ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 277
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Ботци, честита радост в къщи, желая ти бързо възстановяване и много веселби с дечицата!
Атракция, мила много съжалявам, че така е завършила вашата почивка, много са коварни тия стомашно чревни вируси, а аз честно казано често ги подценявам.

Ние днес заминаваме, стискайте палци, че с тия двамата 18 часа път с автобус незнам как ще е.

# 61
  • София
Чао-чао Краси и Тони, лек път и много приятна почивка ви желая Sunglasses! Дано децата повечко спят в автобуса.

Атракция, много се измъчи горкото, това вече е капака. Жалко, че се е стигнало до болница. Дано вече всичко да е наред   bouquet

Мама Нина, честит да ви е новият апартамент. Ще чакаме снимките  Simple Smile

Стефи, снимките са много хубави, такива уникални местности имаме, както и животинки  Laughing

Ние си имаме нов фотоапарат, наложи се да си го купим, след като счупих стария. Спънах се в Ботаническата градина и се паднах върху него  Blush След това правеше снимки, но по много сложна система , а и по принцип беше за смяна. Новият е по-голям, но прави страшни снимки.

Чао и приятен ден момичета!   Nature Sunny

# 62
  • БГ
Краси, лек път, слънчево време и приятно изкарване на морето!!!   Hug

elix, честит ви нов фотоапарат!   bouquet  Да си го ползвате със здраве и много да пътувате в страната и чужбина!!!   Heart Eyes

# 63
  • София
Как сте, мами!
 Приготвихте ли учениците за утре?

От началото на другия месец Рая пак тръгва на градина. Казаха, че ще бъде в групата с големите, а не с бебоците  newsm44.

мама Нина - честит Ви нов дом. Много щастие, успехи и приятни моменти в него Ви желая!

Атракция - много неприятно е завършило морето за вас. Надявам се, че вече всичко е наред.

# 64
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН,
ДА Е УСПЕШНА УЧЕБНАНА ГОДИНА ЗА
ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ!!!   

# 65
Chestit parvi ucheben den i ot men.Mnogo uspehi na vsichki uchenici!

# 66
Здравейте момичета, ако сте ме забравили, вината е моя, тооолкова съм редовна.  Embarassed
Прекрасни новини в тема, която отдавна не съм отваряла.
Честит малък мъж на Боци! Да е здрав и да носи само радост!
Желая спорна учебна година на всички учащи се –малки и големи- ясленици, „градински джуджета” ученици и студенти. 
Аз хипотетично съм в отпуск, но пиша и бриша презентации у дома. Приключвам ремонт и обзавеждане - такива ми ти битовизми. Споделям вълненията на Мама Нина, а още по-вълнуващото е, че сме от клуб „направи си сам”.  Намирам се на работа, че да не ме е яд, защото тази година не отидохме никъде. Половинката ми нямаше отпуск, освен една седмица, в която аз пък бях на работа, а той ми прави кухня.
В средата на юли останахме без кола, откачи се волана като в комедийните филми и остана в ръцете на тати. Слава богу в този момент вече паркирахме и не бяхме на път. Едва преди няколко седмици и ние се сдобихме с ново старо возило. Надявам се да го караме безпроблемно и безварийно, да имаме възможност да обиколим малко БГ ,че последните няколко годими сме се затворили в София.
Сега за Сашо, много е див, но и доста чаровен, обективно погледнато Mr. Green. В някои отношения ми се струва дори преждевременно развит- речево предимно. Все едно е радиоточка. Мълчи, само когато яде.  Запознава се със случайни хора на улицата, има афинитет към блондинки, заговаря ги директно. Не слуша и е манипулатор, старае се да постига желаното с рев, фасони , тръшкане, бяга ми трябва да прилагам здрава хватка особено ако вървим около коли. Всичко , което хареса е „мое, моето е”. Ако не е неговото става страшно. Опитвам някак си с педагогиката, но доколко се справям не знам. Обяснявам , убеждавам, пробвам с отвличане на вниманието... не винаги се получава. Но да се похвалим- и „ние сме мъж вече”- ходим по слипове. Понякога се напишква в леглото. С акането, обаче, има проблем- настоятелно иска да си ака в гащите и не мога да го убедя за WC, а имахме напредък и там. Гърне не ползва хич, катери се на голямата тоалетна.
Иначе настоява всичко да прави сам, дори да ми Бомага в домакинството.
У дома също сме преустроени – Сашовото царство е най- голямо - холът е направен на детска, за да има място за игра, а и това е най-слънчевата стая. Сега е празна само с легло, кошара, играчки и килим и има място за бесуване. Още не съм измислила модел на обзавеждането, а тати чака да го направи. В главата ми циркулира нещо изчистено в цвят кестен, защото останалите акценти са в екрю и светло синьо.
За второ бебе се притеснявам още, а времето си вървииии. Около мен преди 2 и ½ години така повлякох крак, че всички се обебиха, някой повтарят вече, а аз съм все такава- нерешителна. Даже имах опасения, че сме направили беля и се умислих сериозно.
Надявам се да не прочета никъде вече за лошия летен вирус. У дома подмина всички, освен мен с Т39,5 и течове отвсякъде. Атракция, съжалявам, че такова море сте изкарали – да не се повтаря.
Хайде стана убийствено дълго- ще ви омръзна :
Ето малко по-пресни снимки – парола fall2008 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286033&comments=1

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 07:10 от harmony_broken

# 67
Zdraveite,mami!Zashto e tolkova pusto tuk,razbrah,che v Bg e zahladnqlo i si misleh,che ste si v kashti...kakto i da e.

Az samo iskah da vi pocherpq skromno,zashtoto predi 13 g. na tozi den bqh mnogo razvalnuvana,zashto bqh bulka.Tolkova neusetno minaha godini.....ostarqvame bavnooo,neusetnoo pochtiii Laughing
Eto i pocherpkata... beer2 beer2 beer2 beer2 smile3510 smile3510
Nqmam vreme za po-hubava pocherpka,za koeto se izvinqvam.

Harmoni,mnogo e porasnalo i tvoeto momchence Heart Eyes,napalno si prava za"napravi si sam" Joy

# 68
Привет, мами!
Честита мъжка рожба на Боци!!! Да расте здраво и щастливо дете!
Мама Нина, честита къща и годишнина от сватбата (и ние празнувахме в началото на септември)! Да сте много щастливи цялото семейство в новия дом.
Хармони, голям сладур е Сашо - има нещо дяволито в погледа  Laughing
Ние сме вече във втори клас, но най-голямата глупост, която можаха да измислят от училището, е , че ще учат и двата срока втора смяна  Shocked #Cussing out ooooh! , и ще свършват в 16.30 или в 17.05. Няма държавна занималня и ще ходи на частна, но и за взимането от училище трябва да измисляме нещо. Кой нормален родител може да се справи с това и да ходи и на работа  #Crazy - то половината пари ще ти отидат за занималня и някоя жена да го взима....
Хайде, пък успех на учениците   bouquet

# 69
Честити именни дни на тези които празнуват и празник на София!
Мама Нина честита ви годишнина от сватбата. Все така да сте щастливи, да се обичате и борите с живота рамо до рамо!
harmony_broken голям сладур е Сашко! Ами те нашите дечица са все водолейчета или рибки, как няма да са дърдорковци и малки омайници. Grinning
Сега видах на първа страница какви акробатични бебоци са сложени до малките сестрички. Много готино и актуално. Симонка тъкмо отри как се пълзи и по цял ден е така - с дупето нагоре и в неизвестна посока. Маги почна да става малко по агресивна в игрите към нея и все трябва да ги дебна. тя вече не я смята за малко и чупливо бебе, а за играчка, който може да подмята насам-натам. Сяда отгоре и, търкаля се по земята с нея като веднъж е отдолу, веднъж отгоре, а малката се скъсва да се хили. На мен ми се изправя косата, защото ме е страх да не я натисне без да иска. Цирка в нас е пълен, вече съвсем нищо немога да свърша, само с тях се занимавам, но е весело. Представям си какво ще е като проходи, ама надявам се има още време дотогава.
Лек ден на всички и весел празник!   bouquet

# 70
Privet,mami.
Vchera na brat mi im se rodi momchence-Konstantin,mnogo e golqm 3750kg i 52sm.
Tezi dni shte mi izpratqt snimki i shte vi go pokaja,golemiq maj :35:I taka i Lucheto e veche batko hahaha

# 71
Privet,mami.
Vchera na brat mi im se rodi momchence-Konstantin,mnogo e golqm 3750kg i 52sm.
Tezi dni shte mi izpratqt snimki i shte vi go pokaja,golemiq maj :35:I taka i Lucheto e veche batko hahaha

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, супер   bouquet   bouquet   bouquet
Да е жив и здрав малкият голям Константин!!!
Родил се е със абсолютно същите мерки като моя Коки  Laughing
Имаме си вече трима Константиновци тука  Laughing

# 72
  • София
Честит рожден ден, Хармъни!  Много здраве, професионални успехи и радостни мигове ти пожелавам! 

мама Нина, честит ви племенник, да ви е жив и здрав!   bouquet

# 73
Привет мили мамета:)

Дано още ме помните   Hug , не че съм почнала работа или пък Боби е на градина, но все нещо времето не стига. Надявам се сега като се застуди и исме си повече в нас, по-често да пиша. То от октомври ще оставям Боби на бабин дом (тъй като не можахме да се класираме на ясла) и ще си търся работа (още не мога да се глася на тази вълна, много ми се иска да се връщам на работа и в същото време не искам и да си помисля, че свършва "почивката", но трябва си вече.
Ние днеска сложихме ваксината за Хипатит А, и говорих с лекарката ми за Минингитната Манинго А+С, но тя е малко скептична за нея, а тъй като Б си е с полиемилитни ваксини, си има в тях, та някои друг интересувал ли се е за тази ваксина.

Честити празници и хубави поводи, които съм пропуснала много целувки на малките сладури от нас с Боби   bouquet

П.С. малко снимки от нас, ако на някои му се гледа Simple Smile

С Боби на море   http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=.%2FBobsan%2FBOBI_2 … 0mesec%20-%20More

С БОби в Троян http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=.%2FBobsan%2FBOBI_2 … mesec%20-%20Troqn

Ние без Боби в Прага Simple Smile     http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=.%2FPraga

Лек и успешен ден ви пожелавам, и по-топъл  Peace

# 74
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА ХАРМЪНИ!!!   bouquet
Включвай се по-често, много свежо пишеш!
Nin_ka, привет на теб и Боби  Hug
Някоя от софийските мами дали има познат детски хирург в Пирогов?

Общи условия

Активация на акаунт