С много любов и малко инат - добре дошли при нас, в арабския свят! -82

• 31 120
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Мерси!!!Много се харесвам,хубаво е,когато попаднеш на добър фризьор и резултатът ти хареса...!

# 151
Доброо Утроо на всичкии от мен!  Hug   bouquet
ХУбаво е когато направиш малка промяна във външния си вид,това влияе доста и на самочуствието ни!  Simple Smile
Акхиал Кате да знам ,че има брат близнак,ама сякаш преди да почне да надават мускулна маса ,повече си приличаха...  Peace
Момичета ,нали за албумите са абсолютно привейт?,защото аз не искам други да ми гледат снимките  Confused(от вашите семейства момичета окей,ама не и за момчета и тн) надявам се да ме разберете  Wink

bouquet

# 152
  • по пътеката
привет! пак нещо мъртвило, някои явно наглеждат купона в бг!
лили, дай една снимка на този хляб, 4е никъде не излиза из алжирските сайтове, само в този дето си постнала! поне като на кой от по известните снимки прили4а?
не 4е няма да  го изпробвам като ме хване музата!сега съм на мсиммен и фтаир, докато не стана фарси ,искам ги максимално тънки и многолистни! Simple Smile
светле, как сте? никаква те няма, ходихте ли на ехо? newsm78
наира, много гот моми4е си! Peace
 аз най-после успях да погледна албума , трудно ми се движи нетът!деске, добре си ,4естита при4еска! така най-добре се обновява косата!как искам да подстрижа линда, ама поне като мене, но ще мяза на урунгел!а толкова години и 4акахме косата ве4е 3 ,хи4 не расте!къса се от  гребените и се завръзва! да взема и аз да й мина 1 см по-нагоре! Thinking
иммортел, 4естито и на тебе! пусни една снимка на това убийствено оцветяване, оби4ам го така нюансираните, но на моята коса от 5 косъма и 3 пръста  полегнала на дължина хи4 не се надявам да проли4и! Thinking

# 153
Впрочем,Марси мъжът на леля ми е от Тунис и е също толкова слаб колкото твоя ...а тя хич не е лека категория  Laughing
 Hug
  bouquet
Лили сега направих този пудинг  newsm78 ама аз обърках млеката взех от тези в кутия,които може и без варене и от страх само 5 мин го сложих на котлона с ориза и фурмите.. но пак стана  Peace

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:14 от Naairah

# 154
Прибавих още няколко фотоса на Сара и на Кари на понито,исках още,но ми се изчерпа търпението,бавна работа.

Марси-хубави снимки,машаАлла!Линдичка е кукла,висока расте,нали?
А каката е красавица-ще я женим ли,кво стана? Grinning
Моля ти се-не подстригвай Линда Naughty
А как пък твоята коса е три косъма-мен гъста ми се вижда и цвета е хубав!

Брей как не го снимах тоя хляб-ма нямах и време:топличък,хрускав  chefПрилича на домашни кори за баница-с кафяви балончета,ммм!
Направих 2 питки-една по-дебела,другата:тънка и по-хрускава.Дебелата  ми хареса повече Blush
Бе мъжете в Тунис не ядат ли?Или си им е такава породата Simple SmileЯ го вижте моя каква пупа има,а такъв беше строен едно време...ама кака Лили готви,глези,мда Sunglasses

Найра-много си хубава бре,машаАлла,табарака!  bouquet
То не,че съм очаквала друго де-една грозна варненка не съм видяла до сега Laughing
Много ти отива синия хиджаб,а обиците ви на теб и дружката са супееер!Обожавам ги!!!
Не се притеснявай,аз на моя мъж не давам да гледа снимки на съфорумки-не е коректно,пък и той няма време мен да види Crossing Arms

Тоя пудинг става и за деца,но май фурмите са много,а нали на бебета не е хубаво да се дава до 9-тия месец ли беше newsm78
Ще го пробвам и аз,да видим.Мисля и с грис да пробвам.
Сега се чудя какво да готвя,все така става,че не остава за 2 дена храна

Знаете ли са скандала в Саудитска Арабия?
Главния мюфтия(човек с голям респект и много знания):шейх Абдул
Азиз ал Шейх и учени-астрономи се карат кога да започне Рамадана.
Шейха казва: когато се видин луната,според хадита,предаден от Мухаммад САУС,
а учените държат на техните изчисления...
Нямат нито уважение,нито нищо тези хора Rolling Eyes
Дайте да си правим нещата както компютрите показват,
пък много важно какво е казал Пророка Аллах да го благослови и с мир да го дари!
 Tired
човешкият инат няма грници...

# 155
Как сте днес момичета в тази жега?Найра много хубави снимки.И аз като Лили  се чудя сега какво да сготвя мисля да започна първо със сладкото сега ще сготвя пакистанска грис халва пък другото още не съм го измислила.Желая приятен ден на всички. Музикален поздрав за всички.  http://uk.youtube.com/watch?v=4w0XTWqASkI&feature=related                                                                http://uk.youtube.com/watch?v=cmBYZCfUTi8    

# 156
 ами нали така си е редно, когато се види луната  newsm78

аз днес звезди посред бял ден видях. Имах проблем с един. много спец. компютър . Някой ми завлякъл дистанционното на климатика ( а пък мн малко колеги имат климатик,  т.е. само шефовете и  аз  Mr. Green  )

Като се прибера ще свивам лозови сърмички. Чудя се за десерт към тях, мляко с грис ми се върти, пък ще видим.

Ето ви рецепта за мн вкусни и лесни (според колежката ) индийски хлебчета. Мисля да ги пробвам, само че в Студентски длаи ще набвая подправките ....

Индийско хлебче

1/3 глава кромид лук
2 скилидки чесън
2 с. л. олио
1/2 ч. л. сух джинджифил
за тестото:
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. кисело мляко
3-4 с. л. прясно мляко
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. сода бикарбонат
1/2 ч. л. куркума
1/2 ч. л. кориандър
1/2 ч. л. кимион

1. Запръжката се приготвя, като в сгрятото олио се поставя ситно нарязаният лук, пържи се около минута и се добавя накълцаният чесън. Пърженето продължава още 1/2 мин. и се овкусява с джинджифила.

2. В купа се смесват пресятото брашно и всички останали съставки за тестото, след което се разбърква добре. Добавя се киселото мляко и се омесва с лъжица. Слага се прясното мляко и предварително приготвената запръжка и отново се разбърква, докато се получи лепкаво тесто.

3. От замесеното лепкаво тесто се гребва с намаслена лъжица и се правят малки кюфтенца, които се слагат в намаслена тава и леко се притискат отгоре с намаслена шпакла.

4. Пекат се в предварително загрята фурна на макс. мощност около 8-10 мин.

# 157
Лили ,моята друшка е с мой обици на всичките снимки,не помня вече кой съм сложилаа.. и аз много обичам такива!! направо съм влюбена в тяхх   bouquet ще кача по късно и други снимки от турция, и от годежа на голямата ми кака снимки (нямаме родствена връзка,но се обичаме семействата и се възприемаме като едно голямо семейство)  Laughing на мен много ми хареса пудинга ,сега ям ямм....
Шехи ти се завърнаа  Hug

# 158
  • по пътеката
наира, 4и4о ти от кой град е в тунис ?те в тунис ли живеят или  в бг? аз не виждам дебели тунизийци 4есто, то4но обратното, хърби или нормално телосложение, което е добре! модерно е да ходят нафитнес , фут  и таекондо форма и съответно ули4ни битки! ooooh!
лили, не е до ядене при моя,тоест сладкото като цяло не го блазни!за ядене е капризен, нищо с тикви4ки, патладжани, ряпа или хоршов и спанак или зелено не яде, зелен боб , бамя, зелена салата също! млухия!то какво остава! но оби4а лютиво и пикантно! но е ка4ил кила напоследък, но до нормално тегло му липсват 15/20 !с годинките позагуби пло4ките и много се ядосва! #Cussing out
мерсаж за комплиментите, няма да й режа  много , но ме изкушава заради крясъците като я реша! Peace Hug

# 159
Привет арабелки

Поставиха  на Раян противотуберколозната ваксина вчера и сега сме Кисели като ферментирала краставичка  Sick
Тук майките активно се готвят за Предстоящия първи учебен ден-ох,какви са цените на учебните тетрадки и пособия.....ама ме осведомиха че и в България не е по-евтино #Crazy

Момичета- искам да попитам за сайт от който мога да се ориентирам за Средните Училища в България.За Нужните тестове и зипити при прием-след 7 клас ли са или преди това  newsm78 .Търся Нещо с хуманитарна насоченост и език...Навремето гимназиите носха партизански имена -сега  са сменени-не мога да се ориентирам....Особенно в Пловдив ми е нужно
Дори ако някоя мама може да ми препоръча и добър частен колеж там-нека да ми пише на Лични да не спамим тук

ЕЕЕЕ Олди се върна и сигурно подготвя нататък  историиката
  bouquet Его музикално поздравче спешъл за нея-да се вдъхнови повечко
http://es.youtube.com/watch?v=vFYzcGXZMvo&feature=related
Şehrazad - Binbirgece

# 160
Марси,те живеят в Австрия,знам че той е от някакъв град който е до морето ,но име незнам,а те до морето май са доста градове.. newsm78

# 161
Привет, момичета!Писах,писах и се затри...Но спокойно,не беше приказката.
Наира  Hug
Дала, мерси за музикалното вдъхновение!!  bouquet Ще с еопитам да се сетя за добри училища в Пловдив.Н атеб ти трябва за след 7-ми клас,така ли??
Кате Шилан, не ми стана много приятно от коментара ти по повод Великденския пост и този по време на Рамадана.Може и да не съм те разбрала добре,но мисля,че да изтъкваме предимствата на единия пред другия е нелепо.
Деси,Имортел, честити прически!
Дани, и аз останах с усещането,че в албума има липсващи имена, ще си направя труда да погледна по-късно и да споделя.
Марси,не режи косата на детето!Един съвет от мен (от времето,когато бях с дълга къдрава коса) - когато е мокра косата се разресва с много едър гребен и това е - когато е суха не я решех,но и нямаше нужда.Катето да каже,та е с къдрава коса,сигурно може да даде повече съвети.
Наде,много бърза почивка наистина,пък и злополучно посещение в този арабски ресторант.На товятя позната и кажи,че в Египет има и много лъскави места и много разкош,но не всеки може да си го позволи!! Money
Дина, бахрейнските майстори май малко като бг-ските.Башмайстори!
Дезърт, честито за изпита!Само така - ще си търсиш правата!Уважението си е уважние,но трябва да е взаимно - от ученик към учител и обратно.
Наира, ще вляза сега в албума,че да те видя най-после  Mr. Green
Рени, стискам палци за бебето.Не си сама в това начинание, и ние с Катето чакаме щъркела.Пък и някои други също.Дано всички скор се похвалим. Praynig
Лили,размяташ разни рецепти и ме съблазняваш! Naughty
Не съм забравила,че чакате продължението на приказката.Но днес ми е много динамичен деня,не знам кое да хвана,кое да пусна.Надявам се до довечера нещата да поутихнат и да мога да ви разкажа...

# 162
Рали,честит рожден ден и от мен!Да си здрава и щастлива, да се дипломираш успешно и да ти се отворят много пътища!!
Едно слонче за късмет от мен!

# 163
  Здравейте момичета!
  Искам само да ви поздравя и пожелая хубав ден , и бягам да дремна малко , докато спи малкия , че снощи не можах да спя...
  Между другото снощи разгледах и аз обстоино всички албумчета , нали си мислех , че сме в другия сайт и не бях виждала новите снимки! Всички сте чудеснИ!!! Дечицата са порслнали, машаАлла!
  После ще пиша повече - Hug за всички!

# 164
Ей най накрая седнах от сутринта като съм станала не мога да се добера да пиша .
Днес мъж ми е почивка и отиде да прави пермесо на Ясмин , че когато си прави не са му вписали детето .
А това , че той е спал та не е казал са подробности .
Та за да не чака много намери връзки чрез един познат инспектор и да видим колко време ще му отнеме сега тази работа .
А каките са с разрешително за престой като мен , за винаги тъй като са и с БГ паспорти .
Мъж ми преди малко донесе ново DVD , че старото девойките му видяха сметката за отрицателно време .
А и дистанционното още докато беше съвсем ново един ден го намерих без бутони всичките изчоплени  Mr. Green , много са ми добрички .

И аз да ви се оплача идваха ми на проверка от криминална - полиция , комшийката се обадила , че сме се занимавали с дрога . Ей много завистлив народ има пазете се от такива хора .

Общи условия

Активация на акаунт