Общо събрание на СНБМ 2008

• 13 647
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
  • София
аз ще взема да го махна този анекс 2 тогаз, пък ако случайно потрябва, него го има в пощата. Peace
дописвам- в пощата е след предложеното днес. ако има други допълнения, не се стеснявайте да ги споделите Wink Laughing

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 21:44 от ***Ели***

# 151
  • СОФИЯ
***Ели***, какво анексира всъщност Анекс 1 ?

Уредба не видях, а в СНБМ не сме в договорни отношения? Наистина ме интересува, с оглед предложения за промени в Устава

# 152
Само една точка да махнеш, Ели. Стария пред. и зам. нямат ангажимент към пререгистрацията, освен ако не са преизбрани. За новите документи трябват новите хора - за съда и за банката.
Ако не идвам ще предам всичко, което дадох на Доли, а тя ми върна на някой, който ще се навие да мине пред нас - булстат, печат, документи на сдружението и т.н. Има и в хриси документи - тях тя ще си ги предаде  Peace

# 153
  • София
таня- ок, махам ги и го пускам отново в пощата сега.
саня- ползвах файла от предишното ОС и предполагам идеята е била ня място да уредят процедурата по избора.
ако те притеснява самата дума "анекс" тя спокойно би могла да бъде заместена, но лично аз не виждам проблем там да пише каквото и да е, въпреки че "не сме в договорни отношения"- това е дневен ред и към него може да има писмени приложения  Rolling Eyes

# 154
Пуснах в пощата предложение за писмо до новите членове.

Когато ми остане време ще развия писмено предложенията, за да може да ги прочетете преди ОС и да ги коментираме + 2 нови идеи.  Simple Smile Не знам как ме търпите, аз едва се понасям.  Rolling Eyes

# 155
Момичета, за неделя отпадам. Ситуацията е тежко инфекциозна и заразна, така че ще помоля някой да мине през нас на път за събранието и да вземе реквизитите и документите на сдружението, както и моето пълномощно.

# 156
  • София
Не знам как ме търпите, аз едва се понасям.  Rolling Eyes
Ъ?
Т'ва пък що? newsm78

таня, съжалявам за ситуацията. надявам се да се оправите, ако има и други, скоро.  Peace
за неделя и аз съм почти 100% офф- ще правим прощъпулника на коки и го готвя за яслата в понеделник  Sad не смея да обещая, макар да има малък шанс все още Peace

# 157
  • София
Ъ?
Т'ва пък що? newsm78

Щото е много продуктивна.  Peace Мисли си, че ни досажда, а ние й се радваме, даже за председател я искаме.  Party

# 158
  • София
Ъ?
Т'ва пък що? newsm78

Щото е много продуктивна.  Peace Мисли си, че ни досажда, а ние й се радваме, даже за председател я искаме.  Party

е т'ва откога е недостатък, бръмбЗ, ти нещо си сЪ объркала ми се струва Laughing Laughing Laughing

# 159
  • София
.... мнение по темите, които ще се коментират....
куки, аз говоря за списъка с предложенията за конкретните позиции, които ще бъдат избирани на ОС и по-точно списъците с имената на отделните хора и позиците които да заемат. за това говоря аз, предполагам и таня също.  Thinking
това за което ти говориш според мен е друго и по него  аз лично нямам нищо против Peace

Нев съм те разбрала нещо, аз говорих за темите, които имаме да обсъждаме (дневен ред), гледам, че вече стего обсъдили, за членовете съм съгласна  Peace

# 160
  • София
куки, споко, всичко е ол райт. Laughing виж дали имаш да допълниш и ти още нещо в дневния ред, както и всеки който не го е видял, та докат имам нет да го допълня. Peace

# 161
Въх, че съ засрамих. Почувствах се като кокошка, снасяща идеи вместо яйца.  Mr. Green

На ОС ще закарам Сия и Кети. Някой друг има ли нужда от транспорт?  Hug

# 162
  • СОФИЯ
саня- ползвах файла от предишното ОС и предполагам идеята е била ня място да уредят процедурата по избора.
ако те притеснява самата дума "анекс" тя спокойно би могла да бъде заместена, но лично аз не виждам проблем там да пише каквото и да е, въпреки че "не сме в договорни отношения"- това е дневен ред и към него може да има писмени приложения  Rolling Eyes

Вероятно такава е била идеята. Би могло да се ползва и като предложение за изменение на устава. А "анекс" е просто неточно /не че от това произтичат някакви последици де Simple Smile/, но заблуждава, че е налично нещо предшестващо и основно.
искрено се надявам горната размяна на мнение да не се превърне в поредния безплоден спор

Освен Силвия и аз ще има ли други юристи на ОС-то? Това и във вр с уточнение, което правя по-отрано - няма да имам възможност да се занимая с формалностите по пререгистрацията

# 163
  • София
А "анекс" е просто неточно /не че от това произтичат някакви последици де Simple Smile/, но заблуждава, че е налично нещо предшестващо и основно.
искрено се надявам горната размяна на мнение да не се превърне в поредния безплоден спор

наличното предшестващо е дневния ред Peace
относно безплодните спорове- не бих могла да те надмина в тях, но просто споделям своето мнение Wink

# 164
  • СОФИЯ
А стига де Laughing, не намирам за нужно да уточняваме детайлно понятията. Въпреки че вероятно би било полезно за новоизлюпено практикуващи. Ясно е, че "№1" не са правила. А биха могли да станат, ако се възприемат по съответния ред.

Последно в неделя да нося ли мобилния комп - Изи?

Общи условия

Активация на акаунт