ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 288
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас  Hug
Честито на Стефи и от нас  Hug
Ние боледуваме с пълна сила, въртим един вирус вкъши вече 3седмици, ту сме добре, ту зле...
Днес бяхме на УНГ с бебинка, има отит  Sad Засега се разминаваме с антибиотик и сме с капки, но ако вдигне Т - не й мърда  Sad
Костаки е хремав вече не знам колко време, обаче не мога да му слагам капки, защото започва да се захласва от рев, а аз от стреса дето припадна вече съм с половин скалп - косата ми пада на огромнни снопове...
Нищо весело при нас...

# 196
Amaryllis,  Hug

# 197
  • София
Радос, Атракция, Краси, Олимпия, бързо да оздравеят малките ви болнички, почна се много отрано тая година  Sad

Атракция, ти половин фармацевт стана вече с толкова лекарства  ooooh!

Ушите и аз й ги чистя открай време с обикновени клечки, даже бебешки клечки изобщо не съм купувала. Има един спрей Хумекс май се казваше, който е точно за почистване на уши , ако не искате да бъркате с клечки.
По принцип знам, че колкото повече се чистят, толкова повече кал се образува.

# 198

Атракция, ти половин фармацевт стана вече с толкова лекарства  ooooh!

Направо  Tired Сега мисля да се пренасочвам към хомеопатията, ще взема да задобрея  Wink

# 199
Privet,mameta i ot men!
Diksi,leka bremennost ti pojelavam  bouquet
Stefi,chestiti RD i ot men,s mnogo zakasnenie,ama edin pochiven den imam i to,uspqvam da sedna na komputera ,dokato Luchko spi.Mnogo zdrave i lubovti pojelavam Heart Eyes
za ushichkite,chistq mu gi otkakto se e rodil do tozi moment.vinagi ,kogato mu miq glavichkata,sled tova gi pochistvam ot vodata.Neznam dali e vredno,no pochistvaneto stava 2-3pati v sedmicata...
Olimpiq,dano barzo da se opravqte ot tezi virusi Hug
I Luchko oshte podkashlq,ama pie samo sirop za kashlica,nishto drugo...da vidim kak shte se opravim.
nashata rabota po apartamenta varvi kam prikluchvane,tezi dni svarshvame s banqta i ostava da slojim moketa,Kogato sme gotovi shte vi go pokaja.
Elix,nashite priqteli jiveqt v nashiq blok,no nqmame vreme da se vijdame,samo petak vecher za malko...lipsvat ni priqtelski sbirki(opredeleno),no jivota tuk pone za sega shte e taka.Nadqvam se,sled 2-3 godini,da imame poveche vreme za takiva neshta(ako ne sam psihqsala do togava)
Nie se gotvim za hallowen,sega na 31.10 e praznika :35:Shte vi pratq snimchici.
Chao za sega do sledvashtiq petak ili sabota Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
  • София
Здравейте!

Amaryllis - пожелавам ви скорошно оздравяване! А на теб най - вече спокойствие. Какво каза лекарката ви за захласването? А как е бебка днес?

Краси - и аз не го бях чувала този херпес, но щом Мони не го боли - пак е по - добре. Поне няма да се притесняваш как да успокояваш и болката.

Аз чистя ушичките на Рая от както се е родила, и то с обикновените клечки за уши. Като беше на годинка и нещо я бях водила на ушен лекар /прати ни педиатърка, за да изключи ушите като причината за вдигане на Т/ и нищо не са ми казвали да има много ушна кал.

Рая вече е добре! Има някаква остатъчна кашлица и й давам Мукосолван. За утре още се чудим дали да я пускаме на градина или не. Бабата още е при нас, и може и утре да си я оставя в нас.

И аз прихванах гнойната ангина от Рая, но вече съм добре. Само дето и аз кашлям.

Днес водих Рая на куклен театър. Гледахме "Снежанка". Много й хареса и иска пак да ходим.
Залата беше пълна. А в петък, когато взимах билетите бяха запълнени само първите 3 реда.

# 201
Хоп троп цоп Привет
пак да се запиша на бързо ,че отивам да си лягам , ей сега бебка ще стане да хапва, поне малко да си поспа,вече сме 5кг и 56см  на месец и 15дни,да чукам на дърво растем и дебелеем и сме само на кърма ,много се гордея Blush,че първия път беше неуспешно  Cry,
Олимпия много съжалявам за тежките моменти ,който са ви затрупали бързо да се възстановите цялота семейство  Hug
както и на всички болнички  Hug,
irinopolis и ние почти всеки месец от както е навършил две годинки водим Боби на куклен театър много му харесва след това два три дена говори само за това,
ушите чистим от както са се родили с клечки с ограничител
да ви почерпя вчера нашия тати имаше РД:

лека вечер и само приятни емоции  Hug от нас

# 202
Здравейте,банда! Мен вече може и да не ме помните,ама как и да ме помните като не пиша. Grinning Но ви чета.
Честито на всички мами,които са родили и на които им престои!  ura Кой ли си провлачи краката незнам  newsm78......дано и аз да се заразя Embarassed
Честито на всички рожденници и именници,които съм пропуснала да поздравя! Tada
Боци,честито за бебешока и за мъжо ти!Да са ти живи и здрави.  mrstraetz
Пожелавам на всички болнички деца да оздравяват бързо.
Аз чистя ушите на Чечо откакто се е родил с клечка за уши с ограничител.Чистя ги веднъж седмично,понеже съм чувала че не е хубаво да се чистят често.Моя бандит и той боледува често,ходи две седмици на ясла,две в къщи и така.То като гледам всички деца в групата са непрекъснато болни и на мен ми омръзна да се ядосвам от това.Иначе сме добре,гледаме се,дивеееее и беснеее и хич ама хич не му се чува какво му казваш.Голям философ е,непрекъснато умува и е любопитен много.Всичко трябва да знае и да разбере.В момента сме на етап свикване да спи в неговото креватче сам.Първата вечер никой не спа от нас понеже беше една истерия,ревове,викове и кво ли още не.На втората вечер вече изобщо и не искаше да си помисля да повтаря същата истерия и като му казахме,че ще спи там и толкова се съгласи.Слагаме пред креватчето дюшек и в/у него юрган и то става на нивото на креватчетому.Правим го зада не падне понеже се върти много.Непрекъснато ставам да го завивам,защото иска да спи отвид.незнам само как ще го научим да спи в друга стая.Не ще и да чува за това.Било го страх. Cry
Хайде да не ставам досадна вече ще пиша по често. Heart Eyes
Качих малка част снимки на Чечо и мои от Турция.Бяхме с мъжа ми в Анталия преди три седмици.На който му се гледа да заповяда.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31365&pid=8563902

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 10:14 от tonita76

# 203
Здравейте  Hug
Вкъщи е болница  Sad ...
Този вирус с хрема, кашлица и болно гърло, дето го въртим вкъщи вече три седмици, застигна и мъжа ми...
Константин и кака му са от събота с чревен вирус (повръщане и Т), а бебка и аз вече сме почти добре (да не казвам голяма дума де).
Да ви кажа какво стана в събота:
Джули отиде с Коки до магазина за 10минутки - да се разходят. Към 18.30 Коко започна да заспива и като го пипнах - горещ като котлон!  Повърна обилно всичко, което беше ял и отпадна в ръцете ми...Сложих му една свещичка за Т и го сложих да поспи. Баща му се върна след час и чухме малкия да реве - скочихме да го видим, а то детето пищи "Боли ме вратлетооооо" и гори пак целия  Sad
Опитах се да го сложа да седне - не може, да стои съвсем не можеше, а при опит да му наведа главичката напред към гърдите само изпищя пронизително (знам, че това е тест за наченки на менингит и си изкарах акъла  Rolling Eyes)
Тръгнахме веднага към спешния център на Т.Александров и малкият ми повърна пак в колата...
Не ме питайте какво съм изживяла докато стигнем и го прегледат...Имах чувството, че животът ми свършва...
А за схващането на вратлето и гръбчето - от токсините, отделящи се при инфекцията. Биха му инжекция, за да не се обезводни от повръщане (болниците били пълни с такива деца) и детето скочи на крака!
Днес обаче няма апетит и спинка, милото ми детенце...

# 204
tonita76, много сте готини  Peace
Последната снимка ми е фаворит  Mr. Green
Вижте какво четох през уикенда и днес ми пристигна поръчката Армакс:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.0

# 205
при опит да му наведа главичката напред към гърдите само изпищя пронизително (знам, че това е тест за наченки на менингит и си изкарах акъла  Rolling Eyes)
Ооо, Олимпия, ужас направо...как няма да си изкараш акъла...
По-бързо оздравяване ви пожелавам на цялото семейство  Hug

# 206
Олимпия, мила страшно много  съжалявам за ужаса ,който сте преживели стискам палци бързо да ви задминат болестите,  Hug и целувки от нас!

# 207
Олимпия, скоро да се оправяте и да няма повече неприятно премеждия!  Hug

# 208
  • София
Олимпия, много ти се насъбра с тия болести. Изпращаме ви много  Hug  и пиши дали бързо действа таз вода. Чувала съм за нея само хубави работи, трябва и аз да потърся.

Тони, страхотна почивка сте имали  Sunglasses Този хотел не е ли Miracle ? Аз също съм му хвърлила око, но кога ли ще отидем, не се знае. Чечо е много пораснал, дори ми изглежда по-голям  Grinning

Боци, когато можеш пусни ни някоя снимка на новия човек  Flutter

# 209
ЧРД, Кате, жива и здрава да си! Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт