С много любов и малко инат - добре дошли при нас, в арабския свят! -82

• 31 113
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета как сте в тези ужасни жеги.Деси за съжаление не съм бременна от толкова много време опитвам но нищо сега пак тръгнах по доктори пак да видим какво ще стане.И малко нещо за разхлаждане в този горещ ден                                                                                                                                                  И ДВА МУЗИКАЛНИ ПОЗДРАВА ОТ МЕН!!!                                                           http://uk.youtube.com/watch?v=En4pR8lJjh0    http://uk.youtube.com/watch?v=NOBw92Njf60

# 121
Dina на дневен ред си е тя, ама знае ли човек....
Истина е обаче, че там където ти е гнезденцето там е най-добре. Докато си го свиеш обаче и докато му свикнеш ти трябва време и понякога човек бяга преди да го е завършил, ама направиш ли си го веднъж трудно го напускаш...
Скоро ще почна да си мечтая за там, ама сега и тука е още жежко  ooooh!

# 122
  • Варна
Найра аз доколкото знам собственика на Ориента е турчин, женен за българка, аз само един път съм сядала там и то беше организирано събитие, но мисля че там кухнята е много добра  Naughty винаги има клиенти!
Дани, Дина аз няма да казвам колко кила имам да свалям че ще стресна аудиторията  Joy Дина и аз се надявах че малкия като поотрасне ще отслабна с тичане покрай него, но уви не става  Sad и на мене мноооооооого ми липсва воля, май единствената оправия е да се върна на работа!
Момичета  - за тези които търсеха сайт да си пробват прически - Арома има такава услуга, но незнам точно адреса, търсете в гугъл или аз да потърся и да ви кажа?
Да ви питам и друго - спазвате ли диетата  през Рамадана?
Моите уважения  към всички спазващи Рамадана   bouquet  bouquet  bouquet  защото аз не бих издържала 30 дена!

# 123
нз Рафаела,тази моя приятелка е говорила с него и тя ми каза ,че е арабин ,но може би той е управител или да са двама... и този който бил арабин знам ,че е женен за българка и има две деца...
то не е точно диета,ами постене,не ядем и пием нищо от началото на първата молитва до предпоследната(4та)..аз лично си спазвам, и не е трудно е имала съм и трудно дни когато ми се струпа много,  като първа смяна на училище после много учене и тн,но като знаеш каузата за която го правиш минава добре и се справяш Simple Smile  Аз обаче не съм забелязала да съм отслабнала или нещо такова,дори обратното качвам 2-3 килограма...
  bouquet
 Hug

# 124
разбира се и аз съм за Найра да получи паролата на албумчето.

# 125
Да, разбира се, на найра паролата е време да се даде!! И да направи аблумче бързинко й пожелавам.

# 126
Благодаря Ви многоо !!   Hug Hug
Веднага когато получа паролата, ще направя албум !   bouquet   bouquet

# 127
Здравейте, мили арабски мами. Аз съм мама на 3 годишна принцеса, но единственото нещо, което ме свързва с арабския свят (поне засега   Blush ) са огромният ми интерес към тази култура и приятелка, отскоро омъжена в Кувейт. Отдавна ви чета, но не ми стигаше смелост да пиша във форума. Благодарение на вас намерих отговор на много въпроси, които си задавах, за което искрено БЛАГОДАРЯ!!!!  bouquet

# 128
Аз нямам нищо против да се даде парола на Naairah .
Но имам въпрос , защо няма снимки на всички в албума , а много от тия всички имат парола ?
Дори и аз нямам снимки и в двата албума !

# 129
easy_24 добре дошла  Hug  bouquet
нааира изпрати ми мейла си на ли4ни-утре ще ти дам паролата,ако не полу4а откази
рафаела аз си постя ,трудното е първите 2-3 дена ,след това се свиква-и 4естно казано проблема е пове4е с водата отколкото с яденето
сложих по една снимка преди една след подстрижката,не е нещо особенно,но поне съм си с моя цвят
дани останахме само на стария албум с снимка там си е и твоя албум,а не се сещам кой има парола и няма албум-дай имена и ще разрешим въпроса Peace

# 130
  Така ,ли? Не сме ли на Фото?
  И аз точно това се чудех , защо има много малко албуми там... и аз умницата сложих 40 нови снимки във Фото, а Снимка
  не съм го отваряла даже... newsm78

# 131
малииииииииииии,пак е станало недоразумение-сега да поясня
нали снимка имаха проблем та минахме на фото,но не на вси4ки има хареса там,та решихме да търсим друг сайт,оба4е то4но тогава снимка проработи нормално,та се върнахме там
и сега сме на снимка
рени дано скоро  да видим ленти4ка Praynig Praynig Praynig

# 132
Деси благодаря ти много Дина много хубави снимки.

# 133
Аз само си дадох мнението по въпроса и зададох въпрос .
Не съм с фулар и не ме притеснява факта , че ще ме види някой .
Дори и сега някой ако иска да ме види или да ми види децата може , тъй като съм ги прикрепила в профила .
Но ми е чудно това , че държите да има 5 теми участие някоя от нас за да и се даде парола , а накрая няма снимки на дадения човек в албума .
Не искам да се заяждам , но не мисля и че е правилно това .
Както и да е лек ден от мен .
Отивам да приготвям раницата за полет до близкия парк .
Чао .  bouquet

# 134
дани изобщо не съ  го приела като заяждане  Peace,оба4е съм отпускарски настроена и не ми се брои кои има парола и няма албум, та от 4ист мързел те попитах за имена

Общи условия

Активация на акаунт