Американски колеж-първа тема

• 222 747
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 005
Браво! Разбрах и аз за вашата дилема! Simple Smile Много успехи пожелавам на детето! Simple Smile

# 1 006
Браво! Разбрах и аз за вашата дилема! Simple Smile Много успехи пожелавам на детето! Simple Smile
Много балгодаря! Бая им досадих на всички с нашето чудене  Embarassed
SofiaV - % e доста висок, като компенсация, че не дадоха пълната стипендия предполагам  Grinning, за което им се поядосах, защото моето гардже е най-умничко Simple Smile

# 1 007
А случайно да знате, тъй като аз не съм много запозната с тези неща, когато поканят дете от списъка на резервите , то има ли право да поика отстъпка от таксата?  Thinking

# 1 008
  • България
 Да има, погледнете на сайта на колежа, там където са резултатите от изпита.

# 1 009
Благодаря, погледнах ги, но доколкото разбрах няма да искат отстъпка,ако ги повикат, защото едва ли ще ги одобрят...... апартамента и на родителите ми е на тяхно име, та те са се решили, че ще преглътнат таксата, имат ли избор иначе..... Но въпреки всичко ще стискаме палци на малката!  Praynig

# 1 010
Аз също искам да попитам и още нещо. Моята дъщеря сега завърши 6 кл. и като малка ходеше в школата на СМГ. Покрай братовчедка си сега и тя се запали по колежа и по цял ден само за него се говори вкъщи. Тя е доста добра по математика и се класира много напред по олимпиадите и кенгуратата, но на мен са ми казвали, че без уроци няма как да се влезе. Чух наскоро за двама учители г-н Кираджиев и г-жа Стоичкова, които подготвят за АК. Някой да знае нещо за тях, защото само чух, че са много добпи и готвели не само за колежа, но и за езиковите гимназиите. Някой ако знае нещо, ще съм много благодарна да сподели  Simple Smile

# 1 011
Някой знае ли кога и къде днес ще бъдат обявени свободните места за второ класиране?

# 1 012
  • София
Днес на сайта на колежа, но не знам след колко часа.

# 1 013
Излязоха. 6 момичета и 4 момчета.

# 1 014
Следващите - на 06л07л

# 1 015
6-ти юли, искам да кажа

# 1 016
А колко ли свободни места са били обявени на второ класиране миналата година?

# 1 017
Вероятно само в колежа имат точната статистика, защото предходни години местата са били обявявани поетапно, "на час по лъжичка".

# 1 018
  • София
Излязоха. 6 момичета и 4 момчета.

Не мога да повярвам, че са толкова малко  Shocked

# 1 019
Е, това са първите.Със сигурност ще има още, но колко...

Общи условия

Активация на акаунт