Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Мариса ходи отдавна на ясла, но винаги и преди и след това си мрънка вечер  най често се повтаря едно и също мрънка и рита ама рита яко дрънчат и кокалите в стените на кревата но не отваря очи, ако продължи повече време почвам да я галя по главичката и се успокоява и спира да рита и да се върти. Възможно е да е резултат от новото ежедневие в яслата, но може и да не е - със сигурност децата сънуват страшни неща понякога които не са свързани непременно с яслата. Ако може да обясни разпитай го, но се съмнявам че помнят какво сънуват, то ние не помниме пък те ли  newsm78
Започна приема но новите децича, сутринта се засекохме с две нови и лелките въобще не обърнаха внимание на Мариса - о ти си стара пушка влизай да си носиш пижамката на мястото - така я посрещнаха - от утре ще е цирка и рева като разберат за какво става въпрос и че там я няма мамаааа, не ми се мисли тия жени просто са  ей така сигурно #Crazy на края на деня...
Успех на новите ясленчета и в нашата темичка! Ние като стари пушки сме насреща ако имате въпроси...

# 151
  • София
Привет!  Hug Hug Hug

Снощи избягахме от застудяващият се морски климат и вече сме софиянци...  Laughing
Почивката беше ок, малко по - спокойно отколкото съм свикнала Simple Smile, но предвид голямото бебе  Mr. Green и моето положение, биваше, не мога да се оплача.
Аз се радвам на още една седмица отпуска, перспективите за чието прекарване не изглеждат съвсем розови, тъй като от 2 - 3 дни такова гадене ме сполетява  Sick, че място не мога да си намеря. С Вели не помня такова чудо.

М има разни планове, да ходим насам - натам, аз въобще не мога да се събера, обаче, а съчувствие от мъж е малко в полето на фиктивното мислене, та ще трябва да се мобилизирам и стягам някак си... Или да си нося боган набор от найлонови торбички за из път... Party

Още веднъж ви благодаря за честитките, толкова сте мили всичките, човек не може да остане равнодушен, пред толкова искрена радост и мили думи... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пастичка, бебчето се очертава априлско, към края, едва ли ще дочака май, но всичко да е наред Praynig, това ми е любим месец (тогава се изпълвам с особено щастие, тъй като светът се променя за една нощ - от сивия ден преди часове не остава следа, следващият е свеж, зелен и мирише на пролет... Родили са се първите листенца! За мен това е магия, празник, всяка година.  Heart Eyes)

От толкова  Sick май ме избива на лирика...  hahaha

Пропуснала съм много неща smile3538, да приветствам новите слънчеви мами, да честитя рождения ден на Недето, имения ден на Александровци и Александри и пр., едва ли ще обхвана всичко, но ви поднасям искрени виртуални  Hug Hug Hug!

Честито розово вързопче на Ели, да е жива, здрава, щастлива и  мила като майка си!!! stork-girl

Даниелка, няма да се даваш на депресии, имаш разкошно детенце, за което да живееш и да се бориш. Ако имаш нужда от приятел, съвет, раздумка, чат, прати ми кю или скайп на лс. В работата имам време.

Много хубави снимчици видях, не съм успяла да разгледам всичко, но ще наваксам. Ивчо с бирата ме разби!  Joy Голям сладур.
Велизаркин го раздава въздържател (засега  Thinking), въпреки че майка му е върла членка на бирената партия, или поне беше  Embarassed, защото от едно известно време не мога да си позная вкусовите предпочитания и всичките ми любими храни и напитки съм ги изпратила в забвение...  Whistling

На всички ясленчета, стари пушки и зайци  Mr. Green, желая успех, леко приспособяване, без болести, сълзи и кошмари нощем! Praynig

Пускам ви нашите морски снимки (за който има ЯКИ нерви, хем се старах да не снимам много тая година, представям си ако ми беше щукнало обратното...  Mr. Green), пожелавам ви лека вечер, приятни разходки, радвайте се на лятото!

sun photo family  grinning039  Nature Sunny

# 152
Мерси за отговорите, Люба!
Нашето пищене и рев през ноща продължава... Също не се буди, а като го погаля и гушна се успокоява... Мисля, че понеже е много емоционален и затова така всичко преживява насън... Малко се успокоих, че има и други деца... Дано да го израсте... някога...

Мимозка, след втория тур ви се чудя не се ли уморихте с толкова "народ" да се снимате...  Wink

Олче, много е готин Вели с червената шапка. Мои приятели се оплакаха от Лозенец - било скучно - вие как бяхте?

Мариска и Миа големи кукли...  Heart Eyes

# 153
Олче-много е пораснал Велизар и има страхотна усмивка  Grinning
Пропуснах /понеже писах на Word и после копирах/ да поздравя новите мами .Добре дошли   bouquet

# 154
Добро утро!
Ивко днес пак отиде с желание на ясла. Вчера само се оплака , че ги няма приятелчетата му. Той си играеше с по големите деца и сега те вече са в детска градина. Дано да си намери нов кръг от приятели и пак да му е забавно като преди.
А пък от два дни ново двайсе. Не знам дали заради пъпките по дупето, за да си ги почесва спокойно, или заради нещо друго, но не иска да спи с памперс. Но и не се буди да ми казва че му се пишка. Тази нощ се напишка два пъти и то на спалнята. Сложих на неговото легло подлуганче под чаршафа, но не иска да спи там. Тази сутрин доста му поговорих с назидателен тон и накрая му казах че съм безкомпромисна вече, ако иска да спи при нас, или с памперс или ще ми казва че му се пишка. Уж казва добре, но явно не е готов за тази екстра. Не искам да го уча насила, да става нощем да пишка, но не искам и матрака ми да се превръща в тоалетна. Какво да го правя? Някакви идеи?!

Сега се зареждам с търпение ще гледам снимките на Олчето.

Вчера, незнам как, на Дидо му хрумна гениалната идея да си направя фотоепилация на краката. Аз не съм много сигурна дали ми се инвестира точно в това, но щом пък се натиска...

ООО и по кафенце да сложим, че да ви разсъня:

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 09:01 от А н и

# 155
Добро утро и от мен!

Честита принцеска на Stryper! Да е жива и здрава, много да слуша и радва мама, тати и батковците!

Олче, Вели е голям сладур и е много пораснал, а ти изглеждаш страхотно!

И Килиан някой път бълнува през нощта, например "Георги.... неййй, неййй....остави ме/го....дай ми го..." или "мамо, може ли да гледам телевизия"...или "мечето, къде е мечетооо" и т.н. Някой път пък плаче около една минута, но не се буди.

Мимозке, много хубави снимки! Направо се пренесох в Лондон! Трябва да накарам мъжа ми да отидем за един удължен уикенд там  Thinking.

Ани, мерси за кафенцето!

# 156
Добро утро и от мен!
Аз ще съм скромна с писането,че нещо ми лисват настройки на лаптопа/поредзните изпарили се незнайно как/ и  сега нелегално ползвам мъжовия  комп......ама чета...и чакам още  снимки и писанко...
Олче,чудесни снимки/и хич не са много в сравнение с моите Mr. Green/...Вели наистина много е пораснал.....то като гледам май всичките ни дечица отведнъж станаха големи/много ми липсва бебешкия вид на моите/.....а ти наистина изглеждаш чудесно.......за гаденето-няма ли нещо от което ти става по-добре?
Ани,вземи си еднократни чаршафи/има ги и за голямо легло размер/...иначе матрака наистина ще ви се скапе....но ако Ивко нее  готов да казва/през нощта/ трудно ще стане-другия вариант е да ставаш и да го изчишкавш на няколко часа/но тогава и ти и той сън няма да видите/
Аз отивам навън/Пловдивчанки-знаете ме `де съм позиционирала офиса Wink/......че тук вече стана напечено положението.........
Лек и спорен ден от мен!

# 157
  • София
Здравейте и от мен. И ние от вчера сме на градина. Засега Евка го понася добре, днес отиде с желание, въпреки че като влезна вътре и и казах чао и тя с много жално гласче ми вика "мамооо". Само че аз се обърнах и тръгнах и повече не е протестирала. Може би защото имаше ревящи деца и тя се потдаде на момента. Иначе през нощта нещо мрънкаше, но не повече от друг път, така че мисля, че като за първи ден е добре.

# 158
Здравейте,не съм писала от много време , малко в повече ми дойде в последните месеци -местенето в Русе,новата  работа..., но продължавам да ви чета.Честито на ОЛЧЕТО -това е стахотно преживяване,да имаш лека и безпробленна бременност , а също и на Stryper , да ви е жива и здрава момата!!!Моята сладуранка я гледа баба и на село и ми е мн криво ,че не е постоянно при нас,надявам се скоро да тръгне на градина ,че да си е в къщи всяка вечер.Приятен и слънчев ден от мен  bouquet

# 159
Аз от сутринта ми е отворена темата и не мога да изчета и малкото постове след моя, егати работата днес...нищо нали не е всеки ден така  Laughing
Днес в яслата беше адддд ама ад ви казвам те са две групи на първия и на втория етаж едно върху друго са и от входа се чуваше рев, не можахме да се чуваме с Мариса докато я преобуя страшно беше. Тя милата гледаше уплашено и се качих с нея че не иска сама с лелята защото след нас дойде ново и ревящо и се качих аз...нямам думи да опиша и рева от нашата група...дано не продължи дълго че и старите пушки се плашат  Wink
Ето ви и една снимка на Мариса с Ивайла - вчера се срещнаха след повече от два месеца раздяла и моята щерка беше я забравила.

# 160
  • София
галче, получих снимките мерси!
ах , че сладки куклички са нашите моми  Heart Eyes

дами, аз нямах време за форум тези дни, и сега от къщи чак отварям....мимоза, хубави разходки ни направи из мадам тюсо  Sunglasses

ирка, пиши как е мийчето, коликите минават ли.. а страйпър как ли е с бебенцето......как се казва?  Laughing , на кого прилича?

хайде, толкова от нас за днес. и една снимка накрая:

тук сме в училище, имахме open house и малко снимки от тогава:
миа и тони  на моя колежки сина танцуват: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/100_4761.jpg

на играчките зад училището: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/vanyap015.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/vanyap029.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/vanyap037.jpg - и тази ми е любима  Heart Eyes

# 161
  • Велико Търново
Аз,ей тука си пийвам с ей това другарче Blush  и да ви кажем по едно наздраве Mr. Green

# 162
  • Плевен
Срамота Сисеееееее, на тоз убавец никой друг да не иска да прави компания....
Ай Наздраве и от мен , но с

# 163
 Хайде наздраве и от мен, Дидо е замина днес на тренинг в Ню Мексико за 3 дни и аз мога да му ударя едно с тоя хубавец smile3508
  Мимоз, много хубави снимчици, а Митко как позира до мацките не е истина Party
  Най-после времето става излизане, днес за първи път бяхме сутришно време на парка (иначе Дидо я води вечер на парка по залес слънце аз като съм на работа). Много е приятно навън, а през ноща си беше студено Simple Smile Ами крайно време е да поразхлади (34Ц ни беше днес температура, на тва му викам разхлаждане Joy)

# 164
  • Велико Търново
Добро утро,девойки HugАз,чак днес съм на работа-две седмици отпуск бях и сега ми е едно хубаво,че пак тръгвам BlushСнощния ми приятел си доведе другарите и дружно ви слагаме по едно кафе Mr. Green

Мимоз,снимките са жестоки HugДа вземеш да ни покажеш и Жули,ли?Кой знае колко е пораснала?

Олче,изглеждаш страхотно!Велизар все още прилича много на теб Mr. GreenТой много е пораснал и има невероятно закачлив поглед и страшно чаровна усмивка Hug

Сега да ви отправя един въпрос и да ставам,че "мезонета" има нужда от почистване,а пък държи лично аз да го чистя Mr. Green
Мислите ли да давате някакви имуностимулатори на децата си?Питам само информативно NaughtyПо препоръка на педиатъра на Божа купих Бронхо-ваксом

Люси,майка ти утре ли влиза в болницата за изследвания?Пиши как сте с Тери?

Даниеле,аз мисля,че това при Калоян не е за детски психолог Rolling EyesДано скоро да отмине!

Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт