С много любов и малко инат - добре дошли при нас, в арабския свят! -82

• 31 122
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
дани ужасс-как може да има толкова гадни хора  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
марси ти направо ми разби надеждите и моето рошаво не дава да го реша,та раз4итах на теб ,зна4и ще минем на съвета на СПОРТИ
http://masterstb.com/details.php?id=22090&thanks=1
ето един торент-няма да съжалявате  Laughing

# 166
Дани как може да има такива хора как не ги е срам не виждат ли че си майка с 3 деца и си живееш нормално живота а те.Направо колко ме е яд на такива завистливи хора.

# 167
Деси мерси за филмчето ще го гледам.

# 168
  • по пътеката
деске, току се къпахме, познай -езеро е наоколо, а косата с голям зор и много балсам, и уговорки, и колко съм лоша, стана да се разреше, но бавно съхне! става, но само с балсам и масла да се клепа, не за друго ами да минава гребен! ако знаете какъв съм й взела! моите казаха ,4е за овцете са ги вкарали в тунис, по погрешка е влязъл  в магазина за хората!

# 169
ако знаете какъв съм й взела! моите казаха ,4е за овцете са ги вкарали в тунис, по погрешка е влязъл  в магазина за хората!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 170
Ох,хора,днес наистина е много скапан ден.Преди малко срещнахме единствените майстори,от които сме доволни (нали се занимаваме със строителство),те са от Лом,но работят тук и са супер свястни и интелигентни (не като другите) и единият ми разказа,че съвсем наскоро е починал по-големият му син, на 24г...Вечерта преди да се случи си били вкъщи,вечеряли,смяли се,после момчето излезнало с приятели,прибрало се,легнало си и повече не се събудило.Получило е инфаркт!На сутринта майката го е намерила и можете да си представите в какъв шок е била.Сега е съсипана,както и бащата.Имат и по-малък син,тъкмо го приеха студент,но хората не могат истински да се зарадват след тази трагедия.А момчето беше спортист,нито е пиел,нито е пушел.Миналата година се дипломира...
Разказвам ви го, защото за пореден път животът ни показва колко относителни са нещата,как трябва да ценим миговете,които прекарваме с близките си и да не се ядосваме за дребни неща.
Господ да прости греховете му и да даде сили на семейството му да преживее загубата! Praynig

# 171
  • София
Здравейте момичета,
Със закъснение да честитя на рожденничките и да им пожелая всичко най-хубаво!  bouquet
В неделя бяхме на сватба, която ни разкъса деня.Сутринта в гражданското, следобяд в църквата, а от 18 часа в ресторанта.Е,аз дето принципно съм ламята Спаска, не съумях да се справя с поднесеното промишлено количество храна Shocked, а какво остава за фиданките на съседните маси LaughingНа връщане направо се търкалях Joy Joy JoyИначе девойките, нали са си купонджийки, истински се забавляваха - отнесоха навън и пуснаха повече от  половината балони с хелий, които иначе декорираха тавана на ресторанта, танцуваха, тичаха  по дансинга и отвреме-навреме зареждаха тумбаците с малко "гориво"..После като прехвърля снимките на компа, ще поприбавя и в албума Wink
Иначе отпуската ми тече страшно тъпо, тъй като за огромна жалост накуп отпаднаха пътуването ни до Атина, а после и до Йордания..Нашият тати по служебному го пратиха до януари следващата год. в Лил, Франция  и тъй като дели квартирата с един алжирец, не е много удобно за момента да се тръснем ей така SadИначе проучих опциите за пътуване и дотам.., много съм бърза, нали..Wizzair летят много евтино до Брюксел, а оттам до Лил с влака Eurostar за 40 мин си пристигнал..Добре, че имам още две седмици неползвана отпуска, та да я взема по Коледа..Бе, явно ми е писано да съм Панталей пътник! ooooh! ooooh!Та в тази връзка, отпуската ми минава в подканване на девойките да четат книги от списъка и да ми освободят компа..Иначе, живот и здраве другата седмица ще ги заведа за 5-6 дни на хотелче до Камчия и дано да успея да си почина! Praynig
Както обещах да не правя ремонти, така и излъгах BlushПримолиха ми се да боядисаме вратите с акрилна боя за дърво и аз пак се подадох...Ама те мацнаха с мечето по два-три пъти, вратите заприличаха на болни от петнист тиф, след което ентусиазмът им се изпари..И познайте кой трябваше до довърши заниманието им.Та днес ме гони и яка мускулна треска.В тази връзка пък се сетих, че не съм ви демонстрирала със снимков материал резултата от моята ремонтна дейност..И такива снимки ще кача в албумчето.
Дала, принципно съм запозната с нещата около кандидатстване след 7-ми клас.Верно, че каката ще е 6-ти, но тя истерията на редица родители почва и оттогава -уроци, курсове и т.н..Аз си падам въз амбициозна, не зная това в полза или във вреда на децата е, но след работа проверявам домашни, препитвам, а събота и неделя по-задълбочено се занимавам с учението им.Та затова мисля тази година да я пощадя от подобно допълнително натоварване, чак в 7 клас..На лични ще ти пусна инфото, с което разполагам..Апропо, щерката ти в кой клас ще е , може би назад си споменала, но аз не съм чела внимателно Blush..Ние реално сме за 5-ти като възраст, ама нали по арабски тертип/и европейски/ тръгна на 6 год, та затова...
Сего отивам да оправя снимките ...
Ох, Спорти, постът ти още повече развали и без това тъпото ми настроение.Верно, само гости сме на тази Земя, затова нека се радваме и на дребните неща..Мир на праха на момчето и кураж на родителите в преодоляването на трагедията! Praynig

# 172
Ох,Теди,съжалявам много,не исках да развалям настроението на хората.Обаче ми стана толкова мъчно и смотано,та затова.То нали основно с вас си говоря...
Вярно,че отпуската ти не минава особено интересно,но дано да компенсирате на морето и по Коледа.Поне ще видите и Франция  Mr. Green
Тук се засили да вали, гърмя малко,сега е само облачно и става все по-мрачно, затова ще изведа кучето набързо.До скоро! Peace

# 173
Имам въпрос защо на някой от албумите пише че са видяни толкова много пъти имам предвид Найра Деси Лили Дала Марси да не са станали публични по погрешка.

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 18:50 от reni31

# 174
  • София
Шехи, това мойто не биваше да звучи като упрек, просто се вкиснах съвсем и не се усетих как точно пиша..Извини ме ти, ама явно съм кисела заради провалената среща с мъжо.. CryА иначе ми стана кофти за момчето, толкова младо..Съчувствам на близките му!Още веднъж извинявай, че постът ми прозвуча  така Heart Eyes

# 175
Имам въпрос защо на някой от албумите пише че са видяни толкова много пъти имам предвид Найра Деси Лили Дала Марси да не са станали публични по погрешка.
няма на4ин,явно броя4а им е в грешка-защото като погледнеш отстрани ти дава 4е от този автор няма публи4ни албуми
спорти горките гоха,мир на праха на мом4ето

# 176
Много добре Деси!!!

# 177
Теди, спокойно.Аз те разбрах много добре.Просто казах,че наистина не исках да скапвам настроението на всички,но имах нужда да го разкажа,защото ми е много мъчно.
Деси  Hug
Казват,че който почине в съня си,отива в рая.А и поне хората са били заедно и ще запомнят как хубаво са си прекарали последната вечер.Това все пак е утеха,като се има предвид,че бащата си ходи 2-3 пъти в годината и щеше да му е много болно,ако беше станало докато е бил далеч от семейството си...
Съжалявам,че с такива тежки мисли ви засипах.Ще се опитам да се поправя тази вечер.За жалост животът не е само цветя и рози...

# 178
  • София
Сложих малко снимчици от сватбата и от ремонтираната детска стая..
За да си успокоя нервите, порядъчно си хапнах таратор, картофени кюфтенца и пиле на грил..Да ми е жива и здрава мама, която  грижливо поддържа моето свръхтегло, приготвяйки разни вкусотийки.Я да не бъда стисната и да почерпя и вас:

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 21:15 от sarated

# 179
  • Варна
Саратед браво  за майка ти Hug и на мене ми се иска да имам малко такава помощ, ама нямам!  на Камчия ще сте добре, ивицата е широка и няма много хора на плажа, девойките ти ще има да бесуват на воля
Рени мисля че албумите не са станали публични, всъщност отброява колко снимки са видяни, незнам що така се е променило
Спорти  Hug тичам първа на миндера и чакам приказка  Flutter бих ви почерпила с нещо, ама така и не си намерих сайт с картинки

Общи условия

Активация на акаунт