Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 47

• 41 810
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Тандури,честит рожден ден на дъщеричката ти!!!Много,много здраве и късмет и пожелавам,останалото вие ще и го осигурите!!!Стискам палци всички тревоги при вас да отминат!!  newsm59  bouquet

Момичета,всичките тотри са страхотни!!!Браво на всички!!! smile3501

# 76
  • София
Тандури, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти - пожелавам й да бъде щастливо дете и да порастне добър човек! Прегръдка и за теб на този ден!

# 77
Благодаря на всички които се отзовахте на SOS-a ми за Пух и Ко  Hug

# 78
  • Vaudreuil Canada
Tandoori, Честит Рожден Ден на малката принцеса. Да е здраво и усмихнато детенце за радост на мама и тати.

# 79
Tandoori, Честит Рожден Ден на Ели. Да расте здрава и усмихната!

# 80
  • Варна
Момичета,аз пак започвам с въпросите си.Може малко да ви досадя,но...искам всичко да ми е перфектно в тортичките.Искам да питам за Крем ганаш мога ли да ползвам подлсадена сметана.

# 81
  • В кошера...
Мисля, че можеш - само дето ще стане мнооого сладко. Може да вземеш натурален шоколад. Иначе не би трябвало да има проблем.

# 82
  • Пловдив
Крем ганаш става идеален с подсладна сметана. На 350гр. сметана слагам 200-250гр. натурален шоколад и 20-30 гр масло Wink

# 83
  • Варна
Благодаря за бързите отговори.  bouquet

# 84
  • Пловдив
Като сме отворили въпроса за ганаш- я кажете ще стане ли ако освен натурален добавя и млечен шоколад. Че за една от тортите през уикенда ми искат да е с млечен шоколад, а не ми се бърка друг крем  Confused

# 85
Пепи,аз съм навита пак за моделиращата маса.Ще ти пиша и на лични да се уточним.

# 86
  • Бургас
Clairette, благодаря за предложението Heart Eyes Ако няма да те затрудни с радост ще се възползвам.
Дай, моля те линк на местата, от които ти е удобно да пазариш, за да разгледаме и съставим списъците докато се освободиш.
Медунка, много красиви торти!
Тандури, на патерица Честит рожден ден на дъщеричката ти с най-добри пожелания!

# 87
  • На небето
Clairette, благодаря за предложението Heart Eyes Ако няма да те затрудни с радост ще се възползвам.
Дай, моля те линк на местата, от които ти е удобно да пазариш, за да разгледаме и съставим списъците докато се освободиш.
Медунка, много красиви торти!
Тандури, на патерица Честит рожден ден на дъщеричката ти с най-добри пожелания!

Clairette аз също ще съм ти много благодарна, ако стане това нещо. Ще чакаме да спреш да работиш тогава.  Twisted Evil И да ни дадеш подходящи линкове за да си изберем някои нещица.   bouquet  Hug

# 88
Tandoori - Честит Рожден Ден на твоето момиченце!!! Много здраве и щастие, любов и успехи й желая. И все така всеотдайна мама около нея.   bouquet

По повод на поръчките - на мен ми трябва малко тел сладк. и тиксо сладк., както и тичинки и tylo powder. За друго няма денги засега.

# 89
  • Ах, морето
Като сме отворили въпроса за ганаш- я кажете ще стане ли ако освен натурален добавя и млечен шоколад. Че за една от тортите през уикенда ми искат да е с млечен шоколад, а не ми се бърка друг крем  Confused

Мисля, че ще стане. Аз за една торта трюфел правих ганаша с млечен вместо натурален, защото натуралния никой не искаше да го яде и стана. Е, беше по-светъл на цвят и вкусът може би не беше така наситен шоколадов, но все пак се получи много вкусен крем. Ето доказателството

Медунка, не съм купила още моделираща маса. Казаха ми, че е само с поръчка и затова реших първо да питам тук от кой вид да взема. А иначе складчето се намира в Елкабел. За него ми каза Irra. Днес мисля да ходя и до Пиргос, да проверя как стоят и там нещата.  Grinning Ако и на теб ти трябва, може да си разделим една кофа.

Clairette аз също ще съм ти много благодарна, ако стане това нещо. Ще чакаме да спреш да работиш тогава.  Twisted Evil   

Аз също.

Общи условия

Активация на акаунт