Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 212
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник на всички празнуващи днес Вяра, Надежда, Любов и София!

Ивка, Анет, термина ми е на 18 април... Вчера тъкмо се похвалих, че всичко е наред и вечерта си изкарах акъла. Приспах Дани,  отидох до банята и усетих как нещо ми се стича по краката. Гледам кръв! Shocked Измих се и спря всичко, ама аз се разтреперих. Добре, че свеки я заболя зъб, та си дойде по спешност в София. Извикахме я, нали е 2 ет. по надолу и към Шейново. ДОбре, че с бебчо всичко е наред, с шийката също. Казаха ми, че явно някой кръвоносен съд се е пропукал и съм прокървяла. Изписаха ми Утрогестан ли беше  newsm78 за задържане, Но Шпа и да увелича фолиевата к-на 3 пъти дневно/не е ли много Thinking/. Гледаха ме с вагинален ехограф и за първи път си видях бебето, много е пораснало и не спираше да мърда. Party
И така...сега трябва да избягвам да вдигам тежко, повече почивка, никакви полови контакти...поне докато се образува плацентата и да е в по-защитена среда.

Ох, извинявайте, че само ви занимавам с моите проблеми...

Иси, Анет, момчетата са ви страхотни. Хубави трепети изживявате... Flutter

# 241
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит празник на всички празнуващи днес! Със здраве да си носят имената!

А ниe съответно да почерпим:

yu5

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:06 от pepi111

# 242
  • somewhere over the rainbow
И аз да почерпя за имения ден Party

За диетуващите:

И за всички:

/по двама мъже и една бира ... даже бирата може да я пропусна Whistling/

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КЪДРАВЕЛКАТА ВЯРА! Heart Eyes

Добре дошли на новите мами и бебета! Пишете по-честичко Hug

Даяна домъкна сополи от яслите /не съм очаквала друго/ и сега всички подсмъчаме в синхрон hahaha Този път заложих на много вит. С и май леко се отървахме Praynig Дая два дни не беше на ясла, но утре мисля да отива, че ми къса нервичките вкъщи #Cussing out А и аз съм станала еднааа... барут ooooh!
Сега е на село с майка ми и аз ще се захващам да си оправя компа, че ми изгоря видеокартата и трябваше пълен рефреш. Загубих сума информация, отвори ми се работа за една седмица ooooh!
Но ... това да е най-лошото Praynig

Тук вали като из ведро, приготвила съм масите и си чакам гостите Sunglasses

# 243
Нанни  лежи повечко,много лошо това но сега трябва много пазене,не вдигай нищо,пази се! Rolling Eyes Според мен повече фолиева киселина не вреди.И не ни притесняваш  нали за това сме заедно тук

Нан честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquetДа си жива и здрава!Да те слуша повече дая!

Честито и на другите ни именничета и иманници!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Ние сега ходихме да гледаме една къща,ще ставаме селски Embarassed

# 244
  • София
Nan, че абе кви са тези парички задружно, нещо не разбрах  newsm78 ако може така по-елементарничко да го обясниш   Whistling

# 245
Nan, че абе кви са тези парички задружно, нещо не разбрах  newsm78 ако може така по-елементарничко да го обясниш   Whistling
    Кви праички бе,дайте ги насам  Wink

Имам две пломби вечеее,не било страшно Whistling

# 246
Почерпете се и за мое здраве

На всички именници много здраве, щастие, късмет

# 247
  • Варна
Честит празник на всички именници и техните близки!
Нани
сега е времето да си полежиш и помързелуваш, щото после и да искаш няма да можеш!
Ели не си сама - и мен много ме е страх от зъболекар!

# 248
Честито и от мен на именниците!  newsm51 Весел празник!

Нан нали имаш предвид че Вит.Ц мн лесно може да се предозира.Максимум 200мг на ден може.Ако детето приема плодове е достатъчно дори 100,тъй като се усвоява изцяло от организма и то в количеството,което му е необходимо да си вземе.
При предозиране с Вит.Ц и захар се понижава количеството на калций в кръвта,което организма си набавя от костите и зъбите  Wink

Цяла лекция дръпнах,но реших че не е лошо да го знаете.  Whistling

Нани,ух много страшно.Карай я по-еваш.

# 249
Рени аз не знаех  Rolling Eyes

Всички ли работят? Кой ще гледа детето без да работи до 3 годинки?

Пиги не каза за торатат каква торта прави?

Арлина не е идвала скоро Confused Confused Confused

# 250
Ехо, малко пишете...

На мен още ми натича нещо отдолу, по малко - нещо като течение, но бледо-розово. Дали докато зарастне ще е така, лимфа ли натича, незнам, но ми е много притеснено.
Дани пък се обзаведе със сополи, а вчера пък успя да си напъха горните мигли под долния клепач. #Crazy Беше голяма истерия, докато ги оправя. Гледката беше ужасна, как го направи тоя номер, не разбрах, търкаше си очите преди да заспи и така...

Не ми дава да пиша, натиска клавиатурата с една количка и мрънка...Айде! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Тук съм,чета ви.Ние се върнахме от София онзи ден.Сестра ми се възтановява,но много я боли.Много...този път.Толкова болка не бях виждала никога в широко отворените очи на човек.Как издържа всичко това още се чудя.3 операции за месец. ConfusedИма вече спазми на краката,т.е движат се.Поне  е нещо.Трябва много рехабилитация,дано да успее скоро да ги раздвижи.Най-вероятно ще я изпишат в неделя и дано се приберат.Хистологията ще излезе др.седмица.Раната от предишната операция се е възпалила.Отворила се е там,където беше дренажа. Казват,че е никроза.Звучи страшно!Трябва да се образува нова тъкан,т.е кожа. Confused

Честито на всички имали повод да празнуват тези дни.
Нани:пази се много и ако трябва отида отново на лекар,поне за твое успокоение. Hug Hug
Ние утре късно вечерта летим за Прага,нали ви бях споменала,че сме на концерт на COLDPLAY.Половинката беше взел билети още преди да се случи всичко това.Много мислихме дали да отидем,дори предложихме билетите на приятели,ама те милите ни отказаха,просто много им дойде този подарък.И така,за 4 дни ще си починем и разсеем поне за малко.Пък и с Пепи може да се засечем някъде по пражките забележителности. Wink
Ще пиша отново,когато се върнем,лека вечер Hug Heart Eyes

# 252
Арлина, милата ти сестричка. Какво да прави, бори се горката, има голям стимул-малката Соня. Hug Praynig Hug

А аз утре пак отивам до Шейново, хем да се запиша на женска консултация, хем и да ме погледнат отново.
Сега свеки готви и по цял ден се занимава с Данката, а аз мързелаувам. Не ми се беше случвало от 2 години. Laughing

Ели, какво стана с огледа на къщата. Хареса ли ви?
Пепи, как сте? Оздравявате ли? Praynig

Лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 253
  • София
Здравейте,

аз пак отдавна не съм писала, нещо съм се омотала след морето и не мога да си възстановя ежедневието  Confused.
На патерица искам да поздравя именниците и да им пожелая много здраве и късмет  bouquet  bouquet  bouquet!
Пиги, дано всичко е наред след операцията на мъжа ти  Praynig. А ти с твойто коляно какво направи, добре ли си? Цвети позабрави ли гърмежите?

Арлина, дано вече е минало най-тежкото и оттук натам само да се възстановява сестра ти  Praynig. И аз съм фен на Колдплей, бих отишла на концерт също, жалко, че няма да му се порадвате подобаващо.

Анет, Иси, много сладки ученици имате, да са ви живи и здрави  Hug.
А Тошко как се адаптира в яслата?

Ели, вече няма неплатен отпуск до три години, вторите 6 месеца се полагат на бащата и не могат да се прехвърлят на майката, както беше преди. Аз и за това съм притеснена какви ще ги върша след януари  Sad.

Нани, дръж фронта и почивай повече  Hug! Аз пак се замислям за моите планове за второ, ама...

Иначе ние сме добре. Яна се оправи след вирусите, оплакваше се от коремче известно време, но й мина. Беше доста отслабнала след двата поредни вируса, почти беше го докарала до 10 кг, но откакто се оправи, яде като невиждала и пак дръпна.

Станала е голям папагал, само бърбори и повтаря всичко, което чуе. Вече започна да говори и в първо лице за себе си, макар че още го редува с трето лице - веднъж вика аз, веднъж Яна/Скуби Ду/Флинтстоун или каквото там е решила, че е в момента. Все повече й се развива фантазията, чак й се чудя. Вчера си разговаряше с един лук  Joy и после ми превеждаше какво й бил казал. Всяка драсканица и форма бива оприличена на нещо, например закопчалката на столчето за кола била динозавър  Laughing.

Много песнички научи, откакто бяхме на морето, защото бяхме й записали разни песнички за из път. Все се каня да кача някое клипче да я видите, дано се наканя.

Миналата седмица няколко дена поред като видеше фризьорски салон, искаше да я постригваме и накрая склоних. Сега е на черта и къдриците й почти изчезнаха, но вече си изглежда като една малка кака.

Пак се беше пристрастила много към компютъра и аз, малко в стил Пиги  Mr. Green, й въведох компютър под час - пускаме за половин час да гледа разни клипчета и филмчета и като изпищи часовника - прибираме лаптопа (аз и затова все по такива времена пиша  Simple Smile). Интересно, че първо й обясних какво ще направим, после й пуснахме компютъра и като го прибрахме, се тръшка много по-малко отколкото преди след час и половина висене. Иначе го пускаше по всяко време и мрънкаше "мамо, пиши палолаааа", докато не ме навие.

Взела е да си гризе ноктите, някои изобщо не съм й ги рязала аз напоследък  Confused. Дали да й ги мажа с онова горчивото мазило Даум Екзол ли бе казваше, как мислите?

Само пускам малко снимки от срещата с варненчетата и се махам, че мноооого писах.

# 254
  • София
Здравейте,
Бета, голям образ е твоето момиче, като разказваш, каква е фантазьорка и особено как се нарича с имена на анимационни герои много се развеселявам  Joy Много са хубави снимките, а детската площадка е направо мечта  Peace
Ние не висим на компютъра, но Макуин светкавицата (това е едно филмче с коли) го гледаме денонощно. Купихме други филмчета- за животни, 101 далматинци, вертолетчета, роботи разни, ама не и не, гледаме само Макуин светкавицата. С тати не можем да изгледаме едни новини от него.
Арлина  Praynig Hug Praynig
Ели, кажи за къщата, къде етя, не е ли в Пловдив?
Нани, хубаво си решила, иди на лекар. В Шейново ходех и аз, при Велев, той е шеф на патологична бременност (беше де, сега не знам). Според мен иди там в кабинета им да те видят, а не в консултацията, малко са немарливи там, претупат те набързо и нищо. Ще чакаме добри новини  Hug
Рени, гушки на Галко, той как е на яслата?

Общи условия

Активация на акаунт