги правим ако ти е трудно, толкова" е най-малкото неуважение към труда и. Това до някъде я поставя и в ролята да съблюдава, дали се спазва реда в темата и само защото ви е помолила да не пускате емотикони, не смятам, че е необходимо да я нападате. И я погледнете в другите теми, колко благодарности има към създателите на темите и колко пъти е споменато нещо по въпроса във Варненската тема...................

Данинка не ме изтезавай мила, сподели кой ни дебне в гръб  Laughing

# 144
като човек в бранша на компЮтАрИти мога да кажа, че много хора ползват Интернет, но малко имат точна представа за общите понятията
- що е форум http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum, особено внимание обърнете на дела Forum netiquette
- и що е чат http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B0%D1%82

Вярвайте поддръжката на форум не е никак лесна и е неблагодрана работа. Много хора работят на ДОБРОВОЛНИ начала и едва ли на някой му се прави на велик мод вместо да разпусне в тази жега ..

# 145
Здравейте как сте днес
Ще слизате ли към морската?Да се похваля- от септември ще ходим на ясла newsm44 засега чао и се надявам тази седмица да ми остане малко време да сляза към морската че отдавна не сме слизали надявам се да се видим и да се запозная с останалите мами от отбора

# 146
Ilina ,това е много полезна инициатива на варненската АГ-болница PeaceДруг е въпросът ,че при такива безплатни прегледи настава една тъпканица ,едно чудо ooooh!А иначе е важно всяка дама да си прави редовни прегледи!!!

Ако сте решили в летните жеги да отморите с малчуганчетата на плажа-НЕ ГО ПРАВЕТЕ НА ПЛАЖА В АСПАРУХОВО защото

http://www.dnesplus.bg/Incidents.aspx?d=239265

Данинка не ме изтезавай мила, сподели кой ни дебне в гръб  Laughing

За дебнене не може да става и дума.Просто имаме втора варненска тема ,наречена Варна 2008/на която по правила нямаме право/ и единият от мотивите,който прочетох там е ,че откриват нова тема освен...дръ-дрън-дрън....и че в нашата имало караници.В интерес на истината досега е имало само един сериозен спор ,но хората гледат на нещата различно.Та така  Rolling Eyes

K@mi,то въпрос на вкус на на мен ми харесват тортите на Неделя
http://www.nedelya.com/articles.php?ArticleGroupID=3

Янина,до октомври няма толкова да ти трябва количката Joyкато гледам линийката ти  ще ти трябват бързи крачетаааа Joy

Вярвайте поддръжката на форум не е никак лесна и е неблагодрана работа. Много хора работят на ДОБРОВОЛНИ начала и едва ли на някой му се прави на велик мод вместо да разпусне в тази жега ..

Това го знаем и винаги сме давали своите адмирации за всеотдайността на KaliMa  bouquet

# 147
Аз харесвам тортите на КРАМЕР !!!

Много ти благодаря,че ми отговори,Лина!   bouquet Мислех,че ви е неприятно,че ви питам,след като никоя мама не пожела да сподели,понеже на повечето се е налагало да купуват торти,няма начин да не знаят.Но все пак поглеждах темата.
Данинка,сега видях,че и ти си писала,много благодаря и на теб!  bouquet

# 148
К@ми не съм отговорила защото идея си нямам  #Crazy И аз съм на същия хал  ooooh! Скоро ще имаме РД и се чудя от къде и каква торта да взема. Т.е. чакам да ти отговорят та да намажа и аз с инфо  Joy Забравих щях да ти казвам, че раждах с една мама от Монтана и още си подържаме връзка тя живее сега във Варна.

А за Кали нищо персонално спрямо нея не съм казала  Naughty Тя ни е незаменима  Peace заявявам го обсолютно сериозно  Heart Eyes Лично на мен ми е помагала много, за което използвам момента да  й благодаря    bouquet

А на мамите, които са се почувствали пренебрегнати много се извинявам  Praynig Повярвайте не е нарочно и в никакъв случай не сте нежелани - напротив  Heart Eyes
 А това за АГ - то е супер, не е лошо да се възползваме макар, че наистина ще е лудница  #Crazy

# 149
нашата торта е поръчахме от Крамер Peace с какъвто блат искаш и пълнеш ти я правят,беше страхотна newsm10

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 11:04 от Морска

Общи условия

Активация на акаунт