С много любов и малко инат - добре дошли при нас, в арабския свят! -82

• 31 128
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ох сърцето ми падна в гащите,дано да не са станали публични.. а дали има такава вероятност как може да проверимм ?  Shocked Shocked

# 181
Дани, много неприятно е това. Наистина. Трябва да ти кажа, че всички мароканци в България са били и са обект на посещения от полицията.  По-леко минават онези, които живеят с местни. Ти трябва да се гордееш, че имате 3 деца и съпруг, които ще грижи за вас и приятели, които ви помнят с добро. Д-р Шафик праща много поздрави на теб и на съпруга ти специално и каза да не се засягате от хорското невежество и глупост.     

# 182
Добър вечер  Hug Къде сте  newsm78
Дани,това е ужасно.Какви са тези хора,но добре че и полицаите не са били някои заядливи  Twisted Evil
Днес само надничах отвреме на време,че бях в движение почти цял ден.
Нещо и ние сме се захванали с ремонтна дейност(уж само освежаване) и обикалям по магазините,да видя къде какво има  Laughing
Утре предполагам,че ще съм свободна и ще си прекарам деня с вас  Hug
По някое време може да ида до една козметичка,която оформяла много добре вежди  Laughing
Вие сменяте прически,а аз започвам от веждите Simple Smile
Изобщо тази седмица ще съм много дейна.В събота ще ходя да правя лютеница,че и аз съм едно такова злоядо и не ям от купената.
Спорти ,всички тръпнем в очакване.И аз се нареждам за да разбера ,какво се случва по-нататък  Hug
Сега отивам на бегом до тоалетната,че от кое време съм я подкарала на диня ,ужас.Бягааааммм  Joy
Целувки и прегръдки за всички  Hug

# 183
аз съм малко от късничките Laughing,ама какво да се прави.
преди няколко дена ходих в арабския ресторанр на златни синдбад-беше мн яко.двама приятели от ливан бяха тука за 2 седмици и с тях бях.едното момче  ме хареса .казва се рами,но той си живее в бейрут,а аз съм във варна и колкото и да искаме няма смисъл.той беше с неговия най-добър приятел и той е мн добро момче.но живот и здраве за нова година сме канени аз и моята приятелка в ливан.тези две седмици бяха незабравими.всеки ден бяхме заедно,на плаж,на дискотека,по заведения.никога няма да забравя отношението му,не само на него,ами и на неговият приятел.ходихме и на индииския ресторант тадж махал,имаше танциорки.с една дума съм много доволна.като си тръгваше ми подари една златна плочка,гравирана с някакъв надпис на арабски(била на баба му)-аз я взех,но после размислих и реших да му я върна,не защото не я искам,а защото знам че е мн скъпа за него,все пак е някакъв спомен и да си я задържи за него.хем съм щастлива за прекараното време заедно,а сега ми е и малко кофти,защото знам че утре няма да се видим и ще ми е празно.но такъв е живота.научих се да играя традиционен танц и бяха мн интересни как танцуват,с рамена и ръце.личеше си че са араби,сетих се за чичо али от клонинг.а ние ги научихме на право хоро и сертаки.вече знам и доста нови думи на арабски Simple Smile
пускам ви снимки в албума,коити иска да разглежда
 Cry Cry Cry Cry

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 01:35 от sexymomiche

# 184
секси макар да живее далеч,защо мислиш ,че няма да има смисъл?  Confused
Сама казваш колко хубаво си прекарала и какво хубаво отношение си поучила
  bouquet
хубави снимки ... на мен много ми се ходи в този ресторант  Confused

# 185
да така е но,незнам ще видим,никога няма да го забравя ,него и приятелят му,той каза че би дошъл да живее тук но заплатите са мн ниски.като си тръгваше не издържах и се разплаках,не съм по сбогувания и раздели и той каза че пак ще се видим след 3 месеца-за нова година и каза бъди силна,бъди щастлива,не искам да плачеш.никога нямам късмет-това е,да хубаво е .най-много ми хареса-табули,кебапа и араиес

# 186
брей, че е пусто във форума, ама вие да не спите случайно  newsm78   Joy 

аз  досега  готвих     chef     Свих лозовите сърмички, таратора е в хладилника. Направих индийските хлебчета. И за десерт- мляко с грис. Всичко стана вкусно, но вече изстина и се скапа  :cry
3 пъти пусках прахусмукачката, защото все се появяват някакви прашинки  Mr. Green  Изварих приборите,защото открих , че има  мишки, които в продължение на месец мислех за джинове (дали не е повлияно от историите дето си разказвахме тук).

А да, забравих, момчето трябва да си дойде всеки момент от Сирия след 55 дневно отсъствие  Mr. Green Много се забави, в Истанбул седели половин ден да чакат някакъв братовчед  Simple Smile после и на границата ги мотали, та  ми се изчака чакалото  и се чудя каква полезна дейност да подхвана Crossing Arms  А пък да не разправям какъв страх брах, докато сириските власти ми разрешат да напусне страната, то не бяха интервщта, разрешения и т.н

Е ,и гости ще ми доведе разбира се-момчетата с които пътува и братчеда-гнус.  По точно, той не иска да ги покани на среднощно-сутрешното хапване, ама мен понякога ме обхващат приливи на благородство, та  настоях.  Рамадан идва все пак  Simple Smile

Сексимомиче,на външен вид е симпатяга този Рами  Peace  каквото си прецениш това прави...ама умната

Шехи, не съм искала да покажа пренебрежително отношение към христ. пости.  Това лекарка го каза ( християнка), че постите са за баби, а не за млади хора...

Това за момчето, което починало  Cry

Саратед,милата   Hug  и ти живееш за момента, когато да се съберете с вашия тати  Praynig и все малшанс. Иншалла, скоро да свършат теглилата.  Ама и ти си достойна майка на 3 лъвици, геройски се справяш с положението.

Дани, наркопласьорката , продай нещо и на мен , лекинко такова, колкото да ме приспива  Laughing

Снежето с баничките,  Laughing  на мен пък ми се яде сирийска диня. Наложи се да пращам и получавам документи оттам, и като гледах жени и деца какви дини смъкваха, оххх, текат ми лигите. Поръчах си де, ама момчето каза, че няма да пуснат на митницата,,,

# 187
  • София
Добро утро, момичета!
Едно кафенце и закусчица от мен.

Кате Шилан, HugНещото, което в случая донякъде ме успокоява, е че  сме разделени не заради бюрокрация, визови проблеми и т.н., а заради желанието да осигурим на децата финансово благополучие.Надявам се, не ви звучи меркантилно, но чистата истина е , че с нашите заплати в БГ три деца трудно се отглеждат. SadНо всичко си има висока цена, нали ooooh!Може и да не им липсва нищо като храна, дрехи, придобивки, почивки и т.н, но им липсва татко им..На мен също CryАма само да сме живи и здрави, другото ще се нареди PraynigАбе Кате, мен пистолет да ми опрат в гърба, няма да чистя 3 поредни пъти с прахосмукачка в един и същи ден и то заради прашинки ShockedЯвно съм безпрецедентен мързел.., ама аз пък имам и кого да накарам, цели 3 уж-активистки Wink
Днес мама отива на гости на своя братовчедка, така че ще се наложи аз да се развихря из кухнята..Хем ме мързи, хем ми е мерак да се повъртя там, тъй като когато съм на работа, по-рядко ми остава време за изява там LaughingЩе им правя маглуба, последната се яде със салата и кисело мляко, а за десерт ще им спретна харисе..И за да не настане объркване, в Биляд ель Шам това представлява реване от грис, но думата в Биляд ель Магреб май означава нещо люто, някаква подправка..Да кажат компетентните мами от Мароко, Тунис и Алжир.Ако нещата визуално и вкусово ги докарам, ще ви черпя довечера виртуално Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 10:09 от sarated

# 188

Добро Утро Момичета!   bouquet
Малее Шилан  3 пъти да минеш с прахосмукачката  Shocked....кога успяваш да поспишш?  newsm78
Както говорите за вкусотий,така отгладнях...  Confused ама не по-късно ще е,сега изчезвам на козметик   bouquet
Лек ден на всичкии!
 Hug

# 189
Добро утро,мили момичета!
 Embarassed    Още не съм се снимала,направо престъпление,аман от пренасяници-цял ден наконтена,с пудри,прически и т.н,а вечер-носим като хамали.... #Crazy
Желая Ви прекрасен,незабравим и изпълнен с много любов и емоции!

# 190
Добро утро и от мен ,мили мои  Hug
Sarated ,благодаря за закуската и кафенцето.Много весели сандвичета  Grinning
Сега отивам да пооправя малко и пак се връщам,дано  сте се събудили  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 10:39 от kamel4o

# 191
Здравейте на всички!!!
Nadia Jasem – може и така да се окаже, тя е стюардеса там.
Water Lily – благодаря за отзивчивостта, ще се възползвам и ще питам! Wink
Човек се страхува от тъмното, защото не знае какво има в него. Вие обаче запалихте безброй свещички в моята тъмнина!   bouquet Така че , мили Дами, не се сърдете на тези, които като мен само четат – вероятно се лутат в търсене на отговори.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 11:48 от easy_24

# 192
  Здравейте мили дами!
  Вече 3-ти път сядам да пиша , ама нещо нямам муза... днес ми е много крив ден- не знам от времето ли е , или кръвното ми е паднало, но хич не ме бива...
   Качих и аз малко снимчици в албума.
   Деси- харесва ми новата ти подстрижка- свежо е - най-важното е да се възстанови косата, моята напоследък също е адски суха- колкото и да подстригвам краищата пак е зле , никога не е била така, но и нямам смелост да я подстрижа късо и засега пробвам с маски...
   sarated,дано ви се осъществи пътуването- и да си видите татето, права си-за да си осигурим по- добър живот, правим какви ли не жертви, но трябва да се стараем да има някакъв баланс, че децата си растат, а средствата никога не са напълно достатъчни... Hug
   Нейра- много хубави и интересни снимки, с подробни ,забавни обяснения! А ти си голяма чаровница Hug
   Кате Шилан- каква си гостоприемна , както винаги! Дано и на теб със същото ти се отвръща винаги!
  Дани- какво да кажа за вашата случка от вчера , то човек понякога е по- добре да остави без коментар #2gunfireИ какво точно са очаквали да намерят полицаите, като подадат този сигнал тези ограничени хора?Подминавай с гордо вдигната глава- не заслужават дори погледа ти!
     Лек ден засега от мен!Поздрави за всички!

# 193
Благодаря ти Дина767Hug ти си много хубава,и си те представях с черна коса и като те видях ,руса уаааауу  Grinning! там си като самотен индивид сигорно,имам предвид повечето с черни коси  Simple Smile аз имам една приятелка от Бахрейн, ох тя е много хубава  Heart Eyes
И синът ти е такъв сладур ,много е хубав! изобщо недей да се влияеш от чужди мнения или какво ти говорят!  Simple Smile мисля ,че Лили беше резервирала сина ти ,за по малката й дъщеря.. но ако не беше така аз щях да го направя за моята Сорая!    bouquet  Hug

# 194
Днес само преминавам оттук, прочитам и изчезвам.Инетрнета ми пак никакъв го нямаше,дано да се стабилизира вече  #Cussing out
Easy24, добре дошла и от мен!Вчера забравих да те приветствам!  bouquet
Теди, добре се справяш в кухната като гледам.Ще чакаме нови кулинарни изпълнения от теб довечера.Жалко,че не можем да се храним с картинки - хем бързо, хем вкусно,хем евтино...
Дина, и на мен ми е много заспало днес, не си сама  Tired
Кате,прибра ли се момчето?Дано да е,защото иначе ще ти изгори прахосмукачката  Mr. Green А ти в Студентски град как готвиш??В апартамент ли сте?Защото аз едно време бях в обикновена стая и готвенето беше почти невъзможно...
Секси,не увесвай нос.Ако момчето е свястно и държите един на друг винаги може да излезе нещо повече.Я виж колко примери има тук!
Ето нещо ободряващо и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт