С много любов и малко инат - добре дошли при нас, в арабския свят! -82

• 31 116
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Найара, аз щото бях много слаба преди години, та ми обясниха, че ако пазя рамадан, щяла съм да кача някое килце. И то не защото вечер ще се тъпча, ами зашото се създава режим, демек от редовното хранене  Wink  Иначе в едно списание имаше много добре разяснени ползите от рамадана, не само за душата, а и за организма  Peace

Преди време моя дружка реши да пази великденски пости (ей така, за диета, както каза някой по-нагоре ) и взе , че припадна. Та лекарката й каза, моето момиче, постите за за бабичките, те са изпълнили своия дълг, родили и отгледали деца, седят си в къщи, не им трябва енергия, докато на един млад човек са му необходими много калории и хранителни вещества , така че забрави за пост  Joy  Joy  Joy

Докато в исляма  си хапваш по малко, не лишаваш организма от нищо. Някои просто обръщат деня на нощ и така  Wink

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА РАЛИ И ОТ МЕН!!!Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, не секващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 137
Здравейте,
И аз съм "за" паролата на Наира и останалите мами. Аз не съм и много "за" тия пароли, защото който не иска да го виждат няма да си слага снимки, а ще си ги праща само на този, на когото иска. Виждам, че доста хора се дразнят от тази тайнственост, сякаш сме някакво масонско общество.
Къде е нафасима, цяла вечност не съм я виждала. Да не е из странство?
Добре дошла easy_24, твоята приятелка може да окаже обща позната. Надявам се да ти бъде интересно тук Simple Smile

# 138
Надя-много не на място ти е коментара за албума.
Не ми е приятно хора,които не са ми симпатични,непознати или такива,които
могат да злоупотребят със снимките на мен и семейството ми да ми гледат албума!
Що за коментар?!
Който каквото иска да си мисли,моята забрадка и децата ми колко са черни могат да си ги представят само,сори Sunglasses
И в други теми мамите си имат албуми с парола,какво толкова,идеята е добра според мен.

Марси-мама миа,берберския хляб е страхотен:хрупкав,вкусен и много лесен!
Направих само 2 питки,соса модифицирах,Кари пита за още bowuu

ето рецептата:
http://allrecipes.com/Recipe/Algerian-Bouzgene-Berber-Bread-with … Sauce/Detail.aspx

правя си албум в снимка сега,а във фото не съм влизала отдавна..

easy_24-ти задавай-ние ще отговаряме Wink

дтти-подмладява те късата коса Peace
Аз съм фен на дългите косища,по-женствено е.
Дълго мисля вече дали да стана брюнетка,каквато в действителност съм ThinkingПреди се боядисвах без да се замислям,сега нещо....остарявам май,олегвам Laughing

найра-за потъмняване на вежди-още по-лесно е:мажеш с везелин или балсам за уста о-о веждите,правиш боята по указанието,мацаш с четка за зъби,чакаш колкото трябва и готово.2 седмици държи.Има и специални бои от аптеката,но не си струват,има 2 цвята само май.
със сенки за очи може леко да ги оформяш,но не блестящи,а матови.

момичета-ужасни истории с дечицата,да ни пази Господ!

# 139
Здравейте,Арабелки!!!Е,нова ми е визията вече,ще накарам да ме снимат...Малко ми е странно,но всички много ме харесват.Сега съм с руси и коняк цвят кичури...Как се пулих,като видях русото-гледам и все едно не виждам...Много беше смешно... pletka
  bouquet                        bouquet                       bouquet                       bouquet

# 140
  Рени31- благодаря!
immortel -честита прическа , а неминуемо с нея и ново самочувствие!
Дани , нищо лошо няма , че го повдигна на въпрос ... тъкмо се оправи недоразумението с двата сайта!
Принципно е редно всеки , който има парола да има и албум , но най-вероятно липсват албуми заради недоразумението, но и аз не знам кой има и кой няма...
easy_24 здравей!

# 141
Ето ме и мен в новата тема с малко закъснение /7 страници /.#Crazy
Честит рожден ден и от мен на рожденничките-много здраве и любов ви желая  bouquet
Много хубави истории сте разказали в началото на темата. Та аз реших да ви напиша моето любимо стихотворение,което най точно описва нас жените и мисията ни в този свят.

ЖЕНА

Как тревожно е да си жена,
                                            красота и усмивка да бъдеш.
                                            Сред всекидневния си кръговрат,
                                            вярност срещу изменничивия вятър,
                                            нежност в загрубелия свят.
                                            От безбройните пътища земни,
                                            най-рискования да избереш,
                                            безрасъдния път на сърцето
                                            и до край да го извървиш.
                                            Твоя единствена радост да бъде
                                            радост да дававаш.
                                            Да бъдеш в ноща светло прозорче,
                                            което чака първа стъпка разбудила утрото.
                                            Ти слаборъката,
                                            да поткрепиш силата на ръката корава.
                                            И непростимото да простиш.
                                            И да градиш живот от отломки.
                                            Отговорност е да си жена,
                                            бъдещето да носиш в утроба.
                                            Да продължиш в един децки вик
                                            дългата,мълчалива целувка.
                                            Да сториш вечност от краткия миг.
                                            Твойте прострени за прегръдка ръце,
                                            люлка да станат за нов живот.
                                            Нощем над него безсънна да тръпнеш,
                                            светла като звездоокия свод.
                                            Всяка децка усмивка ,
                                            със бръчка да заплатиш и в косите със скреж.
                                            Сълза по сълза на новото стръкче,
                                            своята хубост да педадеш.
                                            Нищо за себе си да не оставиш.
                                            Саможертва е да си жена.
                                            И до ранена разбита гръд,
                                            чистите извори да защитаваш,
                                            просто за да съществува светът.
                                            Горда съм,че съм родена жена .

/ Блага Димитрова/

# 142
Лили благодаря ти ,ще пробвамм! аз така си ги подчертавам,ще видиш Инша'Аллах после ако си направя албум! Че лятото ми стават много светли от слънцето...
иммортел честита прическа!  Simple Smile
  bouquet
  bouquet
 Hug

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ!!!ЖЕЛАЯ ИМ ЦЯЛАТА ЛЮБОВ И ШАСТИЕ НА ЗЕМЯТА  bouquet
ще ви пусна снимки и ще разказвам малко по-късно че съм на дискотека Party

# 144
Здравейте и от мен  Hug
Честито на рожденничките   bouquet !Много здраве,късмет и мноого много любов  Hug

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ И РЕНИ!   bouquet Нека всичките ви желания да бъдат сбъднати!  Hug Hug

Секси май е същия клошар...беше с бяла дълга брада.

Деси Аз съм "за" паролата да се даде на Найра. Ние всъщност с нея сме се виждали на живо вече де.  Grinning

Марси Разгледах албума ти-много хубави снимки.  Simple Smile Това с водопадчето е приказно...голяма красота. Къде се намира?  Thinking

# 146
Благодаря Ви много отново!!  Hug Сега започнах да разглеждам снимките ви,малко ми е бавен нета  Confused ... Ще се постарая днес да направя албум и аз  Peace
Лили ,взела съм продукти,утре ще правя пудингаа   bouquet

# 147
Всички сте  толкова лъчезарнии!!!  Hug  Hug и бебоците са големи сладурии! Маша'Аллах  Hug
Впрочем Akhyal__Katya племениката ти Ясен,ако е от Варна е от на баба ми блока  Wink (Студентска 13 хехе) след малко си пускам и моето албумче...  Hug

# 148
Здрасти момичета!
Найра ами ДА, оттам е! даже снощи си писахме, писахме към 9 часа и по едно време.... зачезна това момче. Казвам си "Това ли заслужавам?" със смях де, и получавам смс "Како, спряха тока в целия квартал! Като дойде, ще ти пиша." Ясен сега се готви за състезание във Варна, аз му помагам - как, изслушвам го като е на диета гладен, говорим си, нахъсвам го, разни спортни храни и хранителни добавки през мене минават - за набавяне и одобрение. Сега каза да ходя във Варна да гледам състезанието! Ясен има брат-близнак, но не си приличат ..... хахаххаха, от деца не си приличат - нито по характер, а сега вече -съвсем - и по външен вид. Голям е станал Ясен. То и аз съм от Варна, ама не живея там от години.

Лили, твоята рецепта за хлебчета я видях. Като дойде конника, иншалла, ще я замесим и направим.           

Пожелавам на всички лек и успешен ден!!

# 149

добро утро моми4ета
нааира много си хубава  Peace
лили мнго интересни снимки си пуснала,и мерси за комплимента-и аз оби4ам дългите коси,но от боядисването косата м и се беше изтощила,а и света не ми хареса-та сега съм си оригинал
иммортал 4естита при4еска
надя за албума не сме само ние с такъв,а и всеки си има право на ли4но пространство-ина4е аз съм пускала мои ,и на семейството ми снимки,още преди да направим албума

Общи условия

Активация на акаунт