Атракция, мила много съжалявам, че така е завършила вашата почивка, много са коварни тия стомашно чревни вируси, а аз честно казано често ги подценявам.
Ние днес заминаваме, стискайте палци, че с тия двамата 18 часа път с автобус незнам как ще е.
! Дано децата повечко спят в автобуса.

След това правеше снимки, но по много сложна система , а и по принцип беше за смяна. Новият е по-голям, но прави страшни снимки.
.

,napalno si prava za"napravi si sam" 
, и ще свършват в 16.30 или в 17.05. Няма държавна занималня и ще ходи на частна, но и за взимането от училище трябва да измисляме нещо. Кой нормален родител може да се справи с това и да ходи и на работа
- то половината пари ще ти отидат за занималня и някоя жена да го взима....

, не че съм почнала работа или пък Боби е на градина, но все нещо времето не стига. Надявам се сега като се застуди и исме си повече в нас, по-често да пиша. То от октомври ще оставям Боби на бабин дом (тъй като не можахме да се класираме на ясла) и ще си търся работа (още не мога да се глася на тази вълна, много ми се иска да се връщам на работа и в същото време не искам и да си помисля, че свършва "почивката", но трябва си вече.

http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=.%2FPraga